A+ A-

Szédült kalandom

Egy nem mindennapi történetet szeretnék elmesélni, ami megváltoztatta az életemet.
Mi egy harmincas pár vagyunk, mindketten sportolunk valamilyen szinten, és csinos összeillő párnak mondanak minket. Férjem gyúrt egy kevés ideig, de munkája miatt amúgy is szép izmos teste van, némi kezdődő pocakossággal fűszerezve, ami kimondottan tetszik nekem. Én is figyelek magamra, elég feszes fenekem és szép melleim vannak. Rajtam is van három- négy kiló felesleg, de Gabi szerint tökéletes vagyok.
Szeretem a férjemet és megkapok tőle mindent, de amit tavaly nyáron kaptam tőle arra nem számítottam soha. Nagyon féltékeny ezért eszembe sem jutott volna soha, hogy ilyesmire hajlandó.
Ott kezdődött az egész, hogy mivel évek óta folyamatosa kért, belementem egy számomra szokatlan játékba. Mindig szerette volna videóra venni a szeretkezésünket én pedig valami számomra is ismeretlen okból rábólintottam. Amikor visszanéztük a "filmet" szégyenlősen a takaró alól leskelődtem csak, de izgatott a látvány és még néhányszor megismételtük a dolgot.
Eltelt néhány hónap az első felvétel óta de nem akartuk túlzásba vinni és még két kazettát sem vettünk tele azóta. Eljött a nyár és alig vártuk már a családi nyaralást, ahol olyan filmet sikerült összehoznunk, ami azóta is a mi kis házi videóink legbecsesebb darabja. Nem szeretném egyelőre, ha bárki láthatná ezt ezért csak kiírom magamból azt a felejthetetlen élményt.
Külföldön nyaraltunk egy baráti házaspárral Bettivel és Tomival. Teljesen más hangulatban teltek a napjaink mint itthon, talán ennek is köszönhető, hogy megtörtént ez a dolog. Már harmadik napja voltunk ott és a férjem Gabi nem közeledett hozzám, ami meglepő volt, mert Ő minden este képes lenne rá. Aznap esteledett már amikor a strandról a nyaralóba értünk. A gyerekek elfáradtak és hamar ágyba dugtuk őket, mi pedig iszogattunk még egy órát a tetőteraszon. Bettiék fiatalabbak nálunk, ők egy 22 és 26 éves pár, mi pedig 32 és 35 évesek vagyunk, de rengeteg közös témánk van és jó velük múlatni az időt. Mikor elfogyott a két üveg bor amit felvittünk, elindultunk a szobáink felé. Szinte soha nem iszom, ezért kicsit a fejembe szállt az a kevés bor is amit ittam és nagyon jókedvűen csuktuk be magunk mögött az ajtót. Arról beszéltünk, hogy szerintünk Tomiék is hasonló állapotban lehetnek és talán átjönnek még egy üveggel. Gabi viccelődve azt mondta, milyen izgató lenne, ha rajtakapnának minket, amint éppen szeretkezünk. Én nem akartam erre gondolni, de szégyenlősségem mögött azért ott motoszkált valamiféle rettegéssel telt szokatlan izgalom, mikor elképzeltem. Hevesen csókolózva araszoltunk az ágy felé, miközben Gabi egyik kezével lenyúlva bekapcsolta az éjjeli szekrényre tett kamerát. Én máskor szándékosan nem vettem észre ezt a mozdulatot, most viszont olyan felszabadult voltam, hogy még meg is jegyeztem:
-Azt hittem már, hogy itt nem akarod felvenni.
-Tudod, hogy én mindig akarom -válaszolta.
Nagyon felizgatott ahogy csókolt, bódult voltam a bortól és a tudat, hogy megint mint külső szemlélő nézhetem végig a szeretkezésünket, mikor visszanézzük otthon a videót. Összeszokott pár vagyunk, tudjuk mi kell a másiknak és Gabi most is lehelet finoman nyúlt a pólóm alá. Simogatta a hátam, a hasam, majd elindult a melleim felé. Először gyengéden körözött a melltartómon, majd alányúlva felcsúsztatta és erősebben markolta meztelen melleimet. Én is végigsimogattam Őt és nadrágján keresztül megmarkoltam a farkát. Most is mint mindig, bevetésre kész volt. Még mindig csókolóztunk és egymás szájába sóhajtoztunk. Ujjai között kezdte morzsolgatni a mellbimbómat, egész testemen végigfutott az a jól ismert borzongás, és úgy kívántam, mint amikor először feküdtem le vele. Egyik kezét a fenekemre csúsztatta és bikinim alá nyúlva megmarkolt. Erősebben ölelt magához, markolászta a fenekem és egyik ujjával a puncimat próbálta elérni. Még mindig az ágy mellett álltunk, így egyik lábammal felléptem rá, hogy megtalálja végre amit keres, közben igyekeztem kicsit távolabb tartani magamtól, hogy benyúlhassak a nadrágjába. Végre a kezemben volt méretes, lüktető farka de a nadrág szorításában nem sokat tehettem vele, csak markoltam és próbáltam valamilyen mozgást kicsikarni a csuklómból. Ő közben elérte a puncimat, ami teljesen lucskos volt már és alig várta, hogy megtöltsék. Levettem a lábam az ágyról és kiszabadítottam magam a szorításból. Érezni akartam végre a számban, letérdeltem miközben a nadrágját is letoltam a bokájáig. Arcom előtt ágaskodott a szerszáma én pedig rögtön bekaptam és vadul szopni kezdtem. Nem akartam most hosszú előjátékot, minél előbb magamban akartam érezni. Próbáltam minél mélyebben a számba erőltetni és felnéztem, hogy lássam mennyire élvezi. Nem bírta sokáig, lenyúlt és felhúzott. Az ágyra fektetett, lerúgta a nadrágot és miközben ledobta a pólóját is, fölém ereszkedett. Csókolóztunk megint, mélyen egymás szájába dugtuk a nyelvünket, és hol ő szívta be az enyémet, hol én az övét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 14. kedd 05:05
Nagyon jó.
#3 V-Power 2008. 10. 8. szerda 09:08
Szerintem nagyon jó történet.
#2 gigi 2008. 03. 18. kedd 12:09
nem rossz
#1 Törté-Net 2008. 03. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?