A+ A-

Apáca

Székes fővárosunkból tartok hazafelé. Tél vége van, hideg, nyálkás idő. Késő este, mire a vonatról leszállok. Botorkálok kifelé az állomásról, mikor könyörgő hang üti meg a fülemet. Általában oda sem nézve hárítom el az ilyet, most mégis felkapom a fejem. Egy apáca áll előttem. Fehér arca bájos, zöld szeme éget, ahogy rám néz. Nem is hallom először, mit mond. Aztán kezdem felfogni. Lemaradt a csoporttól. Se iratai, se jegye, se pénze. Még telefonra sem. De nem is menne vele semmire, nem tudja a zárda számát. Kérdem, akkor én mit segíthetek? Zavartan néz, hebeg, nem is tudja. Végignézek rajta. Elég régóta lehet az utcán, a ruhája szerintem átázott már, a cipője egész biztosan. Megsajnálom, invitálom, jöjjön velem, kap vacsorát, fürödhet, alhat, aztán holnapra kitaláljuk, mit tegyünk. Ha lehet még zavartabban néz. Mondom, csak nem akar az utcán aludni, vagy egész éjjel mászkálni? Nem felel, csak mellém lép. Indulunk. Nem lakom messze, öt percbe sem telik, már nyitom az ajtót. Közben megbeszéljük, hogy rendelek pizzát, mert nem készültem vendégre, és hogy másnap majd megkeressük valamelyik templomban a papot, talán tud segíteni.
Bemegyünk a lakásba, mondom, menjen csak beljebb, üljön le, én meg közben engedem a vizet. Ahogy csobogni kezd, piros arccal jön, alig hallhatóan kérdi a wc-t. Nyitom az ajtót, aztán hallgatom a ruhasuhogást, és a csorgást. Izgat. Kijön, intek a fürdő felé, kezet mos. Furcsállja, nincs ajtó. Mondom, minek? Egyedül élek. De akkor ő hogyan fürödjön... mondom, majd leülök a tv elé, onnan nem látok rá.
Leülünk. Elmeséli részletesen a napját, hogy is maradt itt az állomáson.
Közben kimegyek, elzárom a vizet. Szedek elő pólót, meg pamut sortot, ebben alhat. Néz körül, kapcsolok. Menjen be a kisszobába, ott nyugodtan levetkőzhet. Ott is fog aludni, én majd a nappaliban, a vendégágyon. Átmegy, hallom, ahogy a nehéz, durva anyagú ruhát leveszi. Aztán finomabb neszek, mezítlábas léptek, csobbanás, sóhaj.
Újabb zajok, ahogy mossa magát. Csöngetnek. Megjött a pizza. Megyek ki, egy pillanatra látom, mielőtt belehuppanna a vízbe. Erős csípő, formás kis cicik. Ennyit látok belőle. Kifizetem a pizzát, tányérra teszem, beviszem. Közben megfürdött, én meg rájövök, nem vittem be törölközőt. Kiveszek egyet a fiókból, és beviszem. Épp most állhatott fel, és keresi a törölközőt. Hófehér bőre szinte világít, teste formás, a lábai is szépek, punciján vizesen csillog a szőr. Gyönyörű. Bocsánatot mormolok, és átnyújtom a törölközőt.
Visszaülök a kanapéra, mielőtt észrevehetné, mennyire felizgatott. Bemegy a kisszobába, megint ruhasuhogás, jön át, visszavette azt a fekete sátrat... Kérdem, nem vizes? Csak a fejét rázza, és a pizzát nézi. Jó étvágyat kívánok, eszünk. Hozok be vizet, aztán beszélgetünk. Érdekel, ilyen szép nő, miért lesz apáca. Mesél... két házasság, három gyerek, szerető(k), végül a zárda. Így döntött, így jó. Nem vitatkozom. Kérem, meséljen a zárdabeli életről. Mesél... furcsa mondat, félbeszakad, faggatom. Hallgat, pirul. Fantáziám meglódul, egyre az a kép jár a eszemben, ahogy a fürdőben láttam. Jó ideje nem voltam nővel, izgat a helyzet. Ez meg is látszik rajtam. Észre is veszi, a hangja megremeg, a lélegzete gyorsul, beszélgetés közben megérinti a kezem, megsimítja a karom, fejemben lila köd, átkarolom, csókolom a száját. Egy pillanatra a karomba olvad, aztán ellők, és már csattan is arcom a tenyere. Elborul a maradék agyam is, rémülten lép hátra, megbotlik az ágyban, hátára esik. Keze az arca előtt, attól fél megütöm. De csak a ruhája kötélövét csavarom a csuklójára, átfordítom, és a háta mögött összekötöm a kezeit. Csuklónál, és könyöknél is. Ettől kifeszül a melle, elakad a szava. Mire felkiáltana, már a szorosra csavart pólómat feszítem a szájába, és kötöm össze a feje mögött. Bontanám ki a ruha elejét, hogy a melléhez férjek, de rúgkapál. Kilépek a spájzba, a fürdőfelújításból még itt maradt egy darab műanyag cső. Vagy fél méter. Kötelet fűzök bele, a két végét a térdeihez kötöm, körbehurkolom a bokáit, azt meg a csuklójához, szépen megkötöttem... mint egy mini híd. Gyönyörködöm benne, egy kicsit, aztán a melleit lecsupaszítva rájuk vetem magam. Mint az őrült, nyalogatom, harapdálom, szívom a bimbókat, sőt az egész cicit a számba szívom, teljes erőből. Sikoltozna, ha nem lenne betömve a szája, így csak tompa nyögéseket hallat. A farkam mereven áll, nem is húzom az időt, inkább a ruha alját. Felfelé, a derekára. Elém tárulnak a combjai, köztük a nyiladozó pinája, én pedig egy mozdulattal belelököm a faszom. Szeme tágra nyílik, ha szabad lenne a szája, a szomszédok most hívnák a rendőröket... Gyorsan, keményen baszom, nem vagyok rá tekintettel, csak a magam élvezete számít. Mégis nedvesedik, érzem. Én viszont nem bírom sokáig, a csúcspont előtt kirántom belőle a farkam, a sperma az arcáig lövell, még a hajába is jut, meg végig a hasán, a ruháján. Kicsit lenyugszom. Kimegyek, pisilek, iszom egy kortyot, aztán leülök mellé az ágyra, és alaposan végignézem. Hm...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.48 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 02. 18. csütörtök 14:43
Jólmegadtad Infravörös az apácának.

10 Pont!
#11 listike 2015. 12. 12. szombat 13:26
Rohadék állat.
#10 feherfabia 2015. 04. 11. szombat 04:58
Nagyon közepes!6P
#9 zsuzsika 2014. 11. 17. hétfő 09:05
Nem tetszett.
#8 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:16
Egész jó.
#7 papi 2014. 01. 18. szombat 05:42
Nem rossz
#6 tiborg 2011. 11. 4. péntek 08:01
Nincs szepitgetes S/M, BDSM vagy loszar ez Izlestelen Eroszak!
#5 wwwalaki 2008. 07. 17. csütörtök 11:43
Nem azt mondtam. Csak azt, hogy ez semmiképp nem s/m történet.
#4 Tüse 2008. 07. 15. kedd 15:46
Ha azt mondod, hogy az ezen az oldalon lévő kategóriából a heteró jelzés a jó, akkor Én vagyok a kakukktojás. Úgy látszik más az ízlésünk.
#3 wwwalaki 2008. 07. 15. kedd 11:36
Ez nem s/m történet. Erőszak.
Aki összekeveri a kettőt, ammak fogalma sincs arról, mi is az igazi s/m, mi a BDSM.
#2 Tüse 2008. 07. 15. kedd 08:49
Tessék mondani, ki az az okos, akinek ez az S/m történet heteró, csak azért mert egy nő és egy férfi között történik.
#1 Törté-Net 2008. 07. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?