A+ A-

Masszázs

Olvastam az interneten, hogy létezik egy házhoz járó japán erotikus masszőr. Nagyon megmozgatta a fantáziámat. Elmondtam a feleségemnek, szeretném végignézni, ahogy előttem megmaszirozzák. Bele egyezet neki is tetszet az ötletem. Felhívtam a megadott számot és szombatra házhoz hívtam a masszőrt. Nejem ebéd után izgatottan készülni kezdett, tusolás, szőrtelenítés, szexis tanga és melltartó Borozgatva nejem fürdő köpenyben, Én sortban és Polóban várakoztunk.A megbeszélés szerint 4 órakor meg érkezett a mester,nagyon szimpatikus középkorú japán úr. Kölcsönös bemutatkozás után kérte mondjuk el elképzelésünket. Szeretném, ha előttem teljes erotikus masszázsban részesítené nejemet. Ö sürün bólogatott, majd kiválasztott egy heverőt, kérte hozzuk a szoba közepére, letakarta fehér gumírozott lepedővel. Egy kis asztalt készített melyre kirakta a krémjeit olajait és füstölőket gyújtott Kérte had használja a fürdőt,szeretne átöltözni.
Nejemmel beszélgettünk mind ketten fel voltunk spannolva az előkészülettől. Selyem köntösben és papucsban belépett a mester, megkérte nejemet vegye le a köpenyt és hason helyezkedjen el az ágyon. Én kényelmesen a fotelból figyeltem és közben elő készítettem a kamerát. kezdtem meg örökíteni, ahogy a mester finoman maszirozza a vádlikat. Újra krémet tesz a kezére és a combokat kezeli, néha a comb belső oldalára csúsztatja, a kezét egészen a tanga széléig megdolgozza. Most hátát és a karokat gyúrja, egészen a melltartó széléig halad. Mikor az egész testét át maszirozta meg kért had kapcsolja ki a melltartót, mert olajos masszázs következik é nem szeretné össze kenni. Terméseztessen intettem, Ö lazán ki pattintotta és lehúzta a hátáról a pántokat. Egy puha ronggyal át dörzsölte nejem testét, majd popójára terítette. SZÉP LASSAN OLAJAT CSEPEGTETETT AHÁTÁRA ÉS COMBJÁRA ÉS KEZDTE ÚJRA A VÁDLIKAT MASZIROZNI.De már intenzívebben és fel is emelte a lábát és kis terpeszbe igazította. Majd a háta és a karja következett. Kezét egészen a mellekig lecsúsztatta.
Finom nyomást kezdett átadni bizonyos pontokra. Derék nyomásakor egyik kezét becsúsztatta a színes rongy alá és a popot is meg dolgozta. A combok következtek kezeit becsúsztatta a combtőhöz a rongy alá és ott is finom mozdulatokat végzett. Nejem láttam kezd ellazulni és átadja magát az élvezetnek. Felemeli a rongyot és átdörzsöli az egész testet. Közben a tangát kicsit lejjebb csúsztatja, ezzel lazábbá válik. Megkérte nejemet forduljon a hátára. A melltartót teljesen, leveszi és félre dobja finoman olajt csepegtet a bimbókra. Körkörösen maszirozza őket majd finoman a bimbókat dörzsöli, egyre jobban ágaskodni kezdenek. Most a hasát maszirozza és enyhén nyomogatja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.32 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 09. 8. hétfő 08:31
Gyenge ez a véleményem.
#3 zsuzsika 2008. 01. 26. szombat 01:31
Fantasztikus!
Tuti a helyesírásod! Én többet nem próbálkoznék.
#2 kivancsigi 2008. 01. 25. péntek 17:23
A történetről nincs véleményem. Átlagos. De a helyesírása! Ezt nem kéne terjeszteni. Én vagy ötven további vesszőt helyeznék el a mondatok tagolására és az igekötőket egybeírnám az igékkel. (Az "Én" itt azért volt nagybetű, mert mondatkezdő!)
#1 Törté-Net 2008. 01. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?