A+ A-

Paul 1. rész

Sokat akar a pasi de nem bírja a farka
Átlagos napok teltek el a texasi kis ranchon. Paul az állandó álmodozó fiú vagyis inkább már férfi,másra sem bírt gondolni, mint a múlt nyári eseményekre. Ugyanis múlt nyáron testileg is férfivé érett. Érezte hogy a lágyéka tüzes lüktetése valamire készteti. Akkor még csak kisgyermeknek számított, de hamar felfedezte a körülötte lévő világot. Most ugorjunk vissza az időben arra az emlékezetes nyárra, amikor Paul sokmindent elért életében.
Forró tüzes nyári nap. Ismét fel kell kelni mert különben a lovak nem kapnak enni, és Polly néni ideges lesz. Felöltöttem a szokásos cowboy szerkót, aminek segítségével egész népszerű lettem a lányok körében, ahhoz képest hogy még csak 15 vagyok. De már meglepő felfedezéseket tettem. Szigorúan bigott katolikus neveltetésemből eredően nem volt beszédtéma a családban a szexualitás. Ezért magamnak kellett felfedeznem. Reggel még felöltözés előtt mereven ágaskodott a hímtagom. Gondoltam dícséretként hogy ő már felkelt, megsimogatom. Elkezdtem húzogatni, fel le..fel le... Egyre jobban élveztem és nem bírtam abbahagyni. Hirtelen robbanásszerűen kitört belőlem valami fehér folyadék... gondoltam megkóstolom. Egész finomnak bizonyult. Miután lenyugodtam, felöltöztem és lerohantam a földszintre. Polly néni már ott várt, hogy megint leszidjon. Már ordította is:
- Sally egyedül végezte el a teendőket, te pedig fent lustálkodtál! Ezért büntetésben leszel majd délután. Most eredj élvezd ki a szabadságod.
Első utam Sallyhez vezetett hogy megköszönjem neki hogy megcsinálta helyettem a lovak etetését.
Sally a családunk cselédje volt, ezért ő nem lakott velünk a lakóházban, hanem a pajta melletti kis viskóban élt. Mikor odaértem csak hangokat hallottam.
- Ááá... Nyomd belém... Ezaz ...ÁÁÁÁÁÁÁÁáááááá...
Nem akartam berontani ezért a viskót megkerülve az egyik lyukon bekukucskáltam. Bent megdöbbentő képsorozat tárult a szemem elé. Sally a kis ágyszerűségén hanyattfeküdt. De meztelenül. Ágaskodó mellbimói láttán megint előtört belőlem az za érzés ami reggelente szokott.. Lenéztem a nadrágomon enyhe kis púpot véltem felfedezni. Úgy gondoltam akkor ez nem lehet valami rossz dolog. Tovább szemléltem ahogy Joe bácsi beledugja a hímtagját Sally lüktető puncijába. Felizgultam ennek láttán, és késztetést éreztem arra, hogy én is elővegyem és húzgaljam fel..le..fel..le... mert már nagyon feszült.. Leginkább mélyen arra vágytam hogy én dughassam Sallyt. De Joe bácsinak, mint Polly néni férjének biztosan sokkal nagyobb..
Joe bácsicsípője ütemesen mozgott előre..hátra... egyre vadabbul, és így egyre nagyobb sikolyokat előcsalogatva Sallyből. Sally úgy nézett ki mint aki nem bírja tovább és egy nagy sikítás kíséretében megdermedve feküdt az ágyon. Joe bácsinak úgy tűnt ez nem elég, a farkát Sally bájosan vastag és puha ajkai közé rakta. Sally elkezdte szopogatni, mint egy nyalókát, és úgy tűnt élvezte. Már alig vártam hogy Joe bácsi lelépjen és megkérdezhessem Sallytől : nekem is szabad ilyet csinálnom vele? De Joe bácsi csak felhúzta a gatyáját és távozott az ajtón keresztül. Mihelyst eltávolodott, megkerültem a viskót és odasettenkedtem az ajtóhoz. Beléptem, de csak halkan és óvatosan. A vackán megpillantottam Sallyt. Gyönyörű napbarnította bőre és latinos kinézete miatt ellenállhatatlan kísértést éreztem arra hogy ráugorjak és vadul utánozni kezdjem az előbb látott mozdulatsort.
Sally rámpillantott. Először egy kis pír lepte el arcát, majd felült és mutatta hogy üljek le mellé. Előszörre annyit akartam tőle kérdezni, hogy már magam sem tudom hányat. De a beszélgetést mégis Sally kezdeményezte:
- Mindent láttál?- kérdezte szeliden.
Nem válaszoltam, csak bólogattam. Sally eltöprengően rámnézett.
- És te is tudnád azt csinálni amit az előbb láttál?
Most muszáj volt szövegesen válaszolnom:
-Nem tudom hogyan kell.
Sally elmosolyodott azon hogy mennyire érintetlen és kezdő vagyok.
- Akkor most megbeszéljük és közben csináljuk is. Ok?
Másra se vártam még ennyire egész életemben.
- ok.
Sally vette át az irányítást felettem és elkezdte mondani az akár oktatófilmnek beillő szöveget...
- Kezdjük inkább csak az egyszerű szexxel. Nem gondolnám hogy nyakatekert pózokra vágysz. Először csókolj meg.
Odahajoltam. De csak lassan és bátortalanul.. Sajnos azt sem tudja hogy még életemben nem csókolóztam!! Bátorság.. mondogattam magamnak és odahajoltam Sallyhez. Ahogy hozzáért az ajkához a szám, máris ráéreztem a technikára és vadul megcsókoltam.
- Nagyon jól csókolsz! Nedves lett tőle a puncim! Nézd meg !! - és rámutatott a puncijára, amin látszott a csillogó nedű...- Most akkor előjátékként, csókold meg a szám és utána haladj lefelé : nyak.. a mellemnél időzz el, szopogasd harapdgáld nyalogasd.. a hasam és végül a puncim.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L
2019. 04. 14. vasárnap 05:01
Semmilyen az egész. Válaszolok rá!
#4 papi
2013. 08. 12. hétfő 05:59
Na és mi az a minden, már eleget vártunk rá. Válaszolok rá!
#3 csata
2008. 08. 3. vasárnap 11:51
várom a folytatást Válaszolok rá!
#2 Másik Peti
2008. 08. 1. péntek 02:32
klassz Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 08. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!