A+ A-

Tóparti kaleid: Gyönyör és kulinaritás

Talán a tó könnyed fodrozódása volt az esemény, amely megindított azon a vonatfüttyös nyári délutánon. Lustán heverésztem a napszítta, sárga füvön, és kólát szopogattam. A tó könnyeden fodrozódott, mint már mondtam. A barátnőm mellettem feküdt a kacsamintás pléden, istenien testére feszülő bikiniben, és fogta a kezemet. Csöndesen tűnődtünk, míg a vonat fütyült.
- Meg kellene enni valamit! - bökte ki egyszer csak Anna, a csajom. Nem volt ötös nyelvtanból soha.
Lustán nyújtózkodtam, hogy Anna szemügyre vehesse Charlie-t, a rózsaszín alsómban pihegő kígyómat.
- Legalább a vonatfütty végét várd már ki, bébi. Egész nap tömöd a fejedet.
- Gonosz vagy! Ma még nem is ettem, csak azt a chipset reggelire, te is tudod.
- Jól van. Oké, együnk. Kapsz egy Plattenburgert.
Felálltunk. Izmaim keményen duzzadtak a pocakom és a fecském felett. Fenemód kívánatos voltam, Anna is látta, ott volt a pillantásában. Én is szemügyre vettem őt. Mi tagadás, a mellei nem túl nagyok. Azokat nyugodtan le lehet írni. De a feneke egész jó, és a csípője is, kényelmesen átfogható. Ti is így gondolnátok, ha látnátok. Egyetlen szépséghibája a bal füle, amiről hiányzik a cimpa. Anna azt mesélte nekem, a tacskójuk harapta le, amikor gyerek volt, aztán az apja lelőtte az ebet. Másnap, a Wartburgjával vitte ki a dögkúthoz, és belehajította. Anna úgy mesélte, pár nap múlva kisettenkedett a kútra és megnézte a tacsit, aki a keresztségben a Keo nevet kapta. Már megrágcsálták a nyüvek, rebegte nekem könnyek közt, és ő sírt érte.
Én azonban egy szavát se hittem. Túl részletes mese ez egy ilyen apróság magyarázatára. Szerintem egy kamionos faszi rágta le a fülét, amikor tiniként egy kefélésért cserébe stoppolt a balatoni éjszakában.
Egy pillanatra felvillant előttem a sofőr szakállas, kéjes feje, ahogyan Anna darázsderekát markolja. Tömi, pumpálja a nyöszörgő lányt, a végén pedig vérszomjas hévvel leszaggatja a cimpát, fülbevalóstul. Majd tenyere a kurva ajkára tapad, hogy az ne tudjon sikongatni.
Mit ne mondjak, elég éles volt a látomás, bele is bizsergett a gerincem. Már akkor arra gondoltam, meg kellene kettyintenem a csajomat. Tekintetem egy zuhanyfülke után kutatott, volt is belőle épp elég. De előbb az evés, azután a szórakozás.
Rendeltem két hamburgert. A nap a szemembe csorgott, a vitorlások lustán kerengtek odább a tó felszínén. Néztem Annát, ahogyan eszik. Fehér fogaival megrágta az ételt, ami aztán nyálas masszaként csusszant le a nyelőcsövén át a gyomrába. Sima, feszes hasát figyeltem, ami alatta puncija domborodott. És különös módon, néhány másodpercre átláttam a hasfalán - megfigyelhettem a zsigereket, a zsírosan tekergőző beleket, amely feldolgozza a zsemlét, a mustárt a szóját és a húst, újabb kakiadaggal növelve meg a már a vastagbélben torlódó salak kupacát.
Hát, mit mondjak, a látványtól elment a kedvem egy picit a dugástól. Ha berakom a farkam a csajba, egészen közel leszek az ürülékéhez. Az pedig olyan ocsmány dolog. Sosem értettem, miért élvezik egyesek az anális közösülést.
Étkezése végeztével Anna odahajolt a fülemhez. Susogott, izgatottan zihált, éreztem a fokhagymát a leheletében. Észrevették, hogy manapság egyre több fokhagymát tesznek a húskészítményekbe? Egy haverom úgy vélte, azért, mert ma már minden a kínaiaktól jön. Akik meg macskák fejhúsát darálják bele a szalonnába. A fokhagyma aromája annak a bűzét semlegesíti, közölte velem a haver jól értesülten.
Engem azonban nem zavart a szag, az viszont annál inkább izgatott, ahogyan a lélegzete birizgálta a fülkagylómat. Halkan suttogta végül:
- Lehet, hogy ez most furcsán fog hangzani tőlem, igen, talán furcsa egy lánytól, főleg hogy általában mi nők azt mondjuk, szörnyű, hogy a férfiaknak mindig Az jár a fejében, de szóval, az az igazság, hogy most nagyon kívánom, minden porcikámmal azt kívánom, hogy jó keményen megdugj!
Úgy emlékszem, nem hökkentem meg, cseppet sem. Ismertem már Annát. Nem olyan, mint Emese abban a rémes Jancsó filmben - haaa valaki három másodpeeeercen belül nem dug meeeeg, meeeghalok, satöbbi -, de majdnem.
- Én is kívánlak bébi, gyere, megkefélem a puncikádat - duruzsoltam neki. - Menjünk be a zuhanyzóba. Nekem is mindjárt feláll a farkam, kedvesem!
- Imádlak! - zihálta Anna fényes szemekkel.
Forrón csókolózni kezdtünk, de ez nem volt könnyű, mivel Annának fogak helyett szilák voltak a szájában, mint egy bálnának. Panaszkodtam is miatta sokat a kocsmában. Ez egy vele született rendellenesség volt a lánynál, ami miatt szopni nem igazán tudott - igaz, azt elvégezte helyette a Sanyi... mármint a Sára.
Vad kandüh tört rám. Türelmetlenül ollóztak lábaim a fecskében, úgy rángattam magammal a nőmet. Közben simogattam a hátát, és meg-megfogdostam a puniját. Ijesztően nedves volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 1.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 gyagya15 2015. 05. 23. szombat 20:30
botrányosan gyenge, kevés történet van, ami még ennél is rosszabb
#8 csaba1949 2015. 02. 5. csütörtök 07:15
undoritó
#7 zsuzsika 2014. 12. 20. szombat 07:11
Nagyon gyenge.
#6 papi 2014. 04. 20. vasárnap 15:58
gyenge
#5 A57L 2014. 03. 8. szombat 08:50
Elmegy.
#4 Andreas 2008. 12. 20. szombat 16:30
Valaki mondja meg, hogyan lehet minusz pontokat adni. Addig is - jobb híján - +1.
#3 Tobi 2008. 04. 26. szombat 16:35
hát még életemben nem olvastam ennyire rossz szerzeményt
#2 T 2008. 04. 22. kedd 07:50
A kaki igen enyhe kifejezés erre a zagyva betűhalmazra.
#1 Törté-Net 2008. 04. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?