A+ A-

Jajj apu!

Nem azért írok, hogy megbotránkoztassak bárkit, ráadásul az én sztorim nem is annyira pornográf, mint amiket itt olvastam, és azt is tudom, hogy csak rajtam múlt. Ha én nem viselkedtem volna úgy ahogy, akkor soha nem történt volna meg...
Tizenéves voltam, boldog idillikus családdal, egy nővérrel, rendes háttérrel. Az iskolában is minden rendben volt, nincs semmi drasztikus emlékem onnan, semmi-extra iskola volt. Ami emlékezetesebb, az a heti 2 kézilabda edzés volt.
Szóval akkoriban én még nem láttam "lompost", csak képeken, de nem is nagyon izgatott. Az első találkozásom egy hétvégén, reggel történt, amikor átmentem videózni a szülők közé az ágyba, mert nálunk nem volt még tv. Ez egyébként szokás volt, mint ahogy az is, hogy apu meztelenül aludt. És ezen a reggelen apu még visszaaludt, vagy fel sem ébredt, én pedig azt a filmet néztem videón, amit este hoztunk a tékából, de én nem néztem meg. Aztán egyszer csak fordult apu egyet, és ott volt a farka - közvetlenül mellettem, szabadon. Anyu is látta, de nem tulajdonított neki nagy jelentőséget, nem takarta be. Tudom, hogy sokszor néztem oda, míg apu fel nem ébredt. Nagyon is sokszor.
Asszem ezzel kezdődött. Utána hónapokig nem volt semmi, csak az én agyam indult be, állandóan figyeltem a srácok nadrágját, kíváncsi voltam milyen, mi van alatta, stb. Lestem az újságokat is, amik közkézen forogtak az osztályban, és otthon is figyeltem. Egyszer be is mentem apu után a fürdőbe, mikor zuhanyozott, fogat mosni, de semmi említésre méltó. Aztán emlékszem májusban történt, mikor anyu egész napra otthon hagyott minket hármunkat, és rettentő jó idő volt, és nekem pedig csúnyán csak a szexen járt az agyam. Nővéremet rávettem, menjünk ki napozni a kertbe. Olyan kertünk van, hogy tulajdonképpen csak egy szomszéd lát rá, de nem nagyon veszünk róla tudomást... Szóval nővérem rábeszéltem egy kis napozásra. Vittünk ki pokrócot, lefeküdtünk, olvastunk, zenét hallgattunk, aztán előhozakodtam neki, hogy miért van rajtunk fürdőruha, miért nem napoztatjuk a popsink és a mellünk. Nem kellett kétszer mondanom, kezembe vettem a naptejet, és már kezdtem is kikötni a melltartóját. Szóval bekentem, még a mellét is. Ő is ezt tette velem. Apuról már nem tudtunk jó ideje. Szóval ott napoztunk meztelenül. Akkoriban még eszünkbe sem jutott a borotva, de se nekem, se Áginak (tesóm) nem volt valami nagy bozontja... Olyan szép kis-tini puncink volt. :) Már kezdtünk vörösödni, mikor feltűnt apu baracklével és nápolyival, hogy együnk. Mi magunk elé kaptuk a törölközőt a fejünk alól első reakcióként, de aztán anélkül, hogy szóba került volna, lassan kezdtük természetesen viselkedni, csak olyan furcsa volt, szerintem mindenki számára. Szóval visszafeküdtünk, apu visszament a házba. Később újra lejött, akkor én épp háton, Ági hason volt, és akkor már direkt nem is akartam eltakarni magam. Különös volt, valamiről beszéltünk, de én csak arra emlékszem, hogy nagyon izgatott, hogy látja a puncimat. Tudtam, hogy nézi, és tudtam, hogy nem csak az enyémet figyeli... Nem tudom, miért izgatott ennyire, ma sem értem, de fantasztikus érzés volt, hogy szabad vagyok meztelen és vizslatnak.
Pár perc után azonban apu újra visszament a házba, és én már teljesen önkívületi állapotba kerültem. Dugni akartam. Bárkivel. Pedig azt sem tudtam milyen az... És akkor a nővérem döntött, neki elég volt a napból, megy be zuhanyozni. Összeszedtük a holminkat, és elindultunk fürödni, de már nem vettünk vissza magunkra semmit. Így mentünk el apu előtt is, aki épp valamin dolgozott (tervezett) a nappaliban. Mosolygott rajtunk. Aranyos volt, de nem tett semmi extrát...
Harmadnap délután mély levegőt vettem, és kihasználtam, hogy csak kettesben vagyunk otthon (a napozás óta először, pedig kerestem már az alkalmat) és levettem minden ruhámat, és ahogy Isten megteremtett, bementem a konyhába, ahol éppen törölgetett. Láttam hogy megdöbbent, nekem sem volt egyszerű, a torkomban dobogott a szívem, de megkérdeztem amit már napok óta elterveztem: szerinte milyen vagyok... nem vagyok-e túl kövér és hogy szépnek találja e a puncim, mert félek. Mert van egy srác, de nem vagyok magamban biztos, stb. Aztán szó szót követett, én kérdeztem meg, hogy megnézhetem-e hogy milyen egy farok felállva. Persze addig neki már állt rendesen, csak ki kellett gombolnia a nadrágját, és már ugrott is ki a hatalmas szerszáma, és innen nem volt megállás. Először megtanított, hogy adjak rá puszit, hogy izgassam, aztán felizgatott engem is, és végül a konyhaasztalon megtörtént a dolog. Nem élvezett belém, kihúzta a farkát a vége előtt.
Én elsiettem zavaromban, ő rakott rendet, és egész este szar érzésem volt, de aztán elmúlt, főleg azért, mert még megismétlődött néhányszor az eset. Nem így ebben a felállásban, de hasonló végeredménnyel. Főleg azt szerette, ha bepucsítok, akkor nyújtotta legjobb formáját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.58 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 gyuri0926 2016. 08. 21. vasárnap 10:41
Ez akár jó is lehetne , ha nem kapkodja el .
#14 zoltan611230 2013. 12. 22. vasárnap 19:19
Elege hieto.
#13 Bikmakkocska 2013. 05. 13. hétfő 09:59
Nem vitte túlzásba az író.
#12 papika 2012. 05. 5. szombat 15:27
rövid
#11 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 00:26
az élet ismétli önmagát
#10 free 2008. 09. 5. péntek 11:24
Cinti15 mesélj.....
#9 Cintia15 2008. 08. 29. péntek 10:01
a legjobb sztorikat az élet írja : ) én is így vesztettem el és én se látok benne semmi rosszat
#8 pier 2008. 08. 29. péntek 07:17
Szívesen megismerkednék olyan lányokkal, akivel eljátszhatnánk a történetet! pier.pr@gmail.com
#7 fiest 2008. 05. 20. kedd 11:05
rövid de hihetőnek tünik.
#6 smutz 2008. 05. 12. hétfő 17:01
és a fiad nem volt még + ?
#5 balázs 2008. 05. 12. hétfő 06:34
Ez jó poén volt, ismét jót nevettünk.
#4 Kika 2008. 05. 12. hétfő 05:33
Mar en is megorultem, hogy itt a folytatas. :) Amugy aprosag, de figyelni kene a cimekre, hogy ossze legyenek kapcsolva a folytatasos tortenetek.
#3 lamb of god 2008. 05. 12. hétfő 04:17
biztos valami hiba történt...már megörültem a következő résznek, de ez nem az sajos...az ötödik rész meg remélem valami durva fordulatot hoz...:)
#2 Asura 2008. 05. 12. hétfő 01:30
Április 28-án már meg jelent.
#1 Törté-Net 2008. 05. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?