A+ A-

Rémálom az X utcában

A lány hirtelen kinyitotta a szemét. Még most is zihált. Sírt.
Csak álom az egész, suhant át agyán. Felsóhajtott, érezte, ahogy elhagyja testét a páni félelem. Csak álom... nyugtatgatta magát.
Lassan visszatért a valóságba, látta, hogy saját puha ágyában fekszik, körülötte kedvenc tárgyai. Visszafeküdt, és újra álomba szenderült.
Másnap nyugodtan ébredt, derengett ugyan valami a rossz álomból, napközben is felbukkant néha gondolataiban, de megnyugtatta magát: Csak álom...
Nem mesélte el senkinek. Annyifélét álmodik az ember, aztán elfeledi, és az élet megy tovább. Mi is az álom? Nem akart filozofálgatni róla.
A napok vidáman teltek, jókat nevetgéltek a barátnőkkel, és várták a hétvégét. A szokásos:buli, tánc, pasik.
Kicsit félve említette szüleinek a bulit, pedig mindig elengedték, csak meg kellett mondania: kivel, hová mennek, és mikorra ér haza. Épp csak betöltötte a 16-ot, jogos volt szülei aggodalma.
Délután telefonált kedvenc barátnője, sajnos nem tud vele menni, de nyugodtan hivatkozzon rá. A diszkóban úgyis lesz ismerős bőven.
Lázasan készülődött, kedvenc topját, miniszoknyáját vette fel. Még épp csak serdült, szép alakja volt. Csinos vagyok-állapította meg, amikor a tükörbe nézett.
A közeli diszkóban sokan voltak, népszerű volt a fiatalok körében. S tényleg sok volt az ismerős. Nevettek, beszélgettek, táncoltak, kicsit ittak. A boros kóla volt a sláger.
Már a buli elején szemezni kezdett egy jóképű fiúval, aki legnagyobb örömére hamarosan táncolni hívta.
Igazából nem volt még fiúval, de izgatta már a dolog. Ahogy egyre jobban fogyott a boros kóla, úgy kerítette hatalmába valami megmagyarázhatatlanbizsergés. Egyre szorosabban simult partneréhez, valami fura keménységet is érzett, ahogy ágyékuk összeért. Nem is érezte, mikor veszítette el a kontrollt, csak vihogott, vonaglott, szinte felkínálta magát.
A fiú, nevezzük inkább férfinak (húszas évei végén járt) egyre gyakrabban és cinkosabban kacsintgatott barátja felé.
- Indulni kéne. Haza viszlek - ajánlotta a lánynak.
- Nem baj, ha a barátom is velünk jön? Útközben kirakjuk majd.
A lánynak fel sem tűnt, hogy címét meg sem kérdezve elindultak hármasban. Túl kába volt már.
Nem autóztak sokat, kb. 10 percet, amikor megálltak.
- Felugrunk egy percre hozzám? Odaadom a cd-ket a barátomnak, és indulunk tovább -nyugtatta meg a lányt.
Egy társasház 3. emeletére mentek. Szép lakás-futott át a lány agyán. Leült egy kanapéra. A két férfi, a másik egy olyan törökös kinézetű, hasonló korú, mint társa, eltűntek a másik szobában. Kis idő múlva visszatértek, kezükben pezsgővel és pohárral.
- A megismerkedésünkre! - nyújtották a pezsgővel teli poharat a lány felé. Koccintottak.
- Csinos vagy! - bókoltak neki.
Táncoljunk még! - invitálták.
Mindketten átölelték, és lassú ringásba kezdtek. Közben kezük útnak indult... simogatták cicijét, fenekét, majd egyre lejjebb kalandoztak.
A lány már nem volt képes reagálni, nem is értette mi történik... túl sok volt benne az alkohol. Azt sem vette észre, amikor megszabadították ruháitól.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2008. 07. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?