A+ A-

Meglepetés

délelőtt 10 óra
Ma reggel kaptam egy smst. Feladó: Ő. "Találkozzunk ma este hatkor a pályaudvarnál, van egy meglepetésem."
Ma volt három éve, hogy először randevúztunk. Csodálatos este volt...
*Mémoire*
Mikor beléptem az étterembe, a vacsoratársam egy vörös rózsával várt a lefoglalt asztalunknál. Sármosan mosolygott. Első pillantásra nem a leghelyesebb férfi, de nekem pont az esetem. A borosta, és ahogy az öltöny feszül az izmaira...
Leültem, már jött is a pincér, felvenni a rendelést. Egy jó minőségű francia pezsgőt rendelt. Majd megkaptuk az előételt, a főételt, és a desszertet is. Lassan záróra volt, így mi elindultunk sétálni a városban. Hideg volt, megborzongtam. Ezt észrevette, és átkarolt, majd megcsókolt. Nem egy bátortalan első csók volt, nagyon határozott, úgy, mint a személyisége. Majd benyúlt a kabátom alá, s simogatni kezdte a hasamat, remegő kézzel a blúzom alá nyúlt, és a melleimet simogatta, s közben csókolózunk. Kigombolta a melltartóm, levetette velem, és a táskámba rakta, mondván, nekem ez úgysem kell.
- Foglaltattam egy szobát egy közeli hotelben. Jössz? - A hangja rekedt volt a vágytól. Elmosolyodtam, s bólintottam, majd újra megcsókoltam.
Mikor felértünk a szobájába, lehámozta rólam a kabátot, kibújtatott a blúzból, és nekidöntött az ajtónak. Otthagyta a számat, hogy a nyakamat, a melleimet csókolgassa. Felnyögtem. Nagyon jól csinálta. Majd visszatért a számhoz, de s kezeivel már a nadrágom gombjait gombolgatta, s egy hirtelen mozdulattal felkapott, én lerúgtam a nadrágot, ő az ágyra rakott, és vetkőzni kezdett. Jól sejtettem, kidolgozott felsőteste van. Felültem az ágyon, a hasát kezdtem puszilgatni. Éreztem a férfiasságát, ahogy egyre duzzad. A nadrágját már én vettem le. Nem volt rajta alsó. Ott ágaskodott előttem a kemény, vastag farka. Kezembe vettem, simogatni kezdtem. Először lassan, mélyen húzogattam rajta a bőrt. Ő is felnyögött. Majd az ajkaimat hozzáérintettem a makkjához, és lassan az egészet a számba vettem. Éreztem rajta az első cseppeket. Finom volt... A számmal a makkját szívogattam, az egyik kezemmel vertem, a másik kezemmel a golyóit simogattam. Majd végignyaltam az egész farkát, a golyóit is számba vettem, majd az egész rudat bekaptam és szoptam. Rátette a kezét a fejemre, jelezve, hagyjam abba. Hanyatt döntött az ágyon, a combjaim közé térdelt. Egy ujjával simogattam a szeméremdombomat, majd egész lentről a csiklómig. Ott elidőzött egy kicsit, nyalogatta szopogatta. Majd bedugta a nyelvét a már lucskos pinámba. Hangosan nyögdécseltem. Először sikoltottam, mikor az ujját is bedugta. Ki-be járatta... Majd a másik ujját is bedugta, már két ujjal dugott. Én már eszemet vesztettem az élvezettől. S egy mély lökéstől rám tört a gyönyör. Majd feljebb fektetett az ágyon, szétfeszítette a combjaim, s belém hatolt. A vastag farka teljesen kitöltött. Hangosan sikítoztam, ő pedig nyögdécselt. Egyszerre élveztünk el. Egymást átölelve, pihegve aludtunk el.
*Mémoire*
Az emléktől felizgulva magamhoz nyúltam. Először a melleimet simogattam, a bimbóimat csavargattam. Élveztem, hogy fáj egy kicsit. Benyálaztam az ujjaimat, úgyis simogattam a melleim. Majd egyre lejjebb vándorolt a kezem. Végig a hasamon, a köldökömben, majd a melleimet simiztem újra, végül elértem a puncimat. Eszembe jutott, hogy este egy meglepetésre vagyok hivatalos, ezért gyorsan bementem a fürdőbe, hogy leborotváljam magam. Utána lezuhanyoztam, de a víz annyira simogatott, hogy kénytelen voltam már a kádban elkezdeni a masztizást. Hanyatt feküdtem a kádban, a lábaimat feltettem a szélére, és a zuhanyrózsát a lábaim közé irányítottam. A víz keményen ostromolta a csiklómat, úgy éreztem, ha ezt így folytatom, túl hamar élvezem el. Tehát, átállítottam a vízsugarat, és a hüvelyembe irányítottam. Isteni érzés volt, ahogy a hideg víz befolyik a forró puncimba. Nem a fürdőben akartam elélvezni, így magamhoz vettem a törölközőmet, a lábaim közé vettem, és dörzsölgetni kezdtem a nedves pinámat. Már megint nyögdécselni kezdtem, hiszen a törölköző nagyszerűen simogatta a csiklóm. Már nem bírtam tovább, benyúltam egy ujjal a puncimba. Először csak egy kicsit, majd egyre mélyebben. Már éreztem, hogy újra itt a gyönyör kapuja, ezért gyorsan bementem a hálómba, és magamhoz vettem a legújabb szerzeményemet. Ez egy gyöngyös vibrátor, ami mindkét lyukamat izgatja. Először a puncimba dugtam be, majd szép lassan a fenekembe is. Kezdetnek a leggyengébb fokozatot használtam, ki-be járattam. Sikítoztam az élménytől, most először próbáltam ki ezt a darabot. Nem sokat váratott magára az orgazmus... Mikor már lecsendesedett a légzésem, a puncim bejáratát simogattam az ujjaimmal. Még mindig tocsogott a nedvességtől. Majd az ujjaimat a számhoz emeltem, és szoptam őket.
Újra bizseregni kezdett a pinám, jelezve, hogy még élvezni akar. Írtam a barátomnak, elmeséltem neki, pontosan, mit is csinálok. Az sms hatására ő is felizgult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.44 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50
2019. 05. 12. vasárnap 13:54
elmegy Válaszolok rá!
#3 A57L
2014. 02. 20. csütörtök 04:47
Egész jó. Válaszolok rá!
#2 papi
2013. 10. 19. szombat 10:46
Nem rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 09. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!