A+ A-

Édes élvezet - Avagy...

- Ne köszönj semmit, édes. - nevetett a szeme, ahogy ezt mondta.
- Jöhet a desszert? - kérdeztem, és kacsintottam egyet.
- Desszert? Hisz még el sem kezdtük a vacsorát... És mint tudod, előétellel szokás kezdeni... Most is azzal fogunk.
Hoppá. Mit tartogat még nekem ez az éjszaka? - gondoltam. Ezt akkor tudtam meg, amikor kibontotta a sporttáskát...
Felemelt. Súlyom őt meg sem rándította, pedig 52 kg azért valami. Mint egy könnyú tollpihét, gyengéden fektetett le a selyemágynemű közé. Épp hogy letett, megcsókoltam az ajkait, és végigfuttattam a tenyerem a csupasz izmos mellkason.
- Hová mész? - kérdeztem pislogva a gyertyafényben, ahogy az asztalomhoz közelített. Izmos fenekén játszott a különleges fényjáték. Az alsó ajkamba haraptam, és megszívtam azt.
Istenem, mennyire kívántam! Most csak a hátát láttam, majd visszafordult, és forró pillantást vetett végig a testemen. Színte perzselt a tekintete. Feltüzelt. Felé nyújtottam a kezem, és hívtam magamhoz. Odasétált, és egy vörös selyemkendőt tartott kezében.
- Kérlek, hadd kössem be a szemed! - mondta.
Kicsit megemeltem a fejem, és hagytam, hogy a sötétségbe boruljon a világ előttem... Egyszer csak éreztem, hogy az ágy besüpped mellettem, és egy hideg, nedves valami csúszik a mellem közötti völgyön át, a köldökömig... Bizsergés futott át rajtam, majd a számnál éreztem azt, amit eddig a köldökömnél. A kerek, puha kis valami finoman végigfutott az ajkaimon. Résnyire nyitottam a szám, és megnyaltam azt. Cseresznye levét éreztem. Kicsit én is megharaptam, majd a gyümölcs újból végigcsúszott a mellemen, körözve a kemény mellbimbóim körül. Forró pára boritotta be a bal oldali dús mellemet, és Levente, az én szexi-tanárbácsim kínzóan leszopogatta a bimbómról az édes nedűt. Színte sikoltottam a váratlan támadástól, de csak lustán sóhajtottam. Most a köldökömet kényeztette, miközben én a haját simogattam mindkét kezemmel. Be-be hatolt a kis nyílásba, majd a cseresznye lejebb indult...
- Nem mered... - suttogtam az izgalomtól rekedt hangon.
- Dehogyisnem, kicsi lány! - mondta kiszáradt torokkal. És gyengéden szétfeszítette a combjaimat. A lédús cseresznye elindult lefele, vérvörös csíkot húzva maga után... és megállt a csiklómnál. Felnyögtem...
Finoman körözött a feszítő gombocska körül, és egyre gyorsabb lett.A combom már remegett, és pedig kéjes sóhajjal elélveztem, amikor a cserersznye magját hírtelen nekinyomta a csiklómhoz. Kéjnedvem lefolyt egészen a fenekem vágatáig.
De ez még mindig nem volt semmi. A cseresznye nyomát ajkai követték, és finom nyelve... Be-be hatolt a édes kagylómba, és szopott, nyalt... Kínzott... Amíg újra el nem értem a gyönyörök fellegvárát.
Az ajkaimhoz irányította a cseresznyét, ami az én nedveimtől lett még édesebb, és kedvesen megetetett vele. Ínycsiklandozó volt, ahogy a lédús gyümölcs az én levemmel keveredik... Finom csókot kaptam, majd ennyit súgott remegve a fülembe:
- Ez még az előétel volt, édesem...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 10. 31. kedd 05:58
Kellemes történet. Így lehet változatossá tenni az együttlétet.
#4 zsuzsika 2014. 11. 28. péntek 07:40
Jó.
#3 A57L 2014. 01. 2. csütörtök 04:31
Jó írás.
#2 papi 2013. 09. 30. hétfő 11:18
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2008. 07. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?