A+ A-

Nem tudom hogy csinálnám...

Régen láttuk egymást. Egy buli után úgy váltunk el, hogy "holnap találkozunk" Ez 5 évvel ezelőtt volt. Akkoriban sokat beszélgettünk a szexről. Neked barátod volt, én épp egyedül álló voltam. Az utolsó találkozásunkkor elég sokat ittunk. Tánc közben évődve megkérdezted: mit csinálnék veled, hogy okoznék neked örömet ha lehetőségem volna rá. Akkor nem tudtam válaszolni csak elkezdtem: Leginkább tőled függ... lehetőségem nem volt rá, hogy befejezzem. Szinte azonnal véget ért a szám, és mentünk vissza az asztaltársasághoz. Most befejezem. Talán Te is olvasod...
Leginkább tőled függ. Valószínűleg először innánk valami kellemeset. Nem feltétlenül alkoholt, hanem amihez kedvünk van. Csak, hogy ne legyen száraz a szánk. Aztán ha van hozzá kedved nézhetünk valamit, vagy ha úgy érezzük rögtön át is karolhatjuk egymást.
Megcsókolnám a nyakad, közben simogatnám a hátad. (ha megengeded, a popsidat is) aztán a nyakadról feljebb vándorolnék. Megharapdálnám a fülcimpád, megpuszilnám a szemed, orrod, szád.. Közben a hátadról a kezem valószínűleg áttévedne a tarkódra.
Ha ülünk, akkor az ölembe vennélek magam felé fordítva, vagy esetleg lefektetnélek az ölembe, közben csókolódznánk. Egyik kezem a fejed alatt, a másik felfedezőútra indul... Oldalad simítaná végig, aztán combod. Visszafele pocidon időzne el. Körül írná melledet. Igyekeznék visszatartani magam, hogy konkrétan megérintsem. /már, ha tudom: - )/ Kezem combod, s melled közt becézgetné tested.
Ha úgy érzed, hogy továbbléphetünk gondolom adnád valami jelét. Akkor óvatosan hozzáérnék melledhez, mellbimbódhoz. de mindig visszatérnék combodhoz. Már nemcsak felületesen külsejét simogatnám, hanem egyre inkább a belső felét. Egyre magasabban, közelítve puncidhoz, de megpróbálva az utolsó pillanatban visszahúzni kezem. Aztán hozzáérnék.
Nem tudom nadrágban, vagy szoknyában lennél. Ha szoknyában akkor biztos, hogy nem lenne harisnya a lábadon, és a bugyidhoz/tangádhoz érnék. csak simogatva, az anyagon keresztül próbálnám a nagyajkakat szétsimítani, és közéjük becsempészni ujjamat. Ha nadrág volna rajtad, akkor erőteljesen hozzányomnám az anyagot puncidhoz, és talán csiklódhoz is. Ha ezt durvának érzed, akkor megpróbálnálak kihámozni a naciból.
Miközben felállsz, hogy levedd, köldöködet csókolnám. és miután lehúztad a nadrágot, belemarkolnék a fenekedbe és fejemhez húználak. A bugyi anyagán keresztül megcsókolnám szeméremdombod, miközben felnyúlva melleidet simogatnám.
Aztán felállnék, és közben végigcsókolnám tested. Leültetnélek az ágy szélére, és lehúznám a bugyid. Hátradöntenélek... Melléd heverednék, és nyugodtan simogatnálak, puszilgatnálak. Közben kezemmel befedném szemérmed. Nem simogatnám, csak rajta tartanám az a tenyerem. Aztán ha megfogod fejem, és letolod lábad közé, akkor a melengetett helyet először csak becézgetném.. Aztán óvatosan kidugnám nyelvem, és kicsit csiklandozva azzal is megérinteném. elkezdenék lefele haladni a vágatod felületén, aztán vissza fel. Mikor úgy érzem eléggé benedvesedett, megpróbálnám szétválasztani egymástól őket. és mélyebbre hatolnék köztük.
Innentől a Te segítségedre van szükségem.. Irányítanod kell. Mit szeretsz? Ha csak az ajkakat szívom be, harapdálom? Esetleg vessem rá magam a csiklódra? Én nem tenném, De ha Te úgy szereted... Esetleg ne érjek hozzá még jó ideig a fedetlen kis húsodhoz, hanem csak a bőrrel fedett részt nyalogassam. A nyelvem hegyével, esetleg erőteljesebben teljes nyelvvel? Nagyon sok rajtad múlik. Ne félj támpontot adni! Irányíts told el fejem, vagy húzd közelebb aszerint, hogy szeretnéd: - )
Ha rajtam múlik lassan lefele haladnék a bal combod hajlatában, egészen a gátadig, ott egy pillanatra megállna nyelvem hegye, de csak addig, míg arra gondolsz, hogy most... De nem : - ) most tovább megy lejjebb, a popsidhoz.. De mégsem. A másik oldalon felkúszik és csiklócskád tövénél megáll.. Nagyon szeretnék feljebb siklani rajta. De előbb még egy kört leírok szemérmed körül. Most nem állok meg az alsó pontnál. és elég gyorsan haladok. Gyönyörű csiklód van. Miközben lefele haladok van módom egy pillantást vetni rá. - ) Aztán a következő körnél elkalandozom, a combod belsejét csókolgatom, közben kezemmel felnyúlok és megsimogatom melled. Mikor mindkét combod belsejét végigcsókoltam, visszatérek a csúcshoz.
Bocsáss meg, de nem tudom megállni. Egy pillanatra hozzáérek a fedetlen pöcköcskédhez. Tudom, hogy még nem voltál rá teljesen felkészülve, de nem tudtam ellenállni! Most nem oldalt haladtam el mellette, hanem egyenesen végig a vágatodon. mikor leérek, hátra kell húznom a fejem, különben illetlen módon orrom kelyhedbe érne, és bármennyire is izgat az illatod, és legszívesebben annyira közelről szívnám be illatát, azért ezt mégsem illik : - )
Ahogy leérek, ajkaid kicsit elválnak egymástól és felbukkannak a kisajkaid is. Épp hogy kiemelkednek, a húsos nagyajkak alatt... Megpróbálom megcsókolni őket, de még nem tudom. Ezért a nagyajkaidra tapasztom számat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 24. péntek 06:14
Érdekes. Én jobban szeretem csinálni, mint beszélni róla.
#5 vakon54 2017. 09. 9. szombat 22:53
Bambuló holvan a folytatás?
#4 A57L 2014. 02. 10. hétfő 07:29
Egész jó.
#3 papi 2013. 09. 10. kedd 05:35
Nagyon jó
#2 imreigger 2008. 02. 21. csütörtök 21:09
nagyon kedves,szuper,10pont
#1 Törté-Net 2008. 02. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?