A+ A-

Az úrnő

Sisak csattant hozzá a sisakhoz, és Val jól eső borzongást érzett, ezen az estén már másodszor. Először akkor ült ki arcára a rá olyan jellemző, szinte ördögi mosoly, amikor végigvonult a lelátó előtt, és a férfiak egy percre nem a pályán lévő eseményeket figyelték, hanem mohó tekintetük végigsiklott a lány hosszú combjain, csodásan gömbölyödő fenekén, ringó csípőjén, a hatalmas kebleken, majd a dús szőke fürtök által keretbe foglalt babaarcon. Val élvezte a helyzetet, s azt se bánta, hogy amikor a pályán megindult az első akció, e férfiak nagy része fájó szívvel bár, de elszakadt a szívdöglesztő látványtól. Mosolyogva gondolt arra, hogy már ezért a koncentrált figyelemért megérte eljönni, s amikor tekintetét végighordozta a pályán, lassan rájött, hogy másért is. A védőfelszerelés ellenére is azonnal kiszúrta a srácot, akire Rick hívta fel a figyelmét, tudta, hogy csak ő lehet, hiába rejtette el dagadó izmait a védőfelszerelés és a mez, a tapasztalt lány felső karja méretéből már pontosan meg tudta állapítani, hogy a férfi izomzatát tekintve pontosan a kedvére való típus.
Pete, az erőfutó erősen koncentrálva dőlt előre, felmérte az ellenfél védőfalát, majd a labda felrepülésekor izmos teste hihetetlen sebességgel robbant előre. Leszegte fejét, a sisak szinte hasította előtte az embertömeget, társai dulakodva igyekeztek rést nyitni az ellenfél védelmén, ahol aztán Pete átrobbanhat. Már két falember próbálta visszarángatni karjánál fogva, de egyetlen erőteljes rántással kibillentette őket egyensúlyukból, és maga után húzva őket, megpróbálta megtenni a gólterületig hátralevő néhány yardot. Hirtelen hegyként emelkedő monstrum került elé, az osztrák liga legkeményebb linebackere, egy brutális fekete emberhegy. Pete a földbe mélyesztette cipője orrát és egy utolsó lendületet véve előre lökte magát. Az ellenfél sisakja vállon találta, az ütéstől oldalt pördült, és hatalmasat nyekkenve zuhant át a gólvonalon. Egyetlen pillanatra akkora csend támadt, hogy a fák leveleinek susogását is meg lehetett hallani, aztán szinte felrobbant a stadion. Pete üvöltve ugrott talpra, egyik kezében még mindig a labdát szorongatva, míg a másik keze furcsa szögben, szinte természetellenesen lógott. Földhöz csapta a labdát, és ép kezével őrjöngve kezdte el leráncigálni magáról a védőfelszerelést, a gyúró pedig azonnal hozzálátott a kiugrott váll helyrerakásához.
Mindenkiben megfagyott a vér, amikor a művelet befejező aktusaként Pete válla a helyére került, a fiú pedig az ég felé fordította arcát, és hatalmasat ordított, csak Val mosolygott továbbra is. Ágyékában finoman lüktetett a jól ismert kéjes érzés, nyelve hegyével végignyalta, szép, húsos ajkát, és érezte, bármit megadna, ha az a fiú az ő karjában üvöltene így. A mérkőzés végén elgondolkozva sétált tűzpiros sportkocsijához, s miután Rick alaposan kioktatta a csapat szokásairól, a pálya hátsó kijáratához hajtott. A kiskapu előtt már várakozott pár jól értesült, autógramm vadász tinilány, s persze mind a meccs hősét, Pete - t várta, aki hamarosan meg is jelent. Filmbe illő volt a jelenet, a háta mögött lemenő nap csodáltosan világította meg széles vállait, izmos testét, s az izmok még hatalmasabbnak tetszettek.
A lányok rövidesen elszéledtek az aláírt képeket boldogan lobogtatva, Val pedig lefékezett a fiú előtt. Nem nagyon értek ehhez a sporthoz, míg hazaviszlek, elmagyaráznád a szabályokat. – kezdte, és elővette legcsábosabb mosolyát. Pete félrehajtotta fejét, úgy vizsgálta egy ideig a lányt, tekintete végigpásztázta a lány alakját, a hosszú combokat, a csodás melleket, majd mosolyogva bólintott. A sportkocsi kilőtt a stadion elé, ahol hatalmas füttykoncert és huhogás támadt, mikor Pete csapattársai észrevették barátjukat az álomnő oldalán. Fél óra múlva a kocsi csikorgó fékekkel ált meg egy hatalmas villa előtt, a fiú éppen az egyik szabályt magyarázta lelkesen, és most kérdőn nézett Val - ra. Val elértette, és kéjes vigyorral arcán megszólalt. – Azt nem mondtam, hova viszlek haza. Ne aggódj, csak egy kicsit fog fájni. – csacsogta és sejtelmesen intett, hogy Pete szálljon ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.3 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2008. 02. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?