A+ A-

A nővérem és én

Egy év telt el az óta, hogy az a kis kalandunk volt Brigivel, Bettivel és a nővéremmel, Dórival. Az óta mi ketten egyre közelebb kerültünk egymáshoz.
Egyik nap, amikor mentem hazafelé megpillantottam egy újságot a sarki újságosnál. Egy gyönyörű lány volt a címlapján. Az óta a kis kaland óta egyre jobban kezdtek előtörni a leszbikus vágyaim, úgyhogy az a lány a címoldalon teljesen megbabonázott. Az újságos már ismert. Többször is vettem már nála férfimagazinokat mondván, hogy a bátyám kérte. Annyira persze még nem ismert, hogy tudja, hogy nincs is bátyám. Amikor odaraktam elé azt az újságot elmosolyodott.
- Látom a bátyád megint élvezkedik. - mondta.
- Hát igen. - válaszoltam mosolyogva. Olyan természetesen hogy még talán magamat is át tudtam volna verni.
Kifizettem az újságot és mentem tovább. Amikor hazaértem rögtön levágtam a tatyómat az előszobában és elkiáltottam magam.
- Dóri! Itthon vagyok!
- Itt vagyok! - jött gyorsan a válasz a belső szobából.
Gyorsan lerúgtam a cipőmet és besiettem a szüleink hálószobájába.
- Nézd mit találtam az újságosnál! - huppantam le a franciaágyra.
Dóri érdeklődve ült mellém. Ő is szívesen nézegetett férfimagazinokat. Akárcsak én. Már egy egész kis gyűjteményünk volt az egyik szekrényben elrejtve az elmúlt év Playboy, FHM és hasonló erotikus magazinok számaiból. Sőt még azelőttről is. Ugyanis Dóri már azelőtt is gyűjtötte őket, hogy én tudomás szereztem volna erről az oldaláról. Ez lett a hobbink. Van, aki bugyikat gyűjt, van, aki cipőket vagy posztereket. Mi férfimagazinokat. Szóval őt is éppúgy érdekelte az az újság, mint engem.
- Nézd milyen jó csaj! - mondtam és kinyitottam az újságot ott, ahol arról a csajról voltak a képek.
- Igazi bombázó. - helyeselt Dóri mosolyogva. - De korántsem olyan szép, mint te.
Éreztem, hogy pír önti el az arcomat. Bár sokszor dicsérte már Dóri a szépségemet, a lábaimat, a melleimet, a fenekemet de mégis mindig meg tudott lepni ezzel. Sokszor úgy viselkedtünk egymással, mintha nem is lennénk testvérek. Inkább két közeli barátnő voltunk. Elfordítottam a fejem hogy ne láthassa hogy mennyire meglepett ez a kijelentése. Ám ekkor éreztem, ahogy a keze végigcsúszik a vállamon majd a nyakamon, és gyengéden visszafordítja a fejem. Hirtelen lágy bizsergést éreztem a számon. Olyan volt mintha ezernyi selymes virággal simogatnák. Kinyitottam a szemem és láttam, ahogy Dóri ajkai lágyan mozognak az enyémeken. Olyan volt, mint egy álom. Úgy csókolt, mint egy istennő. Karjai lassan átfonták a derekamat. Én a pillanatnyi meglepettség után átengedtem magam a vágyaimnak és visszacsókoltam. Átkaroltuk egymást. Testünk egymáshoz simult. Úgy mozogtunk együtt, mintha csak egymás tükörképei lennénk. Mintha egy test lennénk. Egy test és egy lélek. Ám most Dóri lassan távolodni kezdett tőlem. Megijedtem hogy ennyi volt.
Sokszor játszotta már velem ezt a játékot. Felizgatott és aztán ott hagyott magamban. Ám most nem így volt. Csak egy karnyújtásnyira távolodott el tőlem. Feltérdelt az ágyon és elkezdte simogatni magát. Lassan húzta végig a kezeit a testén. Közben a szemeit lehunyta és halkan sóhajtozott. Aztán egyszer csak meg fogta a pulcsijának a zipzárját és elkezdte lefelé húzni. Arcára kaján mosoly ült ki. Testem remegni kezdett. Tágra nyílt szemekkel néztem, ahogy a szétnyíló ruha alól előbukkan a gyönyörű csillogó bőr. A szemem úgy tágra nyílt, hogy majdnem kiesett a helyéről, amikor észrevettem, hogy a pulcsija alatt nincs rajta semmi. Még egy melltartó sem. A két zipzár közti alig ujjnyi résen át csak a gyönyörű bőr látszott. Ekkor felém nyúlt és megfogta a kezem. Lassan elkezdte maga felé húzni és bedugta a ruhája alá. Éreztem a selymes bőrét, ahogy végigsiklik rajta az ujjam. Közben a csuklómmal egyre jobban toltam le róla a ruhadarabot. Nem tudtam betelni puha melleivel. Simogattam, markolásztam őket. Olyanok voltak, mint két selymes párna. Lehúztam róluk a pulcsiját közelebb hajoltam és ajkaimmal lassan ízlelgetni, kezdtem a puha bőrt. Gyengéden csókolgattam, nyaltam a puha domborulatokat. Néha eljátszottam egy kicsit a mellbimbóival.
Közben halottam, ahogy nagyokat sóhajt és éreztem, ahogy a kezei végigcsúsznak a hátamon és benyúlnak a farmerom alá. Miközben én Dóri melleit gyúrogattam és csókolgattam ő kicsatolta az övemet, letolta a nadrágomat és belemarkolt a meztelen fenekembe, amely teljes egészében kilátszott a tangám alól. Ekkor feljebbmentem. Végigcsókoltam a melleit, a vállait, a nyakát és végül belekóstoltam puha ajkaiba. Olyan volt ez, mint valami mámorító drog. Nem tudtam betelni vele. Szinte faltam az ajkait. Azt kívántam, hogy ez a pillanat sose érjen véget. Teljesen megrészegültem ajkainak bársonyos ölelésétől. Attól a csóktól, amely mintha nem csak a számat de az egész testemet és az egész lelkemet érné. A külvilág teljesen megszűnt létezni. Csak ő létezett. Csak ő és senki más. Csak az a varázslatos csók volt. Az töltötte be minden porcikám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 12. 5. péntek 19:25
Szerintem szép.
#8 zsuzsika 2014. 11. 16. vasárnap 08:20
Közepes.
#7 papi 2014. 05. 19. hétfő 10:58
Nem nagy durranás
#6 A57L 2014. 04. 26. szombat 07:30
Ez nem tetszett.
#5 Anonymus 2009. 07. 5. vasárnap 23:52
ez az egyik legjobb történet,amit valaha olvastam. meg az előző.ez valami eszméletlenül jó!
#4 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 02:02
u.a.mint az elöbb
#3 Brigádos 2008. 08. 29. péntek 13:32
Szerintem nem rossz. A leírás is épp olyan gyengéd, mint amilyent csak egy nő tud nyújtani :)
#2 Tüse 2008. 08. 14. csütörtök 10:03
Ha a régi történeteket újként küldjük be, attól még régi marad.
#1 Törté-Net 2008. 08. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?