A+ A-

Pajzán Orgia

Örömmámorban úsztunk, lebegtünk a boldogságtól, mikor a lányunk megszületett. Meghatódva és elérzékenyülve, máskor szárnyalva, fényes lélekkel teltek az órák, a napok, a hetek. Csodálat és hála érzés töltött el bennünket, szívmelengető mosoly vibrált az arcunkon, s minden pillanat megtelt szeretettel, szerelmünk kiteljesedett, Isten és az Élet megadott mindent, amit kértünk: kettő fiú és egy lánygyermeket. Nem el telt pillanat úgy, hogy valamelyikünk ne kérdezte volna meg:
- Benéztél rá, jól van? Minden rendben?
A két kis "bátyuska" kábultan szédelgett egyik szobából a másikba, húguk sírása szokatlan és zavaró volt nekik.
- Megyünk a papához. - mondták, és álmosan imbolyogtak.
Általában korán elaludt. Nyugodtan, hosszan aludt, csak úgy éjfél, kettő óra tájban sírt egy kicsit, mert éhes volt.
Melleim duzzadtabbak és feszesebbek voltak a tejtől, a tej állandóan folyt a bimbóimból. A kórházban - amíg bent voltam - öt gyermeket tápláltam rajta kívül, s állandóan fejnem kellett a tejem. Szerencsére volt fejőgép a kismamák számára, különben ki tudja mi történt volna... Ilyenkor, mikor éjjel felsírt, cseresznye-ajkai habzsolva szívták a tejet, evés közben hálásan szuszogott, s mi csodálatosan boldogok voltunk... Mindig megvártuk, míg visszaalszik, s utána még - rendszerint - jó ideig néztük és gyönyörködtünk benne, szemeink megteltek örömkönnyekkel, végtelen öröm vibrált a lelkünkben.
Számolgattuk a napokat, meddig nem szabad még szerelmeskedni, vágyakozva néztük egymást, s lestük, hogyan nő ki a szőr borotvált pinámon. Először rossz volt, szúrt és viszketett, de a napok haladtával ez elmúlt. Bozótom lassan újra visszanyerte eredeti formáját, szétterült combjaimra, szélesen, hosszan heverészett hasam alján, a vénuszdomb fekete partvisként fénylett hálóingem alatt. A napokat egyre jobban betöltötte a szerelmeskedés utáni vágy. Sóvár, kiéhezett tekintettel lestem alakját, óvatosan fogtam meg azt a szervét, melynek hús-rúd formája az agyamban felbukkanó vágyakozás központja volt. Sejtelmesen s félelmetesen, fénylően és csábosan, gusztusos, varázslatos látvány volt a félhomályban s sóvár ajkakkal, mohón vettem a számba a méz ízű péniszt s szomjasan nyeltem a belőle áramló ízletes ondót. Ő is szépet és pajzánt álmodott, fénylő pénisze árbocként állt, nekem úgy tűnt olyan, mint a lángolt kolbász, mint a lókolbász, mint a csabai szalámi. Fülembe dugtam, arcomhoz simogattam, végigjárattam szemöldököm ívén, fogaimmal gyengéden harapdáltam, szerettem volna elnyelni egyben, s csak a baszásra gondoltam.
Kívántam ezt a csabai szalámit, vágytam a húshenger után, s nagyokat nyelve lestem elbűvölten, miközben csiklóm mereven állt. Úgy állt, mint egy törpe fasza, peckesen nyújtózva szőrszálaim között, jólesően töltött el merevségem érzése, s csak csurgott a nyálam... és csurgott a nyálam.
Nehezen, türelmetlenül, nagy sokára telt le a várakozási idő, s a biztonság kedvéért vártunk még két hetet. Langyos, szép tavaszi est volt azon a napon, mikor végre valahára biztonságosan és felszabadultan szerelmeskedhettünk.
Egész nap vártuk a percet, hogy napi teendőinket elvégezve bevonulhassunk a szex szobába. Vörös és zöldfényű hangulatlámpa világított, izgató, halk kellemes zene diktálta a gerjedelmet, Úgy készülődtem, mint egy menyasszony, gondosan, alaposan tisztálkodtam, gondosan kozmetikáztam, cicomáztam, szépítgettem magamat.
Csókra és szopásra éhesen rúzsoztam számat. Macskaszemeim, feszes, ingerlő melleim sejtelmesen villództak a félhomályban. Fejem éke, hajkoszorúm dúsan terült vállamra, egészen fenekem aljáig ért, hosszú, sűrű sátorként vette körül arcom, s testem. Kékes - fekete selymes dísz volt ez, nagy fürtök göndörödtek benne, s izgalmasan takartak egy-egy testrész belőlem. Nem vettem magamra melltartót. Bíborszínű, átlátszó, feszes bugyit húztam magamra, amelyre középen hosszúkás nyílás volt rajta vágva. Fekete sexharisnyám széles, csipkés, mintás harisnyatartó tartotta széles pántjával, fekete tűsarkú cipőt húztam, ezüst díszítéssel. Szándékosan kurvásra sminkeltem magamat, s kellemes illatú spray-vel fújtam be testem. Igazi nőstény külsőm volt, igazi nőstény illatot árasztottam, igazi nőstény módjára, nőstény szukaként tüzelve vártam a boldog pillanatot.
Igazi kurva viselkedtem, az is akartam lenni, az Ő kurvája, az Ő szeretője... Tüzeltem... Hüvelyem úszott a maga árasztott levében. Vágytól nedves izgalommal teli barlangja össze-összehúzódva állította fel csiklómat. Azt akartam, hogy elcsábítsam, hogy kívánjon Ő is, hogy magamévá tegyem, hiszen valójában a nő teszi magáévá a férfit, az ő teste fogadja magába a másikat. Angyali démonként lestem, amint meztelenül mászkált előttem, hol jobbról, hol balról villantva meg nemi szervét, s egészen beindultam, mikor lehajolt háttal nekem, heréi csüngtek, fasza himbálódzott, s az ő "O" betűje is csalogatva mosolygott rám. Ellenállhatatlan látvány volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 02. 3. kedd 07:58
Én Pavlov hozzászólására teszem le a voksomat.
#7 papi 2014. 05. 16. péntek 10:32
Egész jó
#6 genius33 2013. 04. 15. hétfő 15:02
Szuper smile
#5 kelyhecske 2010. 07. 6. kedd 20:12
hááát elég shit lett
#4 Pavlov 2008. 02. 13. szerda 18:18
Nem tetszett a megfogalmazása.
#3 eznemigaz 2008. 02. 13. szerda 13:06
OK-és 9 pont
#2 Sasha 2008. 02. 13. szerda 11:08
szuper! 10 pont
#1 Törté-Net 2008. 02. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?