A+ A-

Titkárnő

Márta és Miklós vidám, lezser házaspár, mindketten túl vannak már a negyvenedik évükön, s számtalan pikáns kalanddal fűszerezték alapvetően harmonikus és igazán jó házasságukat. Persze előfordult, hogy a pikánsnak ígérkező kaland rosszul sikerült, vagy váratlanul groteszk fordulatot vett. Időnként kiderült, hogy a gruppenszexek vállalkozó szellemű tagjai nem egyformán vállalkozó szelleműek, sőt, az is megtörtént, hogy a parti egyik vagy másik tagja meglepetésszerűen féltékeny lett a párjára, s hisztérikusan vetett véget a kellemesnek ígérkező estének, mondhatni rajtaütésszerűen.
- Nagy az isten állatkertje - tűnődik Miklós. - Aki nem bírja elviselni, hogy a férje vagy a felesége mással kefél, az mi a fenének kezd bele ilyesmibe?
- Emlékszel, Miki, arra a vidéki házaspárra, akikkel kétszer is pofára estünk? Főleg én maradtam hoppon, mert te azért jól elszórakoztál az asszonnyal, amíg a férfi kiráncigálta a borjút a szomszéd tehenének hasából. Meg a pártszékházban is - kuncog Márti. - Állatorvos volt a pasas - fűzi hozzá magyarázatképpen - , a felesége pedig községi párttitkár, de ezt csak később árulták el, amikor...
- Várj, kezdjük elölről, ezt érdemes elmesélni, mert fura egy sztori volt - vág a szavába Miklós. - Úgy kezdődött, hogy feladtak egy szexhirdetést, burkoltan persze. Ez öt - hat évvel ezelőtt történt, akkoriban csak úgy lehetett, de azért nyilvánvaló volt, hogy mit akarnak. Mi válaszoltunk a hirdetésre, megismerkedtünk egy presszóban Pesten, dumáltunk, ahogy ez lenni szokott, s mivel tetszettünk egymásnak, megbeszéltük, hogy náluk találkozunk a következő szombaton. Némi szervezést igényelt a dolog, mert mindkét családban gyerek volt, el kellett őket paterolni a nagymamákhoz.
Szombat délután kocsiba vágtuk magunkat, s kigurultunk Mártival a megadott címre, X községbe. Háromszobás, verandás, kényelmes családi házban laktak. A ház mögött szőlő, borospince, gazdasági udvar s egy ügyesen fészernek álcázott kis kamra volt, ahol valójában pálinkát főztek. A vidéki ember büszkeségével mutogattak meg mindent, aztán bevezettek a nappaliba, ahol terített asztal várt. Volt ott füstölt sódartól kezdve házikolbászig minden, amit szem, száj kíván, s természetesen kisüstös szilvapálinka s házilag termelt bor is. Vidám, csintalan hangulatban vacsoráztunk, evés közben már a Zsuzsi szoknyája alá nyúlkáltam, de Árpi, a másik férj sem tétlenkedett.
Eléggé begerjedtünk, mire a vacsorát befejeztük; ahogy leszedtük az asztalt, rögtön bevonultunk a hálószobába, s azonnal lehánytuk magunkról a szennyest. Abban a pillanatban csengettek. Árpi intett, hogy maradjunk csendben, s kiment megnézni, hogy ki az.
Amikor visszajött, káromkodott, szentségelt veszettül: "Az anyja úristenit annak a tehénnek! Épp most kell neki kinyomni a borjút, s ez a dög még ráadásul meg is fordult az anyja hasában. A hétszentségit neki, nem tud normálisan a világra jönni!?
Oda kell mennem, mert megdöglik a tehén."
Egyszerre röhögtünk és bosszankodtunk a váratlan malőr miatt, s amíg Árpi öltözködött, megkérdeztük, hogy meddig tarthat az ilyesmi. "Hát egy órát is, de előfordulhat, hogy kettőt." Kiment a konyhába, Zsuzsi meztelenül utána rohant: "Te, ha megint elviszed a kenyérvágó kést, téged foglak miskárolni vele!" - "Viszi a nyavalya, a múltkor is csak véletlenül tettem be a táskámba" - dörmögött vissza Árpi. Elvágtatott, de a lelkünkre kötötte, hogy várjuk meg.
- Gondolom, egyáltalán nem voltatok álmosak - nézem a vidám házaspárt.
- Hát nem! - röhint Miklós. - Én nem zavartattam magam, rögtön hancúrozni kezdtem az asszonyokkal. Főleg Zsuzsival persze, de Márti is beszállt. Mit tehetett volna szegény, ha már a másik férfi kénytelen volt a tehén seggével foglalkozni az övé helyett?
- Miki, ne légy ízléstelen! - kiált rá Márti.
- Mért vagyok ízléstelen? Hát nem így történt? Szóval Zsuzsi belevaló, bomba csaj volt, igazi vidéki debella, de olyan formás
hogy minden férfinak azonnal csak egy gondolat juthatott eszébe, ha meglátta hiányos öltözetben vagy meztelenül. Az ilyen típusú nők ezerszer izgatóbbak levetkőzve, mint felöltözve. Széles csípője volt, s olyan kemény feneke, hogy egy bolhát is el lehetett volna pattintani rajta. A combjai vaskosak voltak, de formásak, s a melle, a melle, öregem, az volt a csúcs. Ilyen hatalmas és mégis keményen álló tőgyeket én még életemben nem láttam, pedig egy s mást azért megpróbáltam. Tekintélyes méretei ellenére is úgy éreztem, hogy ha kétszer ennyi lenne belőle, az sem lenne sok.
Éreztem, hogy bele kell veszni ebbe a hatalmas, forró hústömegbe... Elfolyni benne! Akkorát keféltünk, hogy majdnem leszakadt az ágy alattunk. Kövérkés, párnás vaginája úgy szívta be a farkamat, mintha soha nem akarná kiengedni. Úgy tolattam a gyönyörűséges picsában, mintha forró iszapban járnék.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Ulysses 2016. 03. 10. csütörtök 09:07
Bizony jól megírt történet. Szellemes, jó karakterek - értsd hihető figurák -, még a stílusa is bejön.
Kár volt a nézőpontváltást beiktatni. Vagy végig E3.-ban kellett volna mesélni, vagy az egész sztorit Miklós szájába adni. Ennél nagyobb hibája egyik történetnek se legyen!
#2 A57L 2014. 02. 4. kedd 05:54
Egész jó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?