A+ A-

A történet

A történet úgy kezdődött, hogy a barátnőmmel szakitottunk úgy karácsony tájékán... S elég bánatos is voltam, mert hát két év nem kevés idő és elég sok mindent átéltünk együtt... Volt egy házaspár aki eléggé barátságos volt hozzánk mig együtt voltunk... Ők a vállalatban velem együtt dolgoztak igy öszze - össze szoktunk néha járogatni... Havonta egyszer kétszer... Akkor az újévi bulit is négyesben terveztük meg... De igy hárman voltunk.
A szakitás után mondtam is a házaspárnak, hogy nem megyek, mert hát kellemetlen is, meg nem igen volt kedvem bulizni, szomorú voltam és bánatos... De annyira hivogattak, meg mondták, hogy nehogy otthon maradjak meg mindent, hogy megigértem elmegyek.
December utolsó éjszakáján úgy este 8 óra körül beültem az autóba és megindultam az ismert lakcimre...
A szoba foteljában foglaltam helyett, s beszélgettünk az az napi eseményekről és közben kortyolgattuk a görög bort, mit vittem.
A háziasszony karcsú, negyven éves asszony volt, férje pedig tőle két évvel volt idősebb. Mindketten elég jól tartották magukat korukhoz képest... Az asszonynak megmaradt a szép formája két gyerek után is, a férj pedig nem volt elhizva mint a legtöbb nős ember... Velem együtt focizott a vállalat csapatában, ami szintén segitett mindkettönknek a pocak feszeségének megtartásában...
Szóval beszélgettünk, iszogattunk és úgy 11 óra felé már kezdett hatni a bor igy egyre intimebb dolgokról kezdtünk beszélgetni...
Megemlitettem, hogy még jó, hogy ilyen meleg szobában vagyunk mert a háziasszonyka megfázna a rövid kis szoknyájában. Erre a férje megemlitette, hogy még bugyi sincs az asszonyon... Erre én elpirulhattam, de akaratom ellenére is az asszonyra néztem. Akit addig nem is figyeltem meg mint nőt. De igy bortól spiccesen és szexuálisan kiéhezve elég szexinek is találtam... Néztem szép formáját, ahogy ment ki a konyhába kávét fözni, s amikor jött vissza néztem méretes mellét ami kifeszitette a rajta levő blúzt... S gondoltam, hogy melltartó sincs rajta, ha már bugyi sincs...
Lassan közeledett az éjfél, s előkerültek a pezsgős poharak, meg a pezsgő is és kezdtünk lassan visszaszámolni... Pukkant a dugó az üvegből eltalálva a falon levő képet... BOLDOG ÚJÉVET!!!
A férj elkapta az asszonyát és lesmárolta, kezeivel meg megmarkolta a fenekét és igy a felcsúszott szoknya alól felvillant a nő kerek fehér feneke.
S szemem felvillant...
- Mondtam én, hogy csak zavarok itt. Mindjárt meghágod az asszonyt, de még nem is kivántunk egymásnak Újévet...
- Ne félj! - mondta a férj és átölelt engem és szájon csókolt meg elkapta az én seggem is... Meglepődtem, de utána mégjobban, mert az asszonya rántott magához és ő is szájon csókolt és ő is magmarkolta a seggem...
- Oha!!!Ez a második jobban esett, mint az első... Jól vagytok ti???
- Miért?Szeretünk mi téged... - mondta a férj...
- Ok - ok, én is benneteket, de azért a csókok, meg a markolások... Fura...
- Miért fura? - kérdezte az assony. - Sokat tudunk ám rólad... - tette hozzá nevetve...
- Ejha!És miket??Jót vagy rosszat? - kérdeztem nevetve és lehúztam a pezsgőt.
- Sok mindent... - mondta Éva(igy hivták az asszonyt). - Az Ági(a volt barátnőm)mesélt ám Rólad...
Itt elpirultam, mert nem akartam Ágiról beszélgetni... Erre a férj(Sanyi) is felnevetett s megszólalt:
- Tudjuk mi az összes vágyadat, titkodat...
Ez nem semmi. - mondtam és elmentem a fürdöszoba felé...
Miután visszatértem Éva nem volt a szobában, Sanyi meg a tévén keresett valamit...
- Éva? - kérdeztem.
- Mindjárt jön, a konyhában van. Eredj szólj már neki, hogy hozzon be valami kaját, még én találok valami jó müsort.
Megindultam a konyha felé. Ahogy a konyha ajtóhoz értem, láttam, hogy Éva a nyitott hütö elött hajol. Feneke szépen kirajzólodott a rövid fekete szoknyán.
- Ejha, milyen látvány! - szólaltam meg.
S csak a fejével nézett hátra és mosolygott. - Tetszik???
- Hmmm... Eléggé vonzó. Na, de azért jöttem, hoyg a Sanyi kajás. Valami kaját kért.
- Hm - hm... Gyere csak, ez azt hiszem jó lesz neki... - és kivett valamilyen edényt a hütőből. Odamentem, s karnyújtásnyira voltam tőle, s ő az edényt letette a konyha asztalra és magához húzott... Újra átölelt és megfogta a seggem.
- Nekem meg ez tetszett... S ha leveszed a nadrágod, megkapja a Sanyi is a kajáját, már régóta éhes rá...
- Mi van?!. kérdeztem értelmetlenül.
- Tudjuk mi jól, hogy titkos vágyad, hogy kiprópáld hármasban:Egy nő két férfi...
Magához húzta a fejem és számra tapadt az ajka és hegyes kis nyelvét a számba csúsztatta és kereste az én nyelvem. Elöntött a vágy meg hát a bor hatása is hatott rám és megfogtam én is az seggét, és lassan csókolóztunk. Ekkor éreztem hogy valaki hátulról ölel át és simogatja a felsö testem. Megtorpantam és hátra vetettem a fejem, Sanyi volt és csak azt mondta, hogy semmi gond, csak folytassuk és nem lesz senkinek sem kellemetlen...
Lehet, hogy a bor vagy a vágy hatása, de 10 percen belül ugyanott álltunk anyaszült meztelenül ugyanabban a pózban. Éva elöttem állt és velem csókolozott, Sanyi pedig mögöttem és simogatta a hasam és a farkam. Nyelvem Éva szájában, egyik kezem a mellein, másik pedig Sanyi golyóit markolászta. Azt hiszem Sanyival együtt izgultunk fel, mert kezemben éreztem, ahogy merevedik a szerszáma, s az enyém is nőni kezdett... Éva el volt kápráztatva:Két ekkora kuki!!!sanyival már szinte egymás mellett álltunk és Éva pedig elöttünk térdelt... Egyik kezében sanyi farka, a másikban az enyém. Lenéztem és láttam, hogy tényleg majdnem egyforma a szerszámunk(kb. 19centi hosszú és vastag)Éva felváltva nyalogatta őket és mindketten élveztük a dolgot... Egyszer megpróbálta mindkettőt bekapni, de hát nem sikerült neki.
- Te kis mohó! - mondta Sanyi - két ekkora fasz nem fér be a szádba, de két szájba befér egy... S ahogy ezt kimondta, letérdelt mellé és ő rögtön bekapta félig a farkam. Eltolva Éva arcát lejjebb, aki a golyóim vette célba nyelve hegyével. Remek érzés volt látni, hogy egy férfi nyeli le félig a farkam, s közben Éva hatalmas szép melleit is látom... Ez igy ment 1 - 2 percig, amikor Sanyi felállt és mosolyogva nézett rám és tudtam a tekintetéből, hogy most ő várja az én szám. Le is gugoltam rögtön Éva mellé és megmarkoltam Sanyi farkát, s nyelvemmel kezdtem el simogatni, nyalogatni... Évával együtt nyalogattuk Sanyi farkát, aki halkan fel - fel nyögött... Éva nyelve és az enyém néha - néha összeért Sanyi farkán, s remegö érzés volt ez... Utána felváltva kaptuk be Évával Sanyi szerszámát. Én ugyan max kb 5 centiig birtam, de Éva szinte majdnem tövig bekapta. Sanyi egyre hangosabban nyögött fel és szaporodott a légzése is... Évával tudtuk, hogy nem sokára elmegy Sanyi... S a golyóit is gyorsabban és erősebben kezdtük el markolászni, miközben a szopásunk is gyorsabb ruóitmusba váltott. Éva szájában volt Sanyi hatalmas szerszáma, amikor Sanyi megfogta Éva fejét is szinte ráhúzta teljesen a farkára és felnyögött. Én Sanyi golyóin is éreztem a lüktetést, ahogy beleélvez Éva szájába. Ekkor én húztam le Éva fejét és kaptam be és éreztem a torkomba lövelő sperma forróságát. Ekkor Éva keze az én szerszámomra került és simogatta gyengéden. Közben Sanyi kihúzta számból a farkát és Évával együtt nyalogattuk... Sanyi ondója keveredett a nyelvünk között... Sanyi ledöntött engem a padlóra és a farkam iránt nyúlt. S éva segitett neki, Most ők szoptak engem, ahogy mi Sanyit. Nekem se kellett sok, én is elmentem. Mindkettö arcára lövelt a spermám. S szivták is magukba és szinte tisztár anyalták a farkam. Ekkor Éva került hanyatt a padlóra és a száját céloztam meg Sanyi pedig rögtön a lába közé tette fejét. Csókoltam Évit meg a melleit simogattam... S egy idö után nyelvem lecsúszott a hatalmas mellekre és a bimbóit cirogattam... Éva kezével elérte a szerszeámom és lassan újra életre keltette. Ekkor Sanyi feje indult felfelé és nyalta Évit felfelé... Én pedig hátrahúzodtam és ráfeküdtem Évire. Sanyi jól kikészitette a terepet. Sikamlós és forró punciba olyan gyorsan hatoltam be, hogy csak na... S Évit elvittük a csúcsra Sanyival. Igaz én is eljutottam mégegyszer a csúcsra és miközben Évi melleire üritettem spermám, Sanyi nyalta a farkam, Éva melleit is egyszerre...
Boldog Új Év volt...
Szavazz Te is!

Átlag: 7.24 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 t.555 2017. 09. 12. kedd 04:38
Izgató történet!
#10 feherkalman1 2016. 12. 5. hétfő 17:43
Egyet értek Andrassal.
#9 barbi81 2016. 06. 19. vasárnap 09:17
smile
#8 vakon53 2016. 03. 25. péntek 23:01
Igazavan Andreasnak.
#7 papi 2014. 05. 17. szombat 15:39
Inkább szeretem az egy férfi két nő felállást
#6 v-ir-a 2013. 01. 16. szerda 23:08
a vége elkapkodott volt sajnos...
#5 pityu 2009. 10. 26. hétfő 16:42
nagyon jó, én is szivesen kipróbálnák hasonlót
#4 Zotya 2008. 10. 27. hétfő 23:43
Tök jó történet, higgyétek el, a faszszopásnál csak a gecis pina nyalása jobb.
#3 Andreas 2008. 08. 14. csütörtök 17:11
Inkább a homo kategóriába kellett volna tenni, esetleg nyitni egy "bi" kategóriát, akkor nem veszem a fáradságot hogy elkezdjem olvasni. Sorry, de nekem ettől az "adaléktól" hányingerem van.
#2 jamakasi 2008. 08. 12. kedd 18:00
Szuper történet!!! Fikció,vagy valóság?
#1 Törté-Net 2008. 08. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?