A+ A-

A három dákó

Tavaly decemberben történt. Két haverommal biliárdozni mentünk egy klubba. Egy külön kis teremet béreltünk, hogy végre kibeszélgethessük magunkat. Zoli, aki még általános iskolás haver volt, egy hete jött vissza Amerikából. Gergő nemrég vált el, pedig csak 2 évvel volt idősebb nálunk - 23. Valójában nem akartunk csajokról beszélni. Sőt. Úgy beszéltük meg, hogy a találka lényege, hogy végre elfelejthessük csalódásainkat.
Vagy fél órája játszhattunk, és éppen nyerésre álltam, mikor kinyílt az ajtó. Én éppen a lövéshez készülődtem, nem néztem meg, ki jött be. Csak azt láttam, hogy Zoli és Gergő kissé meglepődtek. Gondoltam, biztosan egy régi haver talált ránk. Bosszankodtam is miatta egy pillanatra, mikor a nagy koncentrálás közepette egyszer csak egy fekete kesztyűs női kéz elvette előlem a fehér golyót. Ez már kizökkentett a koncentrációból.
Felegyenesedtem. Egy lány ment el a biliárdasztal mellett. Fekete, szorosan testhez álló, magas nyakú ruhában. Hosszú, szőke haja kiengedve. Mikor megfordult az asztal másik végénél, kezében a fehér biliárdgolyót maga elé emelte. Arca szépen volt festve. A szemei gyönyörűek voltak. Nagyon ápolt volt, szinte magam előtt láttam, ahogy pár perce lépett ki a zuhanyzó alól. Az alakja gyönyörű! Karcsú, de formás. Miközben mélyen a szemembe nézett - amitől amúgy is elöntött a forróság -, a golyót a két kezébe fogta, és ruganyos mozdulatokkal simogatni kezdte. Egy pillanatra Zolira, és Gergőre néztem. Ők nem láthatták, mit csinál a lány, de láttam, hogy a lélegzetük így is elakadt. Szó szerint tátott szájjal álltak a szoba két sarkában. Aztán a szemem a golyóra szegeződött. A lány mozdulatai annyira tele voltak érzékiséggel, a saját golyóim is belebizseregtek a látványba, és a gondolatba, hogy ez éppen velük is történhetne. Aztán a lány a szájához emelte a golyót, és óvatosan végignyalta. Éppen csak a nyelve hegyével, aztán visszagurította elém az asztalon. Megfordult, és a Zoli felé indult. Akkor hirtelen levegő után kaptam. Egy pillanatra visszaestem a valóságba, és azon gondolkoztam, talán az egész csak egy vicc, talán csak kandi kamera, vagy hasonló. Vagy a lánynak éppen szórakozni van kedve, és pár perc múlva, miután kellően felizgatott, szépen elvonaglik előlünk.
Zoli mozdulni sem tudott, annyira letaglózta a felé közeledő lány látványa. A dákó a kezében volt, de a földre eresztette. Láttam, ahogy a fekte párductest lassan, egészen lassan közeledik felé. Aztán összeért a testük. A lány szorosan hozzásimult. Teste Zoli testéhez, arca pedig a nyakához. Elképzeltem, hogy a szőke bársonyos haj, és a forró lehelet az én nyakamat éri. Láttam, hogy élvezi a lány, ahogy az éppen a lába között lévő dákó hozzá nyomódik a combjához. Utána Gergő felé fordult. Akaratlanul is észrevettem, hogy Gergő már igencsak felizgult. A lány rögtön kiszúrta, hogy Gergőn csak melegítő van, és nem farmer. Ahogy odaért hozzá, minden előzetes jel, vagy figyelmeztetés nélkül belenyúlt a nadrágjába, és megmarkolta. Gergő felnyögött. Ez aztán megszakította az addigi néma csendet, de legalábbis a mozdulatlanságot. Zolival összenéztünk, és határozottan a páros felé indultunk. Ahogy közeledtem hozzá hátulról, a lányt pont úgy világította meg az asztali lámpa, hogy láttam lábai között, ahogy a feszes ruhában kidomborodik a puncija. Lépteim egyre gyorsabbá váltak - szívdobogásomról nem is beszélve. Alig vártam, hogy oda nyúlhassak neki, aztán végre hozzá simultam, és ujjaimat szorosan hozzá nyomtam a puncijához. Másik kezem már irányítatlanul cselekedett. Átölelte a testet, és a nagy, kerek, feszes melleket kezdte masszírozni. Cipzárhúzás hangját hallottam. Zoli természetesen rögtön vetkőztetni kezdte a lányt, amit nem is bántam, mert pár pillanat múlva a kezem már a ruha mögötti, igazi, gömbölyded cickót simogatta.
Te jó ég! Milyen mellek voltak azok! Aztán Zoli kezét éreztem a lány lába között. A cipzár odáig ér?! És tényleg. Csak most vettem észre, hogy ott van a cipzár. A puncijáig leért! A lehető leggyorsabban tovább húztam, és pár pillanat múlva az ujjaim egy forró, nedves puncihoz értek. Egészen gyengéden húztam végig rajta az ujjaimat, és éreztem, ahogy a lány beleremeg a gyönyörbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.97 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2016. 11. 3. csütörtök 06:39
Jó történet.
#4 vakon53 2015. 12. 16. szerda 22:50
Szerííntem bombaírás!

10P
#3 papi 2014. 03. 31. hétfő 05:56
Nem rossz
#2 Pavlov 2008. 09. 18. csütörtök 20:15
Egész jó volt, de a végét nem kellett volna elpoénkodni... Lesz még hasonló?
#1 Törté-Net 2008. 09. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?