A+ A-

Nagyon jó barátok

Azt hiszem, a harmadik üveg bort nem kellett volna megbontanunk. Legalábbis így utólag nem tudok más magyarázatot arra, ami történt. Stevie - vel és Peterrel gyerekkorunk óta barátok vagyunk, sosem gondoltam volna, hogy egy csendes, nyári estén a kapcsolatunk teljesen átértékelődik majd. Először csak kártyáztunk, aztán ahogy a bor (meg az előtte elfogyasztott whisky) kezdett a fejünkbe szállni, egészen másfajta játékba fogtunk.
A fejem kissé már kóválygott, ahogy tekintetemmel a gyorsan pörgő, üres borospalackot próbáltam követni, aztán minden ok nélkül elnevettem magam, mikor egyenesen rám mutatva állt meg. A fiúk velem nevettek, akkor már az ő tekintetük sem volt tiszta.
- Mi a legtitkosabb vágyad? - kérdezte Stevie hamiskás mosollyal. Egyenesen a szemébe néztem és viszonoztam a mosolyt. Nagyon csinos fiú volt, karcsú és elegáns, hullámos, sötét hajjal és szép, zöld szemekkel, egy kicsit mindig tetszett nekem, de a barátságunkat mindig nagyra értékeltem, így soha nem kezdeményeztem, most viszont mintha nem is én lettem volna, olyan kihívóan néztem rá.
- Szeretnék egyszer két fiúval szeretkezni.
Egyetértő pillantást váltottak Peterrel, majd Stevie mélyen a szemembe nézett, és halkan, érzékien megkérdezte.
- Ez csak amolyan homályos elképzelés, vagy komolyan gondolod, hogy egyszer kipróbálnád?
Hirtelen nagyon száraznak éreztem a számat, a poharamért nyúltam, kortyoltam egyet a borból, és közben nem kerülte el a figyelmemet, hogy a két fiú minden mozdulatomat feszült figyelemmel követi.
- Komolyan gondolom - mondtam nagyon határozottan. Stevie - nek és Peternek több se kellett, egy pillanattal később mindketten talpon voltak, és finoman, de határozottan engem is álló helyzetbe húztak. Stevie magához húzott, Peter pedig mögém lépett, olyan szorosan, hogy kettőjük közé szorulva szinte mozdulni sem tudtam.
- Nem is tudod, milyen régóta álmodoztunk erről - suttogta Peter a fülembe. Stevie nem vesztegette az idejét szavakra, szája az enyémre tapadt. Nagyon jól csókolt, a nyelve fürgén járt körbe, játékra hívta az enyémet, egyik keze a derekamat fogta, a másik pedig a mellemre csúszott, ahol Peter kezébe ütközött. Egy pillanatra sem jött zavarba, hagyta, hogy Peter foglalkozzon a melleimmel, addig ő gyors, gyakorlott mozdulatokkal kigombolta a blúzomat, majd kikapcsolta a melltartómat, szabaddá téve az utat barátja számára. Peter nem is habozott, élt a lehetőséggel, két keze a melleimet simogatta, gyömöszölte, ujjai közé vette és morzsolgatta merev mellbimbóimat, közben pedig lassú, körkörös mozdulatokkal a fenekemhez dörgölte merev farkát.
Ekkorra már én is teljesen nedves voltam, azt hiszem, ez volt életem legerotikusabb élménye, ahogy ott álltam, satuba fogva a két fiú izmos teste között, és ellenállhatatlan vágy fogott el, hogy többet kapjak mindkettőjükből és mindkettőjüktől. Stevie nem elégedett meg azzal, hogy a melleimet szabaddá tette Peter számára, a keze már a farmerom cipzárjánál járt, lehúzta és fürge ujjai azonnal be is csusszantak, majd a bugyi finom anyagán keresztül megérezve, hogy mennyire nedves vagyok, elégedetten felmorrant.
Szája elszakadt az enyémről, és elégedetten Peterre vigyorgott.
- Pete, öregem, a mi Kellynk puncija olyan forró és nedves, hogy az elképesztő. Szegény farkam már alig várja, hogy odabent legyen.
- Hé, azért ne olyan gyorsan, barátocskám, ez nem lóverseny, itt nem a mielőbbi célbaérés számít! - figyelmeztettem tréfásan.
- Nyugi, cicám, eszem ágában sincs kapkodni, mindketten azt szeretnénk, ha életed legemlékezetesebb estéje lenne a mai - nyugtatott meg Stevie. Letérdelt elém, és gyors, határozott mozdulattal lehúzta rólam a farmeromat a bugyimmal együtt. Fölnézett rám azokkal a csillogó, zöld szemekkel, és olyan kajánul nyalogatta a szája szélét, mint egy torkos kiscica.
- Pete, ezt neked is látnod kell. Nagyon szép ez a punci, pont olyan fazonra van nyírva, ahogy én szeretem.
A szőrzetem ugyanolyan vörösesbarna, mint a hajam, de nem sokat hagyok meg belőle, csak egy kis pamacsot, a szeméremajkaimat mindig simára borotválom. Ez szemmel láthatóan nagyon tetszett Stevie - nek. Ügyes, hosszú ujjai végigsiklottak a combom belső oldalán, majd elérték a céljukat. Szétnyitotta ajkaimat, láthatóvá téve a már duzzadt csiklót és a nedvességtől csillogó nyílást.
- Isteni az illatod, az ízed is biztosan ugyanilyen jó - motyogta, majd előrehajolt és a nyelvével lágyan végigsimított a hüvelybemenetemen. - Igen, nagyon finom vagy - állapította meg tárgyilagosan, és istenigazából nekilátott a nyalásnak.
Elégedett sóhajjal ejtettem hátra a fejem Peter vállára.
- Stevie - nek nagyon jó a nyelvtechnikája - suttogta Peter a fülembe, miközben a fülcimpámat rágcsálta. Egyik kezemmel Stevie fejét simogattam, aki valami csodálatos dolgot művelt a puncimmal, másik kezemmel pedig megmarkoltam Peter farkát nadrágja vékony vászonanyagán keresztül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 12. 26. csütörtök 06:50
Nem rossz.
#3 v-ir-a 2010. 03. 27. szombat 23:04
ilyen barátokat én is szívesen elfogadnék:-)
#2 Tamás 2008. 05. 19. hétfő 18:47
Folytatást minnél előbb.;)
#1 Törté-Net 2008. 05. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?