A+ A-

Péntek esti forró erotika

Este volt már félhomályba merült a város, a nyirkos köd telepedett az utcákra. Valójában a lelkivilágom tükre volt ez a borongós idő. Ági két hete költözött el tőlem, ezen nem lepődtem meg kapcsolatunk már rég túl volt, úgy őszintén a lila köd korszakán, már csak a megszokás tartott össze minket. Ez engem zavart, de nem akartam megbántani, szívét lelkét kitette azért, hogy kapcsolatunkat felrázza, de végre belátta, hogy vége és elment. Én meg így sajnáltathattam magamat a barátaimmal ez azért is volt jó, oda mentünk ahová én akartam és azt csináltunk, amit én szerettem volna.
Szóval a munkahelyemen és baráti körben is kényeztetésben volt részem. De most már elért az a pillant, hogy unom, ez az eszeveszett törődést amiben részem volt, és kezembe akartam venni a sorsom irányítását ami így elég nehéznek bizonyult, annyi lihegő emberrel a nyakamba. Ma szerettem volna otthon maradni és vissza állítani a régi rendet a lakásomban, mert erre eddig nem volt időm. Határozottan kijelentettem nem megyek sehová, se fallabda, se bowling, semmiféle buliba nem, na erre mi történt! Gondoltam, ha már felnőttek értenek a szóból. Azért vannak nehéz esetek, de ennyire?
Ne hogy depresszióba essek ezen a nyirkos ködös péntek estén, a barátaim ismét kitettek magukért. Kezdtem utálni Belt a telefon kapcsán, ha nem a vonalas akkor a mobil cseng, na ez az amitől frász tudnék kapni, legszívesebben elhallgattatnám őket de ezt sajnos a munkám miatt nem tehetem. "Nem..., tényleg nem..., most nem..., komolyan gondoltam ma itthon maradok...", erről szóltak a beszélgetések. Kedvenc zeném üvöltött és nem akartam semmiről tudomást venni. Roland agilisabbnak bizonyult a többieknél, nem adta fel. Sajnos nem tehetem meg, hogy ne vegyek róla tudomást, ráragadt a csöngőre. Egy sörös rekesszel érkezett, és nem hagyta magát lebeszélni. Nem kellet beinvitálni, bejött magától. Én még szóhoz sem jutottam jó formán. Lelkesen kezdte mesélni olyan két jó nőt szervezett be mára, hogy leesik az állam, mivel én nem megyek bulizni, a buli házhoz jön. És tetszik, nem tetszik, majd a végén megköszönöm neki, hogy ilyen barát.
Na ez már sok volt, legszívesebben sörös rekeszestül dobtam volna ki a lakásból. Hogy miért is nem tettem? Mikor dühösen feltéptem az ajtót, Zita állt ott testhez simuló ruhában, kabátjával a karján. Se köpni se nyelni nem tudtam a csodálkozástól, gimis koromban álmaim nője volt, na meg az egész osztálynak, nem vetette meg a faszt akkor sem, tény, hogy fűvel fával csak az évfolyam társait nézte bokornak, pedig rendesen be voltunk indulva rá, sajnálatunkra nem mi képeztük a vadász területét az idősebb srácokra hajtott nekünk meg a nyálunk csöpögött utána.
Most még dögösebb mint régen, hosszú barna haja lágyan omlott vállára, akaratlanul is végig siklott tekintetem alakján, karcsú derekán hosszú lábain. Alig tudtam megszólalni, de hamar túl jutottam ezen a nevetséges állapoton. Nem sokára megérkezett a barátnője, Fanni egy igazi gyöngy szem, pimaszul kivágott felsőt és feszes rövid nadrágot viselt, tűzpiros harisnyával. Cserfes egy nő, akivel úgy el lehet beszélgetni a nagy semmiről, nem kíváncsi rád, hogy kivagy és mit csinálsz. Gyorsan telt az este a lányok koktélokat kevertek, amitől a sört hanyagoltuk. Sikerült olyan szalon spicces állapotba kerülni a társaságnak, ami jótékonyan oldotta a gátlásokat, de visszagondolva lehet, hogy csak én voltam gátlásos. A lányok gondoskodtak nem csak a koktélokról, hanem a meghitt világításról is, minden egyben volt ahhoz, hogy a tettek mezejére lépjünk.
Fenni kezeit érzem a combomon, lassan simogat, egyre feljebb tévedt a keze, ahogy a kanapén ülünk egymás mellett egyre jobban hozzám simul, farkam már a jelenlététől is dagad , amikor elkezdi simogatni, először finoman majd egyre határozottabban, fizikai fájdalmat jelent hogy a nadrágban nyomorítom ágaskodó férfiasságomat. Akaratlanul gomboltam ki a nadrágomat, hogy minél hamarabb érezzem kezének finomságát. Nem akarom magamat vissza fogni, ez az este arról szól, kefélni egy nagyot kifulladásig, csak úgy feltételek nélkül. Szám a száját kereste, csókja forró volt és csábító. Mindent akarok, leginkább azt, hogy bele élvezzek egy mámorítót. A külvilág lassan megszűnik csak én és ő léteztünk és a vágy amit éreztünk. Roland sziluettje zökkentett vissza a valóságba, karjaiban vitte Zitát a hálószoba felé.
Már nem bírtam elviselni, hogy csak úgy körbe járja, megfogtam a kezét és a nadrágomba toltam. Én gyorsan megszabadultam kényelmetlenné váló ruhadarabomtól, és minél hamarabb meg akartam szabadítani őt a ruháitól.
- Nem, nem ezt magam csinálom - suttogta fülembe. Fel állt és lassan elkezdett táncolni, jól csinálja a kicsike, de semmi szükségem nem volt erre a riszálásra, enélkül is csak azon jár az eszem, hogy magamévá tegyem. Felállok és közeledem hozzá, de nem hagyja, ellök magától. Legszívesebben letéptem volna róla a ruhát és ott mindjárt, beakasztottam volna neki. De hát emberek vagyunk és nem állatok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.41 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 05. 7. szerda 19:23
Elkapkidtad.
#1 Törté-Net 2008. 03. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?