A+ A-

A kalauznő

A nyolcvanas évek elején végeztem el a Vendéglátó ipari Szakközépiskolát. Egy ötven kilométerre lévő csárdában helyezkedtem el pincérként. Autóm még nem volt, így kénytelen voltam vonattal közlekedni. Szerencsére este zárás után is volt vonatom, könnyen haza tudtam járni. Ezen a vonaton alig volt utas, kivéve a hétvégéket. Érdekes módon majdnem mindig ugyanaz a kalauznő teljesített szolgálatot. Először amikor találkoztunk alaposan szemügyre vettem, nagyon érdekes jelenség volt. Az ötvenes évei elején járhatott, és természetesen egyenruhát hordott. Fekete félcipő volt rajt, amelyhez fehér bokazoknit hordott, amit a cipőig visszatűrt. Sötétkék szoknyája nem ért a térdéig, így téve közszemlére meztelen szőrös lábait. Felül fehér blúzt hordott, amelyben mellei úgy meredtek előre, mint a vonat ütközői. Fején pedig egy kék tányérsapkát egyensúlyozott. Első ránézésre úgy nézett ki, mint egy nagyra nőtt úttörő. Ám amikor megszólalt ez az illúzió szertefoszlott. Rekedtes, mély hangja volt, amit több évtizedes ivással, és dohányzással lehet elérni. Többször beszélgettünk, gondolom nem volt más utas és unatkozott. Eleinte csak megállt az ülés mellett, és úgy váltottunk pár szót. Később már le is ült, egészen összebarátkoztunk, sokat beszélgettünk. Megtudtam, hogy Margónak hívják, férje két éve halt meg, nagyon nehezen tette túl magát férje elvesztésén. Kiderült egy városban lakunk, nem is olyan messze egymástól. Ő is sok mindent megtudott rólam, feltűnően sokat kérdezősködött a barátnőim felöl. Őszintén elmondtam neki, hogy jelenleg nem járok senkivel, mert sem időm, sem energiám nincs rá. Ami igaz is volt, szezonba minden nap dolgoztunk, napi 10 - 14 órát, ami után nem igen volt kedve az embernek bárhova elmenni. Egyre kedvesebb lett velem, úgy éreztem megpróbál elcsábítani. Többször úgy ült le velem szembe, hogy a bugyiját is láthattam. Egy alkalommal arról beszélt, hogy menyivel jobb tapasztalt partnerrel szeretkezni először, olyannal aki megtanítja az embert mindenre. Kezdett izgatni a dolog, többször fantáziáltam az asszonyról. Egyszer elaludtam a vonaton, Margó ébresztgetett a végállomáson.
- Zolika ébresztő megérkeztünk - rázogatta a vállam.
Nem keltem fel mindjárt, mert éreztem a farkam kőkeményen dudorodik a nadrágomban, de Margó mégis észrevette.
- Látom valami szépet álmodtál - vigyorgott.
- Igen, rólad álmodtam - cukkoltam a meglepett asszonyt.
- Meséld el mit álmodtál? - kérlelt.
- Sajnos nem lehet, nagyon vad dolgok voltak. Jó éjt, holnap találkozunk - köszöntem el.
Másnap este alig ültem le a vonaton Margó már ott is volt. Leült velem szembe, és szétnyitotta a combjait. Meglepetten vettem észre, hogy nincs rajt bugyi. Zavarban voltam, de mégis izgatott a látvány, farkam keményen domborodott a könnyű nyári sortban. Mosolyogva figyelte a reakciómat, majd mellém ült, és kezét a combomra tette.
- Tudod Zolika előfordul, hogy az ember legvadabb álmai is valóra válhatnak.
Keze már a farkam simogatta nadrágon keresztül, aztán lehúzta a cipzáram, és kiszabadította ékességem a nadrág fogságából. Tetszhetett neki a látvány, mert elégedetten hümmögött.
Nekem is nagyon tetszett a dolog, finoman fejte lüktető dorongom, nem is bírtam sokáig. Hörögve élveztem a markába, Margó hangosan kuncogott.
- Zolika ez egy kicsit gyors volt, nem baj majd legközelebb tovább tart - próbált vigasztalni.
Tehát lesz legközelebb, és mikor, és hol, motoszkált bennem több kérdés. Másnap péntek volt, sajnos több utas is utazott a vonaton, tudtam ez nem az én napom. Margó mosolyogva köszöntött, de aztán ment a dolgára. Amikor visszafelé jött megállt mellettem.
- Zolika szeretnélek megkérni egy szívességre, ma van a névnapom, rengeteg ajándékot kaptam a
kollégáktól. Segítenél haza cipelni őket?
- Természetesen.
Talán egy negyedórát vártam rá az állomás előtt mire kijött.
- Ne haragudj a késésért, de még egyet koccintottunk.
Átvettem a csomagjait, valóban nehéz lett volna egyedül haza cipelnie az ajándékokat. Hamar hazaértünk, lepakoltam a csomagokat, és úgy gondoltam felköszöntöm a névnapján én is.
- Két puszival szeretnék sok boldogságot kívánni, ne haragudj, hogy nem vettem semmit.
- Köszönöm, de előbb iszunk egyet.
Összekoccintottuk a poharainkat, odamentem hozzá, és arcon csókoltam. Átölelt, és magához szorított.
- Ne menj el, ne hagyj ma magamra, olyan egyedül vagyok. Mivel tudnálak maradásra bírni?
De válasz nem várt, mert már tudta a választ. Letérdelt elém, nadrágom lerántotta a bokámig, és finoman szopni kezdte félkemény szerszámom. Nyomos érv volt, szinte azonnal meggyőzött. Elképzeltem a látványt, állok egy nappali közepén, álló fasszal, nadrágom a bokámnál. Előttem térdel egy ötven év körüli nő vasutas egyenruhában, és kéjesen szopja a farkam. Azonban ez nem zavart abban, hogy élvezzem életem első orális élményét. Hamarosan lüktetve élveztem barátnőm szájába, fantasztikus gyönyört, és kielégülést éreztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2014. 09. 27. szombat 06:51
7P
#9 listike 2014. 08. 3. vasárnap 13:38
Nem nagy pukk.
#8 A57L 2014. 05. 11. vasárnap 08:18
Jó a történet.
#7 zsuzsika 2014. 03. 20. csütörtök 16:21
Nem rossz.
#6 papi 2013. 04. 13. szombat 08:25
Ez több részt is megérne
#5 tiborg 2011. 01. 30. vasárnap 02:11
Meg mindig jo sztori, es nincs jobb az oreg csajoknal!!
#4 tiborg 2010. 05. 27. csütörtök 04:54
Koszonom Shrek! Imadom a sztorikat oreg csajokkal! csak lehetne zaftosabb, illetosabb?!
#3 ogree 2008. 11. 13. csütörtök 13:31
Kedves Bang!
"kicsit voltak megereszkedve"
Előtte néhány sorral:"a habokból mellei, mint egy hegy úgy emelkedtek ki "
#2 Bang 2008. 11. 3. hétfő 06:41
Este kis, megerexkedett melle wolt. Reggel hatalmas cici. Ugyanazt a nőt dugtad?
#1 Törté-Net 2008. 07. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?