A+ A-

Az én történetem 1. rész

Az én történetem 10 éve kezdődött egy októberi hétvégén, mikor szüleim a munkájuk miatt ismét magamra hagytak. Akkor én 18 évesen egy vidéki város gimnáziumának a végzős tanulója voltam. Önbizalom hiányban szenvedtem a fölösleges 2 - 3 kiló súlytöbbletem kisebbségi érzést okozott. A barátnőim szerint egy szuper klassz csaj vagyok az anyukámtól örökölt már 90 - es kemény labda melleim miatt. Állítólag a fiúk szeme is mindig a melleimen táncolnak, de ezek a tények nem tudtak megnyugtatni. A fiúkat a smárolásnál, esetleg ruhán keresztüli pettingnél tovább soha nem engedem, így minden kapcsolatom gyorsan megszakadt. A barátnőim előtt büszke voltam a szüzességemre, ezt a fiúknak titkoltam, de a híre gyorsan terjedt ezért egyre kapósabb lettem volna, de sajnos akkori érzésem szerint csak ezért.
Azon a nevezetes péntek délután is pont egy ilyen szakítás miatt sajnáltam magamat , zokogtam az ágyamra borulva és annyira belefeledkeztem bánatomban, hogy nem vettem észre mikor a bátyám ki akkor 20 éves egyetemista volt Pesten, hazajött, de még azt sem mikor a szobámba bejött. Kedvesen megsimogatta a hátam és megkérdezte:
- Kicsi hugicám mi történt? Miért itatod az egereket?
Összerezdülve, majd felugorva köszönést rebegtem.
- Sziaaa Zssssoltt!
- Tündi mi történt, hogy ennyire magad alatt vagy?
- Semmi semmi. - hebegtem.
- Aki ennyire kiakad mint most te annak csak fiú gondjai lehetnek! Segíteni nem valószínű, hogy tudok, de talán ha kibeszéled magadból már az is segíteni fog a kis lelkednek. - miután kimondta ezeket a mondatokat választ sem várva magához ölelt és egy nagy puszit nyomott a fejemre.
- Ari vagy Zsolti, csak erről a témáról pont Veled beszélni olyan ciki, de kösz azt, hogy lehetőséget adtál, majd lehet egyszer élek vele. - Szipogtam nagy nehezen a reszketésemtől.
- Nem hugicám ezt most kibeszéled magadból, tudod egy kuka vagyok amúgy is az ilyen témák meg belém temetődnek.
Nagy volt a kísértés. Mert nagyon jól estek a szavai, de ezt nem mutattam ki neki, hanem csak az orrom alatt hebegtem.
- Ha még úgy gondolnám is, hogy megosztom veled a gondolataimat akkor is Téged vár Zsóka, hisz már egy hete nem találkoztatok!
- Te hülye kis csajszi, hát elfelejtetted, hogy a kedvesem ezen a hétvégén az egyetemen maradt! Tehát... ??????
- Áhhhh ne, hagyjál feldolgozom magamba a dolgot. Meglásd estére semmi bajom nem lesz.
- Nincs apelláta lemegyünk eszünk valamit majd mint gyerek korunkban leülünk egy sarokba, bár most nem kell sugdolózni anyuék miatt és kibeszéled magadból a problémád.
- Te menj, kajálj, rakott krumpli van a hűtőbe azt edd meg én nem kérek, mert amúgy is disznó kinézetem van.
Erre a bátyám megfogta a kezem felhúzott, előre lökött és a fenekemre paskolt. A kaját közösen megettük a jénaiból, majd miután bekapcsoltam a mosogató gépet a nappaliba mentünk. Én a fotel karfájára ültem a bátyám meg a fal mellé.
- Na kezdj bele Tündi! Előttünk a délután, az este sőt az éjszaka is.
Még kérettem magam, de a végén vörös fejjel belekezdtem a mondókámba.
- Tudod olyan szerencsétlen vagyok, mert minden pasim repít, mint az atléták a diszkoszt és tudom is az okát, de nem vagyok képes változtatni.... nem is nem képes inkább nincs bátorságom lépni.
- Mi a baj? - szúrta be a kérdést Zsolt.
- Mikor egy fiút megkedvelek, megszeretek sőt szerelmes is leszek bele sajnos a szexuális visszafogottságom miatt elveszítem.
- Mi a gond? - fél szavakkal irányította a beszélgetést.
- Rövidebb hosszabb idő elteltével a fiúknak nem elég a sétálás, csókolózás és a mozi sötétjében a matatás, pettingezés. Többet akarnak.
- Ez a természetes! Ebben mi a gond?
- HÁTTTT! Valahol már én is vágynám a más által adott élvezetet, de szégyellem a meztelenségem és félek a fiú látványától is, de ha ezen túl is lépnék, mit kezdenék egy meztelen fiúval és Ő mit kezdene velem.
- Tündi!..... Látod az van amit mondtam nem igen tudok Neked segíteni ebben a gondodban, de már azt is látom, hogy " a csak beszéld ki" most Neked nem segít! Had gondolkozzam egy picit a zuhany alatt mi is a megoldás és erre a beszélgetésre térjünk vissza zuhany után.
- Á nem hadjuk a fenében!
- Nem nem! Első ötletem már a kútba is dobom, mert rajtad egy pornó nem segít, hisz nálad már az alapoknál gondok vannak...... Gondolkozom! - és gondterhelten kimászott a fürdőbe.
Nem telt bele 10 perc és a bátyám vizesen egy szál törölközőbe csavargózva jött, de a ráncok a homlokán voltak. Én kigubbadt szemekkel, vörös fejjek bámultam rá, de őt nem zavarta, de miért is zavarta volna, hisz 5 - 6 évvel ezelőtt még együtt fürödtünk, de utána a szüleink nem örvendeztek, hisz "pacsálunk" jelszóval megtiltották a közös fürdést.
- Hugi! Nem jött jó ötlet a fejembe, de... helló mi van veled nem láttál még? Kocsányon lóg a szemed... Basszus, hát Te már tőlem is zavarba jössz?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 01. 18. hétfő 15:42
Mikor folytatod?
#9 A57L 2013. 07. 30. kedd 04:26
Nem rossz.
#8 sihupapa 2008. 12. 16. kedd 02:20
ja.hol a folytatás?
#7 gyuri0926 2008. 07. 14. hétfő 11:52
És hol a folytatás ?????
#6 fiest 2008. 05. 20. kedd 19:01
egész jó! picit vontatott ,de tetszik!határozottan tetszik.
#5 Johny 2008. 05. 19. hétfő 12:28
Tényleg!
De maszek! :/
#4 Bob 2008. 05. 19. hétfő 09:02
Ááá, meg is van :)
Bátyám és én 1-2. rész aki akarja össze is hasonlíthaja :)
#3 Bob 2008. 05. 19. hétfő 08:53
Ezt a történetet már leírták egyszer, itt-ott más de a lényeg az ugyanaz :)
#2 Death 2008. 05. 19. hétfő 07:43
Ez már mintha lett volna egyszer!
#1 Törté-Net 2008. 05. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?