A+ A-

Legfőbb az egészség!

Ezt a történetet a tavalyi nyár egyik legkellemesebb emlékeként tartom számon.
Szóval az egész ott kezdődött, hogy esténként lejárok futni a helyi sportpályára és tavaly nyáron sem volt ez másképp. 10-12 kör és újjászületsz. Eléggé divatos dolog ez a kocogás főleg a hölgyek körében, hiszen nem árt a téli pluszokat elégetni így nyár felé. Én is szorgalmasan róttam a köröket és persze beszélgetésbe elegyedtem a többi kocogóval. Nem volt nehéz, hiszen elég jól ismertem mindenkit. Június közepe táján találkoztam a helyi posta vezetőjével Gabival. A hölgy 38 éves és piszok jól tartja magát. Mindene a helyén volt elhihetitek! Jómagam 27 éves voltam és ő ajánlotta fel a tegeződést. Gabi fantasztikus testét többször volt szerencsém a városban látni, de a sportszerelése alól kidomborodó látvány önmagáért beszélt.
Futkároztunk minden nap és először csak köszöntünk egymásnak, majd néhány mondatot váltottunk egymással. Július végére már egymás mellett futottunk és végigdumáltuk ezeket a 40 perceket. Nem volt elég, hogy nagyon csini, de emelet még rendkívül intelligens asszony is. Szinte minden témában otthon volt. Megtudtam, hogy a férje javasolta neki a kocogást, mert szerinte volt rajta felesleg! Az eszem megállt. Ahogy teltek a napok egyre jobban izgatta a fantáziámat Gabi, de nem akartam ajtóstól a házba rontani. Azt észre vettem, hogy ő sem közömbös irántam, de fogalmam nem volt, hogyan kellene "becserkésznem". Augusztus elején aztán eljött a nagy nap. Gabi izgató volt, mint mindig és a beszélgetésünk a fittnessre terelődött. Megkérdezte, hogy én milyen testedző gyakorlatokat végzek még pluszban a futás mellett. Szó szót követett, végül felajánlottam, hogy van néhány ilyen témájú magazinom, amit szívesen kölcsön adok átolvasásra. Beleegyezett. Megígértem, hogy másnapra leviszem neki a pályára. Erre megkérdezte, hogy nagy baj lenne, ha most futás után ő eljönne értük? Persze, hogy nem ellenkeztem az ötlet ellen, de azért rákérdeztem, hogy a férje nem fogja-e hiányolni? Megnyugtatott, hogy nem, mert nincs otthon! Így elindultunk a lakásomra.
A lakásomon megkínáltam ásványvízzel, majd én bementem az újságokért. Közben hangosan kérdezte, hogy miért lakok egyedül, stb. Kezemben az újságokkal kiléptem a konyhába, ahol Gabi várt. Köszönöm - mondta és a farkamra tette a kezét. A lélegzetem is elakadt, mert mindenre mertem gondolni, de erre nem. Lezuhanyozhatnánk! - mondta és keze már a rövidnacim alatt kutatott. A szívem a torkomban dobogott, és ilyen izgató élményt nem is lehet szavakkal leírni. Persze! - habogtam és összeszedtem erőmet ezután a meglepetés után. Az újságokat a földre ejtettem és kezeimmel birtokba vettem Gabi fantasztikusan formás fenekét, amelyet hetek óta csodálhattam. Szenvedélyes és vad csókolózásba kezdtünk. A ruhadarabokat szinte téptük egymásról. Közben az irányt a zuhanykabin felé vettük. A ruhadarabok alól előbukkantak Gabi formás mellei, amit nyelvemmel azonnal kezelésbe vettem. Halkan felnyögött és egy sóhaj hagyta el a száját. A kis sport tanga már átnedvesedett mire oda értem. Ujjaimmal izgattam és cirógattam a gondosan borotvált és fazonra vágott punciját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 26. szombat 08:46
A további találkáról mértnem írsz?e
#5 zsuzsika 2015. 01. 15. csütörtök 10:19
Többet is ki lehetett volna hozni belőle,de nem rossz.
#4 listike 2014. 10. 5. vasárnap 10:50
Jó volt.
#3 A57L 2014. 09. 4. csütörtök 06:24
Nem lett rossz.
#2 papi 2013. 10. 5. szombat 08:04
Egész jó.
#1 Törté-Net 2008. 07. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?