Egy film hatása

Szavazás átlaga: 7.22 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2008. március 14.
Hossz: 6 370 karakter
Elolvasva: 20 211 alkalommal
Történetem megírásán elég sokat gondolkoztam. Előtte elolvastam néhány férfiak, nők által megírt történetet, és úgy gondoltam, hogy ez a történet is megérdemel néhány gondolatot.

Azt tudni kell, hogy férjnél vagyok idestova 7 éve, és a férjemmel elég jól megértjük egymást a szex terén. Történetem is hozzá, illetve mindkettőnkhöz kapcsolódik.

Valamivel több, mint három évvel ezelőtt a férjem egy igen szokatlan kéréssel fordult hozzám. Elég sok éjszakai műsort szoktunk nézni a TV – ben (XXL csatorna), néha még DVD – n is szerzünk szexfilmeket, és ezeket együtt tekintjük meg. Az egyik alkalommal a TV – ben nézett filmben a hölggyel 3 pasi szeretkezett. Párom felém fordult és azt mondta, hogy nagyon szeretné, ha mi is kipróbálnánk ezt.
Eddig ilyen dologra még utalást sem tett, ezért igen meglepődtem. Nem mondom, hogy az én fejemben nem fordult meg a gondolat, de tényleg meglepett, hogy párom ezt kéri tőlem.
Az igazi meglepetés akkor ért, amikor azt kérte, hogy Ő kívülálló szeretne maradni, és szeretné végignézni mindezt.
Teljességgel elutasítottam, és felháborodtam, hogy ilyet egyáltalán kitalál. Persze engem sem hagyott nyugodni a gondolat, viszont férjem is tett arról, hogy ne is tudjak szabadulni ettől.
Szinte minden nap jött, kérte, hogy gondoljam meg, hogy beszéljünk róla.
Egyszer aztán azt mondtam, hogy rendben, üljünk le, és beszéljük meg. Kértem, hogy mondja el mit is szeretne, hogyan képzeli.
Megbeszéltük, hogy közösen választunk férfiakat, mégpedig úgy, hogy hirdetést adunk fel. Csak 40 év felettiekkel állunk szóba, és olyanokkal, akik szeretik a nem borotvált nőket. Ugyanis én teljesen természetes, dús, sötétbarna szőrzetű vagyok odalent.
Beleegyeztem. Feladtuk a hirdetést, melyre nagyon sokan jelentkeztek. Fénykép alapján négy férfit kiválasztottunk, akikkel felvettük a kapcsolatot.
Mindegyikkel találkoztunk, és elmondtuk az elképzelésünket. Elmondtuk, hogy a férjem mint külső szemlélő fog részt venni, és csak annyi lenne a kérés, hogy fotókat készíthessen.
Két férfit kiválasztottunk a négyből, és egy megbeszélt napon vártuk a lakásunkba őket.

Estére megérkeztek. Elég fura volt a helyzet, mert nem tudtuk, hogy hogyan is legyen. Ezen a téren teljesen kezdők voltunk mindannyian. Érezni lehetett, hogy kissé feszült a hangulat, hiába próbáltuk beszélgetéssel oldani. Én nagyon izgultam, és éreztem is, hogy kicsit remegett a testem. A párom is, és a két férfi is láthatóan nem tudtak mit kezdeni a helyzettel.
Egy jó óra elteltével én oldottam a feszültséget azzal, hogy bejelentettem, hogy elmegyek zuhanyozni. Lezuhanyoztam, és egy köntösben, alatta egy fehér tangában tértem vissza a szobába.
Kértem, hogy ők is gyorsan zuhanyozzanak le. Amíg az egyik elment a fürdőbe, addig leültem a másikkal szemben, de elfedtem magam a köntössel.
Az első pasi egy alsónadrágban tért vissza, majd a másik is megérkezett. Ezalatt a férjem készített néhány képet.

Miután ismét teljes lett a létszám, hogy valami történjen is, beültem a két férfi közé. Innentől az események felgyorsultak. Azt tudom, hogy automatikusan szétvetettem a lábaimat, hogy eléjük tárjam a tangámat, és rögtön megláthatták a tanga mellet kikandikáló szőrzetem, majd az egyik pasi a melleimre tapadt, a másik letérdelt és a tangámon keresztül kezdte el csókolni a puncimat. Kezeimmel húztam a térdelő pasi fejét a puncimba, aki nem sokat teketóriázott. Félrehúzta a tangát, és máris a szőrzetemet túrta. Nyalta a puncimat a csiklómtól a popsimig.
A másik pasas oldalt állt nekem. Én lerángattam az alsónadrágját, és mohón vetettem magam a farkára.
Férjem meg önkielégítést végzett. Ez is izgalomba hozott teljesen, mert hallottam, hogy mekkorákat nyög az élvezettől, és azt is hallottam, hogy beszél hozzám, hogy azt mondja milyen csodálatos látvány vagyok. Ő bíztatott, hogy szopjam erőteljesebben ezt a pasit.
A másikat meg szinte kérlelte, hogy basszon meg!
E
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlen
érzés volt.! Bizsergett mindenem, éreztem, hogy lüktet a testem, hogy szétvet a bennem lévő feszültség. Egyszerűen akartam, hogy valamelyik már hatoljon belém, és keféljen meg... de nagyon.

Erre nem kellett sokat várni. Aki eddig nyalt, az lassan, óvatosan nyomta belém a szerszámát. Én néztem ahogyan eltűnik bennem, és ritmusosan jár ki – be. Minden lökésnél nyögtem egyet.
A másik pasas nem bírta sokáig, igen hamar elélvezett. Éreztem, hogy nagyon megkeményedett a pénisze, és vártam, hogy lövelljen ki. Egy részét a számba szerettem volna, de olyan vadul verte a farkát, hogy a melleimre spriccelt.

Amelyik dugott, annak mondtam, hogy hatoljon belém hátulról. A férjem ekkor odaállt elém és ott maszturbált. Teljesen magamon kívül voltam. Vannak pillanatok, melyekre nem is emlékszem, egyszerűen az élvezet hatotta át mindenemet. A férjem mondta el, hogy azt a pasit, aki idejekorán elélvezett követeltem vissza. Jött is, és sikerült életet lehelnem a szerszámába. Ennek az embernek nem sokkal, de nagyobb volt a farka, mint a másiknak. Magam alá gyűrtem és beleültem a méretes hímtagba. Még fel is szisszentem, mert mohóságom azt diktálta, hogy azonnal hatoljon belém, viszont a méretéhez kissé szűk volt a hüvelyem. A síkossággal nem volt gond. Mindenem csupa lucsok volt. Legszívesebben hagytam volna, hogy mindketten egyszerre dugjanak meg, de ez lehetetlen volt... sajnos. A popó szex számomra nem szex, így csak felváltva tudtak kefélni.

Férjem folyamatosan fényképezett, és maszturbált. Én pedig, mint egy jó zsoké felváltva lovagoltam a hímtagon. Nagyfarkú barátunk ismét az elélvezés határán volt, de most nem hagytam, hogy Ő maga pocsékolja el azt a finom nedűt. Számba vettem a hímtagját, és néhány másodperc után elöntötte a forró ondó a számat. Egy részét lassan visszacsorgattam a hasára, a többit kéjesen lenyeltem. Ettől a látványtól a másik pasi is izgalomba jött. Jeleztem, hogy a punci szőrömre szeretném, ha elélvezne. Kezembe vettem szerszámát, és éreztem, ahogyan megdagad az a darab hús, remeg a teste, és hatalmasakat sóhajt. Nem sokára a szőrzetemet elborította a forró sperma.

Ezután fáradtan, de élvezettel telve heveredtünk le a szőnyegre. Én megköszöntem nekik, hogy ilyen kellemes estét okoztak, és annyiban maradtunk, hogy fogunk még találkozni.
Ez így is volt. Ez után – igaz férjem tudta nélkül – elmentem hozzájuk pár alkalommal. Persze Ők is feljöttek hozzánk, de azt nagyon titkoltuk, hogy csak velük is találkozom.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.22 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2023. szeptember 17. 14:12
#18
Pedig a anál is nagyon élvezetes, igaz nem mindenki kedveli.
1
v
vasas62
2023. május 16. 14:36
#17
Beindult
1
z
zoltan611230
2020. december 18. 01:49
#16
Utána minek ment el titokban ...
1
Bizse42
2019. május 1. 14:28
#14
Nem szeretem, ha valaki nem ad magára "lenn" !
1
t
t.555
2017. szeptember 10. 00:23
#12
Szerintem jobb is lehetne!
1
f
feherfabia
2016. december 8. 05:39
#11
Közepes!
1
feherkalman1
2016. november 26. 08:22
#10
Miért kellet ezek után titokban félre kúrni, amikor a pasi akarta hogy dugják mások is?
1
p
papi
2014. június 13. 20:19
#9
Nem nagy szám
1
a
A57L
2013. október 15. 04:53
#8
Elmegy.
1
v-ir-a
2011. július 21. 21:46
#7
addig eljutottam, hogy azzal dicsekszik, hogy dús erős szőrzete van odalent..../ettől meg nekem hányingerem/ és nem is olvastam tovább...furának tűnhet, de az én szememben ápolatlannak is tűnik,aki nem foglalkozik magával "odalent",lehet nem a legjobb szót választottam , az igényes helyenénvalóbb...lehet szidni ezek után🙂
1
Marcsi
2009. június 30. 07:54
#6
Hát nem sok vállalkozó akadt .
1
Marcsi
2009. június 30. 07:53
#5
Hát nem sok vállalkozó akadt .
1
Marcsi
2009. május 6. 14:53
#4
Kár , hogy rövid , részletesen jobb lenne , akinek van részletes és kedve ehhez , írjon marcsi890501@freemail.hu - ra.
1
bi_dream
2008. március 21. 11:24
#3
A történet izgalmas... a kérdésem csak annyi lenne, hogy miért hagytátok ki a férjedet a többi alkalommal? Biztosan élvezte volna ő is...
1
gyula
2008. március 16. 21:34
#2
Mint fantázia, jó. Lehetett volna kicsit részletesebb..
1
T
Törté-Net
2008. március 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1