A+ A-

Annibetisz fáraónő és szeretője 1. rész

Dahsúr városának piramisai mögött lassan eltűnt az izzó, vörös napkorong fénye. Kellemesen hűvös, borzongató szellő támadt, mely táncolva beszökött Annibetisz fáraónő pompásan ékes palotájának fülledt budoárjába. A hagymakupolás palota ablakain át jókedv és mulatozás hangja szállt ki a városba. Sehol sem világoltak a fáklyák, mozgásnak nem lehetett nyomát lelni. A bazárok egytől-egyig bezártak, csak az uralkodói épületben pezsgett az élet.
Csábító tekintetű hastáncosnők tánca, kígyóbűvölők hipnotikus zenéje és kínai rabszolgalányok megidéző éneke vonta bűvkörébe a mulatozókat. Szolgák százai hordták ezüst vagy aranytálcákon az egzotikus gyümölcsöket, ételeket, miközben Rhomeusz fáraó és vendégei lustán, önkényesen saját mulatságukkal voltak elfoglalva. Az uralkodó vörösborral kínálta a társaságot, maga is ivott már több kupával, kegyes volt aznap. Fiatal, engedelmes felesége szótlanul ült jobbján. Egy éve keltek egybe az istenek akaratából, Annibetisz fáraónő és Rhomeusz fáraó. De házasságuk nem volt boldog. A fáraó hűtlen volt feleségéhez, titokban szeretőket tartott. Amint Annibetisz ezt megtudta, elhatározta, hogy bosszút áll Rhomeuszon. Egy idegen férfi karjaiba menekült. Agaton, Dahsúr hőse, minden isten kegyeltje lett választottja. A fáraónő két óra fárasztó társalgás után, úgy döntött, ideje magára hagyni a férfiakat. Diszkréten elnézést kért, meghajolt fáraója előtt, és távozott. Meg sem állt szobájáig.
Az estre Rhomeusz Agatont is meghívta, mint legjobban tisztelt vendéget, persze mit sem sejtett arról, hogy hitvesének ez kedvezhet. Agaton tiszteletét tette az uralkodók előtt, de nem maradt sokáig. Miután elérkezettnek látta a megfelelő pillanatot, visszavonult, és szolgálóruhában felszökött a fáraónő rezidenciájára. Tudta, hogy várni fogja, s úgy is lett!
Kis éji előjáték
Óvatosan kinyitotta a faajtót és belopakodott. Citrus és szantálfa kérgének aromája szállt a levegőben. Nárcisz - és rózsaszirmok hevertek a földön. Félig leégett gyertyák, vörös, indigó - és ibolyaszín, leheletvékony függönyök tették fülledté, bensőségessé a szobát. Dahsúr bajnoka megállt középen, az ablaktól nem messze. A baldachinos ágy már elő lett készítve. A fehér párnák és a tiszta, érintetlen ágynemű hívogatóan hevert előtte.
A férfi levette durva szövésű, szürke ingét és a földre dobta. Csupasz, izmoktól erős mellkasa fénylett a tompa félhomályban, sötétbarna hajtincsei arcába lógtak.
Az ágy mögötti falból rejtett ajtó tárult fel. Agaton ismerte azt a járatot. Titkos folyosóra nyílott, mely a fáraónő fürdőjébe vezetett. Megkapta a jelet! Most már szabad az út kedveséhez! Elsétált z ágy mellett, s a sötét alagútba nézett, belépett, majd bezárta az ajtót.
- Annibetisz! - Suttogta.- Jövök, Szerelmem! - Megindult előre. A falakból meleg áradt. Néhány méter után megállt. Kezét kinyújtva kitapogatta a falat, és elgördítette az újabb átjárót. Fáklyákkal megvilágított, tágas fürdő fogadta, ahol egyetlen, forró vízzel megtöltött medence várta. Peremén illóolajos köcsögök, fürdősók pihentek... A termet egyiptomi istenek mellszobrai díszítették, Ré, Anúbisz, Ozirisz és mások is helyet kaptak a narancssárga falaknál.
Agaton a medencére nézett. A gőzölgő, meleg víz fodrozódni kezdett, s a színes, rózsaszín habokból egy női alak bukkant elő.
- Annibetisz! - Sóhajtotta a férfi. Az enyhén barna bőrű, meztelen fáraónő kinyitotta szemeit. Feszes melleiről és hegyes mellbimbóiról lecsurgott a víz. Hátára simuló fekete haja csillogott a fényben. Kerek arcára elégedett, szerelmes mosoly ült ki. Beleharapott telt alsóajkába. Kinyújtotta karjait a férfi felé.
- Agaton - rebegte. - Gyere, Szerelmem, váltsd meg a testem! - Agaton gyors mozdulattal kioldotta ágyékkötőjének övét, s az altestét fedő ruhadarab leesett lábai elé. Ágyékát egy vékony csíkban sötét szőrzet fedte, meredező nemessége pedig elárulta vágyát... Lelépkedett a lépcsőkön, be a medencébe. Megrészegülten tartott a fiatal nő felé.
Annibetisz kezébe vett egy kevés habot, dekoltázsára kente, onnét melleire, s kívánatosan dörzsölgetni kezdte a kis, kemény bimbók körül.
Agaton is megmerítkezett, de közben árgus szemekkel figyelte a fáraónő mozdulatait. Fekete szemeiben akaratos fény villant. Amint közelebb ért hozzá, erős karajival magához rántotta a nő törékeny testét, mohón lekulcsolta csuklóit, s ajkával azonnal rátapadt. Annibetisz felkacagott a követelőző csóktól és játékosan ellenkezett. Belecsókolt szeretője szájába, harapdálta markáns, kicsit borostás állát.
Több mint fél éve voltak szeretők. Annibetiszt mélyen megbántotta Rhomeusz hűtlensége, de Agaton elfeledtetett vele mindent. Olyan vadul, érzékien szoktak szeretkezni, hogy a fáraónőnek nem esett nehezére elfeledni férjét.
- Édesem - tolta el magától Agaton a nőt. - Hetek óta várok rád! - Belenézett a ragyogó szempárba, de nem tudta megállni, hogy meg ne bámulja magának egészen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2016. 02. 23. kedd 08:46
Tetszett.
#2 papi 2013. 10. 23. szerda 08:11
Egész jó.
#1 Törté-Net 2008. 02. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?