A+ A-

Selyembugyi

A lány a hatalmas kanapén ült és a lábain egyenként lakkozta a körmöket. Szép halványsárgára mindegyiket, ami lehet nem volt esztétikus, de így nyáron tökéletesen jól mutatott a zöld szandálban. Hiába, sosem volt igazán jó ízlése. Ellenben a fiúnak, aki a nagy bőrfotelben terpeszkedett basásan annál inkább. Olyan mohón mustrálta a lányt, hogy ha egy tál finom csemege lett volna azonnal felfalja. A lány bal lábát egészen felhúzta, amitől láthatóvá vált a falatnyi kis csipkebugyi, amelynek cakkozott vörös kis szegélye majdhogynem elvakította a fiút. Úgy villant ki a lábak közül mint valami angyalkezek által szőtt csipkecsoda, mely csakis arra vár, hogy az ő mohó kezei megragadják, és azonnal lecibálják.
A lány észrevehette a tekintetet, mert lassan a fiúra emelte óriási kék szemeit és pajkosan szinte kihívóan elvigyorodott. Ó, a kis boszorka mennyire érzi, szinte minden idegszálával kitapogatja a vágy hevületét és ennek fügvényében fűt és hűt.
- Kristóf...esetleg valami gond van? Nem tetszik a sárga szín? Vagy rajtam van valami zavaró?- kérdezte a világ legtermészetesebb hangján csicseregve, szinte trillázva. A fiú üvölteni tudott volna:~ Ó igen édes...a bugyid a zavaró körülmény.~ de csak lenyelte a nem létező gombócot a torkából, majd rekedtesen préselte ki magából a szavakat.
- Hogy őszinte legyek...mindig is tetszett a sárga szín. Nincs vele gond, de tényleg. Csináld csak tovább, Kicsim.- úgy vonta meg a vállát, mint valami lezser macsó, aki előtt a lány akár fátyoltáncot is járhatott volna, attól még nem áll fel neki.
Hogy ennek tökéletesen ellentmondott a dudorodó rövidnadrág, az talán mellékes is. Vagyis mellékes lehetne. Kezdett kényelmetlenné válni a fotel és kezdett egyre idegesítőbbé válni még az a kis távolság is ami jelen pillanatban elválasztotta Kittitől, meg attól az egyre idegesítőbb vörös csodától ott a hófehér kis combok relytekéből. Gondolatban már ezerszer kinyújtotta a kezét és leszedte róla, most mégsem akarta valahogy megtenni. Talán ha sokáig szugerálja akkor biztosan megindul, eltűnik, köddé válik. Akármi jó lett volna, csak ne takarta volna olyan makacsul a fiú szemei elől azt az édes ölet, amelybe vágyakozott. Megmerítkezni még ebben a nyári hőségben is abban a forróságban és hevülten mélyedni el benne sokadszorra is. Akár egy feltáratlan barlang melyet már annyiszor bejárt, mely mégis mindig az újdonság erejével hatott rá.
Kitti ismét felpillantott, nem lehetett nem észrevenni, hogy a fiú kitartóan és szinte pislogás nélkül bámulja. Óvatosan helyezte vissza a körömlakkba az ecsetet, majd rácsavarta a tetejét. A fiú szinte úszott a verítékben miközben a lány édes, hosszú ujjait bámulta miként tekerednek rá a kupakra. Bárcsak az ő férfiasságát ölelnék így körül azok a karcsú ujjak ugyanilyen vontatottan mozognának rajta, ritmusosan, egy állandó ütemet diktálva. Egy kövér izzadságcsepp gurult végig a fiú hátán melytől a következő pillanatban kirázta a hideg.
A lány kajánul elmosolyodott és felállva a kanapéról a fiú felé indult. Kristóf tudta, hogy most megint csak játszadozik a szokásos édes kis erotikus játék volt amit imádott, ugyanakkor megőrült tőle. Micsoda idegtépő kettősség.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.58 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 25. péntek 22:16
Holvan aa folytatás?
#4 zsuzsika 2014. 11. 25. kedd 07:44
Gyenge.
#3 atti1234 2008. 09. 23. kedd 15:17
Kérlek folytasd!!!
#2 Mikey 2008. 09. 23. kedd 01:04
Remek... bevezetésnek. :/
#1 Törté-Net 2008. 09. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?