Kellemes Előszilveszter

Szavazás átlaga: 6.54 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2008. január 18.
Hossz: 8 494 karakter
Elolvasva: 6 549 alkalommal
– Végre itthon vagyunk – Szólt Viki, miután hazaértünk a szilveszteri előmulattságról.

– Nagyon elfáradtál? – Kérdeztem tőle.

– Nem, kicsit sem, nem volt valami pörgős buli...

– Ez igaz. Később megnézhetünk egy jó filmet...

– Oké, de most rohanok tussolni... – egy csókot lehelt ajkaimra, majd bement a fürdőszobába.

Viki nagyon szép lány volt. Középmagasságához kifogástalan alak párosult, és gyönyörü arc. Haja világosbarna egyenes, kb. hátközépig érő. Diszkréten szokta sminkelni magát, ezzel kiemelve természetes nőiességét. Elvont gondolkodásu, sokmindenre nyitott teremtés, minden férfi álma.

Piszok szerencsém van vele, igazán szeretem. Úgy gondolom hogy ez kölcsönös. Rólam annyit, hogy Csonginak hívnak, 20 éves törekvő srác vagyok, az átlagos fiukhoz képest alacsony vagyok, és vékony. Félhosszú hajam van, barna. Szeretem a zenét, valamint az elvont dolgokat. Egyszerü életnek gondolom az enyémet, de mindíg próbálom feldobni valamivel, mostanság testékszereket szúrok magamnak. Vikinek is nagyon tetszenek, de neki még nem engedik a szülei.

– Gyorsan letussolok én is – szóltam, mikor láttam hogy jön ki Viki.

– Siess, addig kiválasztok valami filmet.

Miközben a kádban álltam, és zobogott rám a víz, épp az aznap esti buli járt a fejemben, ami valóban kicsit gyengére sikerült. Általában hullafáradtak vagyunk bulik után, de most olyan hamar otthagytuk, hogy legszivesebben átmentem volna egy másik buliba, de végül nem így tettük.

– Találtál valami kedvedre valót? – kérdeztem tőle.

– Igen, azt hiszem, van itt ez a "Galaxis utikalauz stopposoknak" c. film. Ez milyen?

– Én már láttam, de régen, elméletileg vígjáték, de ha mélyebben gondolkodsz rajta, akkor egy elvont, sok igazságot tartalmazó film. Mellesleg kultuszfilm. – válaszoltam neki.

– Oké, akkor ez jó lesz.

Nagy francia – ágyam van, vele szemben egy termetes képernyő, tökéletes filmnéző kényelem. Elnyúltunk az ágyon, féligmeddig átöleltem.

– Messze lakik Feri, nem igazán volt jó ötlet magas – sarkú csizmában elinduljak.

– Nincs mit tenni, ilyenkor ezt illik felvenni. Hogy néztél volna ki egy sportcipőben? – tettem viccessé a helyzetet.

– Haha, ez igaz. Nagyon fáj a lábam... – szólt Viki.

Gondoltam meglepem, imádja ha masszírozom, de még lábmasszázst nem csináltam neki. Egyébként is általában egy lányban elsőre a lábát nézem meg, a Vikié különösen szép, mondjuk ő ezt nem tudja rólam. Egy pillanat alatt felültem mellőle, majd megfordultam, és lefeküdtem vele ellentétesen. Egy pillanatra felnézett, tudta mit akarok, mosolygott egyet, és viszafeküdt, így nézte tovább a filmet. Mezítláb volt, két talpa pont a fejem felé nézett. Megfogtam a bal lábfajét, és elkezdtem gyengéden masszírozni. Ahogy telt az idő, egyre jobban belejöttem, ős is nagyon élvezhette, fokozatosan úgy helyezte a lábát hogy, kényelmesen hozzáférjek. Pont ezt a reakciót vártam tőle, szereti, ha kényeztetem. Én is meglehetősen éveztem az egész szituációt. Ott volt a talpa az arcomtól pár centire, mesésen pihepuha volt. Nem tudtam megállni, és egy csókot adtam rá. Bele borsódzott a hátam is, kellemes volt. Hirtelen megszólalt:

– Te mit csinálsz?

Pont ettől féltem, hogy nem fog neki tetszeni, ez már régóta dédelgetett álmom. Ez olyan dolog, amiről nehéz beszélni, főleg neki. Pont ekkor járt le a filmnek az első része, ki kellett volna cserélni a lemezt, bár én már a legkevésbbé figyeltem erre, hiszen már ettől teljesen beindultam.

– Semmit. Miért? – kérdeztem higgadtan tőle, miközben folytattam a masszázst.

Ekkor vettem észre, hogy lemezt kéne cserélni a lejátszóban, de én ezt nem tettem. Körülbelül két perc csend után megszólalt:

– Csongi...

– Tessék picim...

– Kérlek...

– Jójó, kicserélem én... – válaszoltam neki.

– Ne! Azt akartam mondani, hogy... kérlek, ismételd meg amit az előbb csináltál.

El sem hittem amit hallottam, elöntötte az adrenalin az agyam. Szótlanul becsuktam a szemem, S közelebb helyezkedtem, hogy kényelmesen elérjem. Lehunytam szemem, majd miközben masszíroztam a lábát, elkezdtem csókolgatni. Finomat csináltam, tudtam, hogy nagyon csiklandós, mégis egyszer – kétszer beleremegett. Ahogy haladtam a dologgal, hallottam, hogy felsóhajt, soha nem gondoltam volna hogy tetszik neki a dolog, de ebben a lányban mindíg új dolgokat fedezek fel. Eddig sem csalódtam, de ez a csúcs... gondoltam volna, de akkor még nem tudtam mi lesz a továbbiakban. Ahogy elidőztem egyik lábán, szótlanul szép lassan odatolta a másikat az arcomhoz, majd az előbbit elhúzta. Kezdtem a másik lábával is ugyanezt, közben a csendet az ő sóhajtása törte gyengéden meg. Próbáltam fokozatosan csinálni az egészet, később picit harapdáltam a lábfeje szélén, ilyenkor mindíg belezizzent, nagyon élvezte. Egyik pillanatban felűlt, majd rámnézett. Mosolyogva felált, megfogta a kezem, és mindketten az ágyam mellé álltunk. Mélyen a szemembe nézett, majd megcsókolt. Simogatott, nagyon kész voltam ettől. A keze már lent járt, s kicsatolta az övemet, majd kihúzta farmeremből azt. Hirtelen csók közben körültekerte a nyakamon, majd az öv végét beügyeskedte a csatján, és ráhúzta a nyakamra, egy nyakörvet formázva. A csók abba maradt, a szemembe nézett, elkezdett gonoszan mosolyogni. Pokoli izgató volt ilyen helyzetben látni őt, és engem. Megfogta az övem végét, és elkezdte finoman a padló felé húzni, miközben másik kezét a vállamra tette, és nyomott le.

– Térdelj le. – mondta, miközben erőteljesebben húzta lefele az övet.

Szó nélkül csináltam amit mondd. Ott térdeltem a barátnőm előtt, várva hogy mit fog tenni a továbbiakban. Szép lassan kigombolta a nadgtágjáz, majd levette. Előttem állt, az arcomnál volt a dereka. Fekete tanga volt rajta, nagyon izléses. Nedves volt. Leűlt az ágyra, rámnézett, majd megszólalt:

– Most feküdj le.

Nem is hittem a fülemnek, azt hittem csak álmodok. Emiatt kicsir kiestem a dologból, de hamar visszazökkentem, mikor az övet ismét a füld felé húzta. Lefeküdtem, csak a lábait láttam. Kihajolt, s rámmosolygott.

– Csukd be a szemed.

Egyáltalán nem volt parancsoló hangja, szinte nagyon kedvesen beszélt, de nem tudtam ellenálni neki, valahogy a lényéből áradt az egész, hogy most az lesz, amit ő akar. A való életben nem vagyok ilyen, nem szeretem ha parancsolnak nekem, vagy lenéznek, de ez olyan dolog, ami a lelkem mélyén van, ilyenkor elvesztem a személyiségem, mintha nem is én lennék, csak átadom magam a másiknak. Szemem becsuktam, majd éreztem, hogy a lába agy picit ránehezedik az arcomra. Ebben a pillanatban azt hittem kikészülök.

– Most így csináld. – mondta Viki.

Ahogy haladtam, a térben már nem csak az a sóhajtás hallatszott, hanem ő is bekeményített. Azért vette le a nadrágját, hogy tudjon maszturbálni. Éreztem ezt, mert az egyik kezében az övem vége volt, és mikor erőteleljesen sóhajtott, meghúzta egy picit az övet, odaszorítva a lábát a talpához. Arcomon érezhettem, mikor elélvezett. Mivel a másik lábát masszíroztam, foglalt volt mindkét kezem, nem tudtam magamon segíteni, pedig már nagyon szerettem volna. Orgazmusa után kis idővel levette lábát, majd felhúzott.
– Vedd le mindened, és ülj ide a lábam közé az ágyra. – mondta, miközben zihálva mosolygott rám, de már nem olyan gonoszul.

Tettem amit mondott, odaültem, hogy a hátammal éreztem a mellbimbóit, a pólóján keresztül. Félreseperte a hajam egyik oldalt, majd elkezdte csókolgatni a nyakom. Eközben símogatott hevesen, kezeivel lassan lefele körözve. A póz miatt én nemigazán tudtam hozzáérni, csak a két lábát tudtam simogatni. Egyszercsak elért a kritikus ponthoz, de akkoris
k
alf
ín
alf
zo
alf
tt
még, elkedzte belső combomat karmolgatni. Hangosan ziháltam már én is, éreztem, hogy élvezi a helyzetet. Rátért lassacskán a dologra, kezébe vette a péniszemet, és elkezdte simogatni. Azt hittem helyben elélvezek, de valahogy vissza tudtam fogni magam. Kezdett egyre bedurvulni. Nagyon jól csinálta, talán jobban mint én magamnak szoktam. Egy idő után elérkezett a pillanat. Ekkora remegést még sose éreztem, mint ami akkor volt, jelezbén, hogy jön a vég. Ezt p is érezte, együtt ziháltunk, és mikor tudta, hogy most fogok elélvezni, a nyakam csókolgatásából átváltott durva harapásokba, ami mégjobban tetőzte nálam ezt a dolgot. Hatalmasat élveztem, azt hiszem, eddig ez volt a legnagyobb amit valaha átéltem. Lelassított a tempóból majd abbahagyta.

A nadrágom pont mellettem volt, felvettem. Nagyon kifáradtunk mindketten ebbe az estébe. Lefeküdtünk egymás mellé, csak hallgattunk, néha megcsókoltuk egymást, majd ölelkezve aludtunk el.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.54 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. május 9. 14:52
#12
Tanulságos
1
a
angel234
2022. november 7. 02:38
#11
A hibái ellenére ellehetett olvasni.
1
én55
2022. november 6. 18:43
#10
Egyszer olvasható.
1
t
t.555
2017. december 9. 09:04
#8
Nem rossz egynek elmegy!
1
a
A57L
2014. augusztus 23. 08:39
#5
Közepes írás.
1
p
papi
2014. március 30. 13:20
#4
Nem rossz
1
genius33
2013. április 22. 07:58
#3
Nagyon tetszett 🙂
1
Pavlov
2008. január 18. 00:17
#2
Nem lenne rossz, ha nem lenne benne ilyen sok helyesírási hiba.
1
T
Törté-Net
2008. január 18. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1