A+ A-

Amazonok büntetése 8 - 17. rész

8. ESTI NUMERA
Miután letusoltam és felöltöztem, fél órát kellett várnom a hátsó szobában, az ágyon heverészve, míg a gazdám újra magához szólított. Szilvia már lement a fürdőszobába, furcsamód nem sokat hallottam viaszba öntött gyötrelmeiből az elmúlt percekben. Nyilván jobban bírta a forróságot, mint én.
Róbert időközben eloltotta a gyertyát, félrerakta a kamerákat és lepedőt cserélt a franciaágyon. Segítettem neki elsimítani a tiszta ágyneműt, majd utasításra várva megálltam előtte, lehajtott fejjel, hátrakulcsolt kezekkel. Ahogy egy jól idomított rabszolgalány viselkedik a gazdája jelenlétében. Ő futólag végigmért, majd mosolyogva lehuppant az ágy szélére és barátságosan megpaskolta maga mellett a lepedőt.
- Megvárjuk Szilvit! Dőlj le nyugodtan ha fáradt vagy és lazíts!
- Igenis, uram!
Hasra feküdtem mellette, államat a kézfejemre téve, és nyugton maradtam, az ablakon beszűrődő monoton tücsök ciripelést, békabrekegést hallgatva.
Mostanra tökéletesen megtanultam engedelmeskedni szeretett és rettegett uramnak az intim együttléteink során. Azt hiszem, három - négy alkalom bőven elég volt hozzá, hogy alázatos és fegyelmezett háremhölgyet faragjon belőlem a Popsipirosító. Alig egy éve, hogy megismerkedtünk, s mostanra teljesen megtörte kezdeti dacosságomat, testi és lelki ellenállásomat az ipse. Emancipált és független nőként mentem el hozzá első alkalommal, abban a biztos tudatban, hogy simán az ujjam köré tudom majd csavarni a fickót, hogy kedvem szerint irányíthassam. Ő pedig könnyedén ellenállt gyengécske próbálkozásaimnak és simán elcsavarta a fejemet, mint egy buta fruskáét. Aztán ügyesen rászoktatott a fenekelős és kikötözős szex gyönyöreire, leküzdhetetlen függőséget alakítva ki bennem a megalázós dominancia játékok iránt.
Persze én kértem őt erre, hogy tanítson meg élvezni az erotikus fenekelést, de akkor még azt hittem, csupán rövidke kirándulás lesz ez a perverz örömök birodalmába. Amolyan felfedező út, könnyed tapasztalatszerzés, ami után ismét rendes lányként fogok viselkedni az ágyban. De nem így történt, s én rútul a saját vágyaim csapdájába estem.
Úgy érzem nem vagyok már emancipált nő, aki egyenrangúnak képzeli magát a férfiakkal szemben. Korábbi magabiztosságom rég tovatűnt az elmúlt időszakban, s átadta helyét az óvatos félénkségnek. Ma már természetesnek tekintem, hogy az ő tulajdona vagyok, és boldogan tűröm, hogy mindenféle galád dolgokat műveljen velem a randevúink során. Sosem hittem volna, hogy ilyen irányba fog egyszer kanyarodni az életem. Csak mostanában kezdem felfogni ennek a meredek irányváltásnak a komolyabb, életre szóló következményeit.
Az egyik mindjárt a szexuális gyönyörhöz való viszonyom gyökeres átalakulása volt. Korábban általában megmondtam az előző pasijaimnak, ha nem élveztem velük a szexet. Róbert előtt csak két férfival volt viszonyom, akik nagyon figyelmesen bántak velem, mert fülig szerelmesek voltak belém. Ők törődtek vele, hogy az aktus során kielégítsenek. Ez általában klitorális orgazmust jelentett, a csiklómon dolgozó ujjaknak és nyelveknek köszönhetően, amit mindig nagyon szerettem.
Maszturbáláskor is csak így szoktam elélvezni, amikor egyedül vagyok odahaza és valami könnyen elérhető örömre vágyom. Vaginális orgazmusom összesen csak egyszer volt eddig az életben, a második pasimnak, Tamásnak köszönhetően, aki egy alkalommal roppant kitartóan kefélt meg, megajándékozva a gyönyörnek eme ritka fajtájával is. Kár, hogy azóta sem volt benne részem, sajnos.
A hüvelyi orgazmust szerintem azért olyan nehéz elérni, mert a behatolás során a férfiak szinte kivétel nélkül mindig hamarább elsülnek, minthogy igazán felizgathatnának engem. Ha pedig visszafogják magukat, időnként szünetet tartva, akkor az én gerjedelmem is lanyhulni kezd. Óvszert használva tovább bírják a fiúk, viszont az messze nem olyan kellemes élmény egyikünknek sem.
Amióta azonban Róberttel dugatom meg magam, minden teljesen másképp van. Az erotikus fenyítések fájdalma igencsak csökkentette az orgazmuskészségemet, úgy vettem észre. Bár a férfi nagyon szokott igyekezni, hogy ujjazással és nyalással eljuttasson a csúcsra, az elmúlt egy évben csak néhányszor sikerült célba érnem a társaságában. A többi alkalommal kénytelen voltam megjátszani az orgazmust, pusztán azért, hogy végre szabaduljak keserédes fogságomból és vége legyen altáji gyötrelmeimnek.
Ő nem szokta kérdezni, én pedig nem merem elmondani neki, hogy általában kielégületlenül búcsúzom el tőle. Felizgatva, csillapítatlan vágyaktól égve. Az, hogy alaposan elver és megerőszakol, csupán izgalmas perverzió, de nem hoz enyhülést gyönyörre szomjazó puncimnak, agyongyötört tudatomnak. Félek tőle, ha bevallanám, még megbüntetne miatta és újabb megaláztatásokkal próbálna élvezetre kényszeríteni, a maga könyörtelenül gyöngéd stílusában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 01. 19. vasárnap 06:34
Nem rossz.
#9 papi 2014. 01. 10. péntek 04:50
Egész jó
#8 agile 2010. 10. 15. péntek 15:25
Olvashatod, mert 10 része jelent meg eddig és több rész íródik, de leghamarabb csak jövőre fogom közre adni őket.
#7 huskym22 2010. 10. 14. csütörtök 20:38
Nekem is tetszik és szivesen olvasnám a többi részét is
#6 Ram Agile 2008. 12. 5. péntek 14:36
A kisregény sorozat újabb darabjai még írogatás alatt vannak, így addig, helyettük kicsit más dolgokat szeretnék majd beküldeni a történetnek a következő hetekben, hónapokban. Pornográf verseket és apróbb szösszeneteket, amik alkalmasak lehetnek rá, hogy megzavarják az olvasó nyugalmát. :-)
#5 Kasza Blanka 2008. 12. 5. péntek 11:26
Speciel én imádom a történeteidet:))
#4 Ram Agile 2008. 10. 27. hétfő 20:50
No, így már jobb, hogy 7,5 pont lett. De kéne még vagy 5-6 szavazat, mert 10 db már tekinthető reprezentatív mintának. :-)
#3 Ram Agile 2008. 09. 25. csütörtök 21:15
Érdekes, hogy mégis milyen szépen lehúzzák az írásaimat a pontozáson, és ráadásul mindig csak néhány ember, aki lehet, hogy olvasta, lehet, hogy nem. Még egy részt fogok publikálni ebből a sorozatból a törté-net-en, aztán egy időre (vagy végleg) szünetet tartok. Kicsit több hozzászólást vártam az írásaimhoz.
#2 tamás 2008. 09. 24. szerda 13:10
Irigylésre méltó szitu, nekem nagyon tetszett.
#1 Törté-Net 2008. 09. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?