A+ A-

Unokahugom és én

Ez az eset 2 éve történt:
Az érettségi után Pestre kerültem, egy foiskolára. Örültem ennek, hiszen végre szabad akartam lenni, távol a szüloi háztól. Itt Pesten több rokonom is él, ezért mindig volt hol aludnom hétvégén, ha nem akartam hazautazni Nyíregyházára. Egyik hétvégén úgy döntöttem, hogy a XIII. kerületi rokonoknál maradok. Amikor megérkeztem, nagynéném és a férje épp egy bálba készültek, unokahúgom, aki 1 évvel fiatalabb mint én (akkor 19 volt) pedig TV - t nézett. A szülok úgy fél óra múlva elmentek azzal a végszóval, hogy hajnal 4 - re itthon vannak.
Timivel úgy döntöttünk, hogy elmegyünk moziba. Sikerült is jegyet venni a 8 - as eloadásra. A film címére nem emlékszem, de tudom, hogy valamilyen izgalmas horror volt. Timi - mivel kicsit félt - közelebb húzódott hozzám. Én poénból felajánlottam, ha akarja, fogom a kezét. : - ) Erre minden válasz nélkül megfogta a kezem, és így ültünk a film végéig. Nekem még ekkor eszembe sem jutott, hogy ebbol lesz valami. Otthon, miután megérkeztünk, Timi elment zuhanyozni. Mikor visszajött, egy szuk, de annál rövidebb póló volt rajta, és egy fehér kis bugyi. Majd' eldobtam az agyam amikor megláttam! A hugi közölte velem, hogy rakott ki nekem tiszta törölközot, úgyhogy mehetek fürdeni. Miközben zuhanyoztam csak az járt a fejemben, milyen kár, hogy az unokatesóm, és nem a barátnom. Mivel elég meleg volt a lakásban, én sem eroltettem meg magam az öltözködésben. Egy boxeralsót vettem csak fel és így mentem be a szobába. Az ágy már ki volt húzva, és Timi hason fekve nézte elmélyülten a TV - t. Levágódtam mellé és próbáltam én is a filmet nézni, de nem sikerült teljesen, mivel Timi pólója túl sokat engedett láttatni. Miközben ment a film, beszélgetni kezdtünk a foiskoláról, a bulikról, lányokról és fiúkról. Kitárgyaltuk egymás nemi életét, hogy kinek mikor volt az elso, milyen volt, stb. Majd egy fordulópont következett: Timi nyafogni kezdett, hogy nem elég csinos az alakja. Persze én nyugtatni kezdtem, hogy nagyon jól néz ki, és bármelyik fiú boldog lenne egy ilyen lánnyal. De o tovább erosködött, hogy nagy a feneke, és nem kelloen formás a melle. Erre azt mondtam, hogy erre nem tudok határozottan válaszolni, mivel "fenekedet vizsgálva, jónak tunik, de a melledet még nem volt alkalmam közelebbrol megcsodálni". Erre o felugrott az ágyról, és felhúzta a pólóját - teljesen!
- Most már látod. Szerinted milyen?
Hirtelen köpni, nyelni nem tudtam, csak bámultam gyönyöru, kerek kebleit.
- Csodálatosak! - nyögtem végre.
Visszafeküdt mellém, és tovább erosködött.
- Biztos nem azért mondod, hogy ne bánts meg.
- Hidd el, ha nem az unokahúgom lennél, egy ilyen helyzetben már letámadtalak volna.
Pár perc csend volt, majd újra megszólalt:
- Én is így érzek, kár, hogy rokonok vagyunk.
Pár másodperc csend következett, majd vettem egy nagy levegot és ezt mondtam:
- Habár engem nem zavarna.
Rám nézett gyönyöru szemeivel és édesen mosolygott. Odahajoltam szájához és megcsókoltam. Éreztem ahogy tüzel a szája és forrón, vadul marja az enyémet. Hátamra feküdtem, erre o rám ült, és csak néztük egymást. Majd egy lassú mozdulattal, levette a pólót magáról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 veteran 2016. 12. 5. hétfő 15:50
Kár, hogy ilyen rövid.
#9 davee10 2015. 01. 2. péntek 18:36
elmegy
#8 listike 2014. 01. 21. kedd 14:58
Szép történet.
#7 sikamika 2012. 05. 20. vasárnap 21:01
nem rossz.7pont
#6 sztbali 2012. 05. 19. szombat 17:17
Olvastam már valahol.
#5 valaki 2007. 02. 2. péntek 21:29
nappal hugom, ejjel dugom :))
#4 xxe 2002. 09. 12. csütörtök 15:40
Nekem sajna nincs..
#3 Gyogyó 2002. 07. 22. hétfő 17:55
semmi xtra.én a hugomat dugom rendszeresen.
#2 en 2002. 07. 6. szombat 16:29
Rovid, de jo.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?