A+ A-

Nyaralás

"Hosszú napunk volt..." sóhajtott férjem este 11 felé. A 150 kilométeres utazás, várakozás a szállodai szobára, a kis gyermekünk hancúrozása a hallban, a medencében, a játszótéren.Valóban én is igen fáradtnak éreztem magam, pedig a szabadság és a pihenés utáni vágyakozás forróbb reményekkel kecsegtetett. Már egy hete éreztem azt a bizsergető csábítást, ami érzékien magával ragadhat már ma, s még napokon keresztül.
A hotel remek, szobái szépen felújítottak, s remekül felszerelt: medence, szauna, kondigépek, pinpong, bowling... Az egész arculat igazodik a vendégkör igényeihez, mindenütt fiatal párok, családok.Nem egy gyógyszálló.
Már kora délután mellénk szegődött egy másik fiatal család, kedves huszonéves pár, két kicsivel.Mi asszonyok a két kis lánnyal csúszdáztunk, a fiúk hármasban pingpongoztak. A néhány órás ismerkedés alatt folyton éreztem egy kellemes érzést, ami több volt a társaság élvezeténél, de igazából megfogalmazhatatlan.
Most este is erre gondoltam: "Mit szólsz milyen helyes pár a Csabáék?" kérdeztem Dedét a páromat.
-Mmhhh, szóval nem tévedtem, ez a fickó teljesen elcsavarja a fejed- válaszolta- láttam, hogy félszemmel végig téged figyel...
* Ugyan- vágtam közbe - bár nem leplezhettem jóleső neheztelését- csak hangoskodj, majd jót kuncognak ők is a szomszédunkban!
* Nana, láttam, szinte felfalt a szemével! Na, ezt már em nvitattam, inkább legyintettem egyet, bár szó ami szó előttem is az a tekintett rémlett fel, amint Csaba, a jóképű ismerős a ringó melleimre figyel miközben ismerkedtem a bowlingozás mikéntjével. Valóban ez a kiváncsi, kutató férfi figyelem volt az a megmagyarázhatatlan többlet, ami egyedivé tette megismerkedésünket.Hiszen már többen közeledtek felém vonzalommal ismeretségi körünkben, de ilyen odaadónak még senkit sem találtam. Na, erre fojtott derűre ragadtattam magam: "hiszen alig félnapja láttam először... Na, szőkeségem, erről ennyit."
* Azért most jól esne egy romantikus puszi!- kedveskedtem a kissé morcos Dedének.
A fürdő közben és után is végig kisért a nap élménye, s mint ilyen hasonló esetekben már annyiszor felfokozott vágyat éreztem. - Azért igen jótékony egy remek napos délután fürdőruhás férfiak között :-)
Alighanem Dedében is hasonló érzelmek törhettek fel, derekára tekert törölközőben csepegő hajjal simult hozzám, már nyomát sem éreztem az iménti zsörtölődésének.
* Még megfázhatsz így! - óvtam szőkésbarna fürtjeit, de simogató mozdulataimra kedvesen fülembe súgta, hogy Ő a nyári éj melegében és érzemi forróságában nem tart ettől.Annál inkább, hogy kicsi lányunkat felébreszhetjük.
Hirtelennel ötlettel az erkélyünk felé indultam, kezeimmel hátranyúlva megsimítva karját - olyan édes ez a balkon, gyere! - Már délután megfigyeltem, hogy kialakításánál fogva szinte "magányos sziget" lehet minden erkély, hiszen az alsó szomszédainkból semmit sem lehet látni, s oldalról is jelentős takarásban vagyunk.
A korláthoz közel álltam. A csend nyugalma megérintett, egy távoli szoba nyitott ablakán a jólismert késő éjszakai híradó szignálja hallatszott ki, de nem lehett olyan friss hír,ami vetekedhetett volna Dede simogatásával.
* Érzed ezt a friss illatott? Talán a hárs édes aromája. - a csípőmet hátulról finoman megérintő kezei libabőrösre változtattak, első forró puszi a nyakamat kényeztette. S ahogy simogatni kezdett, már huncutt hangjáról éreztem, hogy érzi és tudja ez a bizsergés tőle és miatta van. Nem mondhatom, hogy kapkodott, finom ujjai, tenyere jól ismert területeket érintett: combjaim ívét követte, néha vissza indult, de egyre beljebb és beljebb furta magát. A lágy simogató érintésekben olvadoztam, kissé közelebb léptem a korláthoz, kellett a fogódzkodó, de egyúttal lehetőséget kellett adnom a kezeinek, hogy a lábaim távolodásával nagyobb teret nyerjen keze.A simogatás gyönyöre feszült testemre, imádtam őt, s vágytam rá, a kezeire, hogy még közelebb férkőzzön hozzám. Hátranyúlva a könyökeinél fogva kapaszkodtam belé, ezzel magamhoz húzva megéreztem a törölköző mögött elkendőzött férfiasságot, amely igazán imponáló volt. Ismertem pontosan, már oly sokszor érintettem, éreztem, s mégis úgy éreztem, hogy elepedek érte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 09. 29. péntek 06:31
Ebből még akár egy négyes hancúr is lehet, csak folytatni kellene.
#3 A57L 2014. 09. 21. vasárnap 09:23
Nekem nem tetszik.
#2 papi 2013. 05. 24. péntek 05:11
Egész jó
#1 Törté-Net 2008. 01. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?