A+ A-

Naplemente

Már órák óta lent ült barátnőivel a tengerparton. Élvezte a napsütést, a tenger zaját, a lányok fecsegését. A fürdést általában kihagyta. Jobban szerette csak nézni a többieket. Aznap éppen egy számára kedves könyvet olvasgatott. Barátnői kártyáztak. Nem messze tőlük egy fiúcsapat ült. Gyakran emelte fel a tekintetét a könyvből és tévedt el a fiúk felé. Ők éppen egymást dobálták homokkal. Egyikük nem vett részt a játékban. Csak mosolyogva nézte társait. A lány teljesen belefeledkezett. Nézte izmos felsőtestét, barna bőrét. Világító kék szemeit, melyek állandóan mosolyogtak és melegséget árasztottak. Képzeletében rögtön előbújt az ördög, hogy mit tudnának egymással csinálni, ha kettesben maradnának. Ebbe a gondolatba nagyon belepirult, ezért gyorsan visszahajtotta a fejét. Éppen ezért nem vette észre, hogy közben a fiú húzta a legrövidebbet, ugyanis társai közös erővel jól megdobálták homokkal A fiú nem esett kétségbe, besétált a vízbe és lemosta magát, majd visszaült a törölközőjére. A lány ismét rápillantott. A lélegzete is elállt a látványtól. Aztán észrevette, hogy a fiú őt nézi. Ekkor megint elkapta a tekintetét.
Most azonban barátnői úgy döntöttek, megunták a kártyázást és fürödni indultak. Persze nélküle nem akartak menni, ezért együttes erővel beráncigálták. Nagy nehezen sikerült visszamenekülnie. Mikor kiért, hajából kicsavarta a vizet, ami végig csordult libabőrös testén. Sokat sejtető fehér bikinije rátapadt vékony testére. Leült, a könyökére támaszkodott és csukott szemmel élvezete, ahogy a Nap szárítja a bőrét. Egyszercsak árnyék takarta el előle a melengető sugarakat. Felpillantott és meglátta a fiút.
- Szia! - köszöntötte a fiú.
- Szia!
- Nem zavarlak?
A lány nemlegesen megrázta a fejét, de válaszolni már nem tudott, mert barátnői szaladtak ki a vízből és a labdát elkapva húzták röplabdázni. A lány bocsátnat kérően fordult hátra többször is.
Pár órával később ismét egyedül feküdt a parton. Most a fiúk is a vízben voltak. Mindannyian. Háta mögé pakolta a táskákat én neki dőlt a kupacnak. Szalmakalapját a fejére tette és süttette magát. Kis idővel később ismét eltakarták előle a Napot. Megint a fiú volt.
- Leülhetek?
A lány szó nélkül arrébb csúszott a törölközőjén. Nem mert a fiúra nézni, mert félt, hogy nagyon elpirulna. Ellenben ő szemérmetlenül gyönyörködött benne. Végül a lány mégis csak felnézett. Halványan el is mosolyodott. Lassan beszélgetésbe elegyedtek. Észre sem vették, mennyire röpül az idő. Közeledett a naplemente. És a barátaik is a parton. Szerettek volna még kettesben maradni. A fiú felállt és a kezét nyújtotta a lány felé. Ő elfogadta, majd kendőt kötött a derekára.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 08. 14. péntek 13:03
Aranyos mese
#4 zsuzsika 2015. 02. 7. szombat 08:13
Többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#3 listike 2014. 03. 12. szerda 05:47
Szép, vsak nagyon rövid.
#2 genius33 2013. 04. 16. kedd 17:46
Remek.
#1 Törté-Net 2008. 05. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?