A+ A-

Elfelejtett múlt

Mit keresek én itt, miről van szó? Talán hozzá kellene szólnom, most ezt nem akarom. Vagy még sem, nem veszek róla tudomást. Oda kell figyelnem az én projektemről van szó.
De nem megy, valami szűrnyűségre kell gondolnom, valami undorítóra. Dühös vagyok rá és magamra is, nem is dühös, gyűlölöm vagy talán még annál is rosszabb. Lényeg a lényegben, figyelnem kell, mit mond, na ja ha nem lenne rajta oly arcátlanul fekete melltartó a fehér csipke blúza alatt.
Direkt csinálja? Ez egy üzleti tárgyalás, a fekete kosztümben talán nem a melleit simogatná a tekintetem. Hát igen, ezt megmagyaráztam ez nem az én hibám. Gondolat menetemet a kollégáim szavai szakították félbe.
Nagyon újszerű a gondolata és meglepő, Karl mit szólsz hozzá?
Mi van, még le sem vetkőztettem a szememmel, de mi van, ja igen most kellene valami értelmeset mondanom. Sablon szöveg, ez mindig beválik.
Jónak tűnik a gondolat, (de milyen jónak), de további elképzelések pontos kifejtése után tudok érdemben nyilatkozni.
Nem gondoltam volna, hogy az eszemet a farkamban hordom. Legalább is a sikeres múltamat tekintve, nem selyemfiúként egyengették öreg matrónák a karrieremet. A magam erejéből jutottam ide, hogy emberek figyeljék döntéseimet és az igen vagy nem százakat mozdítson meg.
Én választottam pályázat útján az új marketingvezetőnket. Nem is tudtam igazán, hogy kit választok, mivel jeligés volt a pályázat a meghallgatásokon nem vettem részt. A pályaművek alapján választottam ki a legjobbat, legalább is azt, ami legközelebb áll hozzám a többit az igazgatótanácsra bíztam. Most találkoztam vele személyesen először. Fiatalok voltunk és a szex mindenek előtt, szeretem, bele voltam zúgva úgy rendesen. De ez is elmúlt, neki saját elképzelése volt az életről és nekem is így elváltak utjaink. Én sikeres termékfejlesztő lettem. Ha itt van, akkor neki is vannak érdemei nem csak a szeretkezésben. Nálam legalább is a csúcsot jelentette, nem birok a farkammal, ha rágondolok most is meg bolondít teljesen. Ismerjétek el, álló fasszal nagyon nehéz döntéseket hozni, na igen, egy igent vagy nemet nem nehéz kinyögni. De érveket, ellenérveket felsorakoztatni azt ma nem vállalom, talán magamba kellene letisztázni a múltat.
Hm... a múlt milyen édes és szédületes bármikor megkaphattam, hogy tudott csókolni és milyen teste volt vagy talán van, igen, igen van, egyszer soha nem volt elég belőle, az éjszakák mámorítóak voltak, amikor mi mindent kitaláltunk nem volt tabu köztünk semmi. Most is érzem, ahogy szájával becserkészi, hát ilyen nincs, figyelj már oda, erőt kell venni magadon és nem csak testben hanem, lélekben is itt kell lenned, biztatom magamat.
Ha kérdés merült volna fel önökben, szívesen állok a rendelkezésükre az elhangzottakkal kapcsolatba.
Azt hiszem vége, elgondolkodva a mondottak súlyától, na nem attól inkább a farkam bánatától, hogy a nadrágban maradt és nem ficánkolhatott puncijában.
Át kell még értékelnem az ő...ő itt elhangzottakat és remélem az érveket írásban is megkapom, hogy kollégáimmal kitudjuk értékelni és érdemben tovább tárgyalhatunk.
Ez csak természetes, mosolygott.
Asztaláról felvette a mappát és közeledik felém, izzadság cseppek jelentek meg a homlokomon, két gömbölyded halmocskáját maga előtt tolva, ami kikívánkozik hámjából. Amikor csókoltam játszadoztam velük, mámorító illatát éreztem, selymes bőre a testemhez simult két halmocska mellkasomat nyomta. Tény hogy, belé borzongok a múltba.
Kedvesen rám mosolygott letette elém a mappát.
Mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, remélem, meggyőztelek benneteket, a további tárgyalások a ti döntéseteken alapul, hogy merre induljon a projekt.
Köszönöm, érdekes volt az előadás. A szállodai szoba megfelelő?
Igen, mondhatnám tökéletes.
Ennyi udvariságra futotta tőlem.
Karl tetszett az ötlet? Részemről meglepőek az új csapat elképzelései de nagyon meggyőzően tudják tálalni, nem de?
Hát, igen,
Mit igen, nem érdekelt az egész, amikor a farkam a szívem helyén lüktet, az agyam a nadrágomba csúszott, ne várjon tőlem senki, semmit. Ezen csak egy hideg fürdő segíthet és a havi jelentés, amit amúgy is nagyon utálok. Délután még lesz egy futamunk, és jó lenne, ha a vér az agyamban keringene és nem a farkamban. Este, pedig orvosolom a dolgokat.
Jó elképzelés lett volna, de hát ember tervez, főnök végez, mondja nálam a közmondás, mi már csak így élünk a versenyszférába. Az esti megbeszélésről már csak nem maradhattam le, szívem mélyén nem is akartam. Ez egy kötetlen társalgásnak ígérkezett, amit vacsora követ.
, Mindent megtettem azért, hogy a legjobb formámat mutassam, úgy gondolom a házasságom előtt még nekem is jár egy külön futam. Utána meg legfeljebb marad a Mary a szopós szájával, az is hátborzongatóan jó tud lenni, ha nincs más, de az a szép benne hogy élvezetből csinálja nem vár el semmi ellenszolgáltatást max. kiemelt fizetésemelést a nyelvtudására hivatkozva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 02. 25. kedd 07:46
Kicsit szétszórt.
#1 Törté-Net 2008. 01. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?