A+ A-

Bűnös szenvedély

Azon a nyári hajnalon a felkelő nap különös fényében mosdatta Zsófi arcát, ahogy kocsijával hajtott át a városon. Bőréből alkoholszag áradt, arcán az esti fergeteges hatására és a kora este elkészített csak a foszlányai voltak láthatók. De főleg izzadságtól elterülő, hosszú haja volt az, ami emlékeztetett az egész estét betöltő felejthetetlen táncőrületre. A fáradságtól és a koktélok hatásától mámorosan vezető lány száguldozva szelte az utcákat hazafelé. A rádió maximumra tekerte, folytatva az esti mulatság érzését.
Az utolsó útszakaszon, ami a lakásához vezetett, egy rendőrt vélt felfedezni, így azonnal lassítani próbált. Hiába. A mindenre elszánt rendőr - nem túl fogalmas út lévén - azonnal lecsapott a közeledő autóra. A lány kénytelen volt megállni. Fejét előre biccentette, és elkezdte lehúzni az ablakot. Minden porcijában remegett. Igazából akkor kezdte felfogni, milyen bajba sodorta magát. A rendőr próbált hivatalos hangnemben megszólalni, bár tekintetén inkább a sajnálat látszott, hogy egy ilyen fiatal, ártatlan arcú lány került a markába. Mogorva hangon megkérdezte a reggeli sietség okát, majd hogy hajlandó-e belefújni a szondába. Zsófi csak hebegett, hogy valahogy elkerülte a figyelmét a sebességkorlátozó tábla, meg, hogy alig várta már, hogy hazaérjen. Azonban azt, hogy ivott volna azt minden erejével próbálta tagadni. A biztos úr sajnálta és vonzalma ellenére a lány felé nyújtotta a szondát - hisz mégis csak hivatalból van jelen, gondolta.
- Kérem, fújjon bele, hölgyem! - szólt rá szigorún a lányra.
A lány zavarában próbálta kérlelni a rendőrt, hogy tekintsenek el ettől, de az még erőteljesebben ráförmedt, hogy ha nem hajlandó megfújni, kénytelen vérvizsgálatra bevinni. Zsófi most megadta magát és ügyetlenül belefújt. A teszt pirosan villogott, amelyet érces sípszó követett. Rezdületlen arccal kérte, hogy szálljon ki a kocsiból. Lába remegett a fáradtságtól, látszott, hogy alig bír megállni. Megint kérlelni kezdte a rendőrt, hogy engedje el és életében még soha sem követett el semmilyen szabálysértést. A rend szigorú őre azonban kérlelhetetlennek tűnt, míg magában hatalmas harcot vívott, hogy mit tegyen ezzel a fiatal és rendkívül szexi lánnyal. De a lány azonban csak kérlelte tovább... miközben elkezdte lassan a válláról lecsúsztatni a ruhája pántját, ezzel jelezte a rendőrnek, hogy az ügy érdekében hajlandó akár nőiességét is bevetni, ha eltekint a büntetéstől. Végig sem gondolta igazán, mit is csinál, de hirtelen jobb ötlet nem jutott az eszébe.
- Hova gondol hölgyem, úgysem engedhetem el a büntetést - szólalt meg a férfi, bár legszívesebben azonnal letépte volna a ruhát a bűnös lányról.
- Higgye el biztos úr, hogy ha csakis ez lenne az indokom, akkor nem ajánlanám fel így magam. De nagyon vonzónak találom, és ha nem ilyen körülmények között találkozunk ön sem gondolna rólam semmi rosszat.
- Lehet, lehet... - dadogta a rendőr és már lelki szemei előtt látta, ahogy a lány megadóan szerelmeskedik vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.06 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Lemon Orange 2008. 07. 11. péntek 17:48
Már olvastam valahol ...
#1 Törté-Net 2008. 07. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?