A+ A-

Borfejtés

Borfejtésre egy kocsiban utaztam Zoli barátommal, míg Attila kocsijával hárman érkeztek. Terv szerint feleségével jött volna, de asszonya egyéb elfoglaltsága miatt a szomszédját hozta , aki boldogan vállalta, hogy sofőrködik.
Nőmnek igen csak tetszett, hogy a kaja készítésében segítkező csupa férfi csapat szinte a tenyerén hordja.
Borfejtés közben a nedű kóstolgatása egyre jobb hangulatot keltett. Előkerült a kártya is. - Hát kis alkudozás után kutyalikaztunk, mégpedig úgy, hogy akinél a végén a legtöbb kártya marad, annak a többiek által kieszelt büntetésbe kell részesülni. Eleinte a büntetés egy - egy pohár bor kiivása, de ezt egyre pikánsabbak követték. Nejem - aki nem vett részt a játékban - élvezte a legjobban, mikor Tibi a büntetését lerótta, ami nem volt más , mint egy üres hordó meghágása.
Fel kellett mászni a 300 literes hordó tetejére és csupasz farkát a hordó 5 - 6 cm. átmérőjű akonájába helyezni.
Közben úgy lökdöstük őt is meg a hordót, hogy nem csak a farka, hanem a golyói is bele csusszantak, kihúzni ezt egyből nem lehetett, csak, ha kézzel is segít magán, de örült, hogy kapaszkodni tud, hogy le ne essen. Nőm kezében villant a vaku és majd megszakadt a nevetéstől, miközben Tibi nagy kínokban tornagyakorlatokat végzett a hordó tetején.
- Segítsetek már, mert leszakad a tököm! - rimánkodott.
- Ki akar segíteni? - kérdeztem, de senki nem jelentkezett.
- Zsuzsikám te se? - vetettem fel nejemnek, aki nagyon élvezte a szitut.
- Ha nagyon szépen megkér?
- Zsuzsika drága nagyon szépen megkérem önt, csak szabadítson ki, bármit meg teszek - rimánkodott szorult helyzetében.
- Ja, ti még nem tegezitek egymást? Ideje meginni a pertut. - Itt a legjobb alkalom. - nevettem és két megtöltött poharat nyújtottam feléjük.
Nőm odalépett hozzá, hogy Tibi megkapaszkodhassék a nyakába. A bort mindketten felhajtották, majd a puszi is megtörtént, miközben nejem ingerlően végigcsikizte Tibi inge alól kilátszó enyhén szőrös hasát.
- Na gyere - mondta nevetve és az ügyes női kezek meghozták a szabadulást.
A meggyötört hímtagot oly odaadóan, mintegy pajzánul masszírozta, hogy mindegyőnk gatyájában megmozdult valami.
Nem hittem a szememnek, hogy ilyen kacér tud lenni ennyi férfi előtt, főleg hogy némelyiket alig ismeri. Hogy fokozzam a helyzetet pörge combközépig érő szoknyáját hátulról fellibbentettem, feltárult formás popója, legalább is, amit a kis bugyi láttatni engedett. Ijedten hátrakapott és kifutott. Tán zavarba jöhetett, de láttam törölközőt és szappant vett magához, mosakodni ment. Négyen folytattuk a borfejtés munkálatait, miközben Attila eltűnésével engem hecceltek, hogy biztos zuhanyozni segít... Ám nemsokára szendviccsel és mustáros virslivel rakott tálcával jelentek meg. Nassolás után fojtattuk a kártyázást. A magnóra valaki a " pajzán nóták" szalagot tette fel. A borozgatás megtette hatását. Nejem is bekapcsolódott a játékba. Zoli barátom büntetése egy tánc volt. Tánc közben Zsuzsa szoknyáját először kissé majd egyre feljebb húzta.
Ekkor vettem észre, hogy kedvesemen nincs bugyi. Mindannyian láttuk ezt, Zolit kivéve. Árpi, kit Attila neje helyett hozott és alig ismertem zavartan nézett hol rám, hol nejemre. Farka erősen állt, ezt Attila meg is jegyezte:
- Jó nagy kapukulcs van a zsebedbe komám.
Zavarában rossz lapot rakott - el is vesztette a játszmát. Tibi erősködött kötözzük kezét, lábát a székhez.
Miután mozdulni sem tudott, kigomboltuk sliccét és előhalásztuk - Árpi tiltakozása ellenére - méretes farkát, ami ekkor már nem olyan keményen állt. Zsuzsát ölembe ültettem, lábait széthúztam, jó belátást biztosítva Árpinak. A hatás nem maradt el.
Fütyköse egyre nőtt, ami nejemre is olyan hatást gyakorolt, hogy megfogta kezemet és puncijához húzta. Két ujjammal szeméremajkát amennyire lehetett széthúztam. Láttam Tibibe munkálkodott a bosszú, elkapta és szélsebesen elkezdte verni Árpi dákóját.
- Ne, ne, ne csináljátok ezt velem - kiabálta Árpi mindhiába. Nagy ívbe spriccelt felénk a töltet.
Észre vettem, hogy nejem keze Attila nadrágján, a dudoron pihen.
Furcsa előérzet vett hatalmába féltékenységgel keveredve. Csupán borfejtésre, iszogatásra gondoltam eredetileg, de a társaság egyre a szex irányába sodródott. Nejem, kissé spicces lévén, nem is mérte fel a helyzetet.
A lapjárás eddig eléggé kedvezett nekem, de most a vesztésben én kerültem sorra. Nagy igyekezettel kötözték kezemet, lábamat a székhez.
Gondoltam, talán nekem is ki akarják verni? De nem. Nejemet elém állították, felhúzták a szoknyáját és elém nyomták a meglehetősen lucskos pinusát hogy nyaljam meg. Szegény próbált eleinte ellenkezni, de nyugtatólag ránéztem, így tovább nem ellenkezett. Azt hittem ezzel megússzuk, de nem. Előkotorászták farkamat és mondták kedvesemnek, hogy adjon rá puszit. Miközben lehajolt, látom, hogy Attila mögékerülve felhajtja a szoknyáját és matatni kezd valamit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 04. 24. hétfő 00:39
nagyon jó lehetett
#5 zsuzsika 2014. 11. 4. kedd 07:22
Közepes.
#4 toni55 2014. 01. 26. vasárnap 17:41
Valamiért, valaki önkényesen átírta írásomat. Az elejét lehagyta, kihagyott részeket,így a történet elég zavarossá vált. Az, hogy az események miért ilyen fordulatot vettek, ezzel elsikkadt.
#3 v-ir-a 2011. 10. 14. péntek 23:20
a legjobban az tetszett benne, hogy a nőt a férjén kívül 3 másik pasi szétdugta...de ő féltékeny volt xD....inkább fogta volna be a száját, vagy használta volna másra smile
#2 simi 2009. 01. 29. csütörtök 21:04
miért nem gruppennak írtad?

#1 Törté-Net 2008. 01. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?