A+ A-

Utópia - A Nagy Fallosz árnyékában

Szombat délután volt: Baja, Eötvös kávéház. Odacsoszogtam a pultnál kikért kappuccinómmal a legközelebbi asztalhoz, amelyen a mai újság hevert. Óvatosan letettem a csészét, arrébb toltam a hamutartóval együtt, hogy elférjen az újság. Rágyújtottam (a dobozon nagy felirat hirdette, hogy DOHÁNYZÁS ELHAGYÁSA ELHÍZÁST OKOZ), kortyoltam a kappuccinóból, és az újságra pillantottam. Szinte sikoltott a főcím:
BRUTÁLISAN KINYALTAK EGY TIZENÉVES LÁNYT!
Nocsak, gondoltam, majd olvasni kezdtem.
"Nemrégiben nyilvánosságra került információk szerint, két hónapja szexuális "bűncselekményt" követtek el a nemrégiben Magyarországhoz csatolt dováli (Donovaly) síparadicsomban egy sítúrán ott tartózkodó magyar lány ellen. Két, vele síelő magyar barátja ébredés után lefogta a sértettet, míg a harmadik, egyébként nagyon sármos és jóképű fiú széttárta karcsú combjait, és határozott nyelvcsapásokkal kielégítette. Hangsúlyozzuk, kielégítette. Lapinformációk szerint ugyanis szem és fültanúk - köztük lányok - ezt megerősítették. Barátnője, Ty. Ramóna (14) szerint "sikoltozva élvezett, szinte eszét vesztve, ahogyan akkor szokott, mikor én nyalom őt." A magyar lány, F. Zsuzsa (19) mégis feljelentést tett egy magyar bíróságon szexuális zaklatás címén. Az ügyészségen azonban oknyomozó riporterünk finomított fogalmazása szerint "kiröhögték, és elküldték melegebb éghajlatra". Idézzük az ügyész(nő!) szavait, amit stábunk egy tagja gondosan feljegyzett, mikor azok "magas, falzettbe csapó süvöltésként kígyóztak végig" az ügyészi hivatal folyosóján: "Ne jöjjön nekem ezzel a dumával kislány, maga ÉLVEZTE, bizonyos hogy nagyon is ÉLVEZTE, én is élveztem volna, basszameg!"
Az ügyben további információk várhatók..."
Mélázva szívtam a cigarettát, s közben kiittam a kávémat. Lapozgattam még az újságot, amely tele volt ehhez hasonló hírekkel. Egy ideje így megy ez. Miután végeztem, visszavittem az üres kávéscsészét a pulthoz ahol egy bárszéken ülő csinos, vékony nő a jobb kezével a mellette ülő srác farkát verte, jobbal pedig néha meghúzta az előtte álló sörösüveget. Mikor megpillantott elmosolyodott, és kacsintott. Aztán böfögött egy hatalmasat, mellette a srác mellette összerándult, és teleélvezte a lány finom kezét.
Kifizettem a kávét, és távoztam a kávéházból.
***
Május volt, a legnyíltabb hónap, amikor az embereket utcára űzi a virágszirmú tavasz lehelete. Valaha ilyenkor az anyukák mind a babakocsikat tolták, s a kamaszok quadokkal rontottak le az egyelőre fürdőzőktől mentes strandokra, a horgászok pedig boldogan dicsekedtek a nyitott ajtajú kocsmákban, mekkora halat fogtak hétvégén a Sugovica vizében.
A napfény végigömlött az Eötvös utcán, dicsfénybe vonta a csinos, ápolt házak ormait. Laza léptekkel indultam a Béke tér felé, amelynek sarkán volt egy nagyszerű hotdogárus. Igencsak korgott már a gyomrom.
Sétám közben ismét rágyújtottam, jóleső érzéssel szívtam a tüdőmre a kékes füstöt és a nikotin serkentő aromáját. Az utca közepén végig üvegező tizenévesek ültek pokrócokon, némelyeknél csók volt a tét, de akadtak olyanok is, akik ennél messzebbre mentek. Az egyik bank előtt egy szélesen vigyorgó fiú hevert egy padon, mellette pedig egy legfeljebb ha tizenötéves lány térdelt, és gyengéd mozdulatokkal verte a nadrágból kiszabadított szerszámot. Aztán, épp akkor, amikor elmentem mellettük, a lány ajkai közé kapta a vöröslő makkot, és lágyan szopogatni kezdte. Haját közben önkéntelen, kecses mozdulattal a füle mögé gyűrte, hogy a fiú láthassa a pofikáját szopás közben. Milyen bájos, gondoltam undorodva.
Kiértem a térre, amely felett ragyogott a májusi ég és a lángsugarú, húsevő nap. Így, messziről úgy láttam, a Szentháromság szobor környékén éppen orgiáznak, ahogyan a városháza előtt is mintha meztelen embereket láttam volna, némelyeket pedig az ősi Atüsz-papokéra hajazó gúnyában. A tér kellős közepén egy hermafrodita banda játszott egy régi Ricky Martin számot, hogy felpezsdítse az emberek érzékeit.
Nem messze tőlem egy pár a földön négykézláb kefélt.
A sétálóutca záróoszlopainak egyikén egy kövér nő lovagolt, és lihegett, mint egy mameluk a gőzfürdőben.
Odább diáklányok vibrizték a puncijukat egy hatalmas reklámtábla alatt, amely műfütyiket reklámozott, és amelytől balra egy másik a Nagy Fallosz közelgő eljövetelét hirdette.
A hotdogárus lány csillogó szemekkel adogatta az ínycsiklandozó, sült virslivel töltött, mustártól csöpögő kifliket, de a hajába valami furcsa, mégis ismerős anyag ragadt, amivel a félmeztelen és izzadt vásárlók láthatóan nem törődtek. Nekem azonban megcsapolta az étvágyamat.
Beértem hát egy jégkrémmel, és leültem a tér szélén, a K&H Bank és Hitel elé. A világ lassan elmarad a porban, de a bank örök, gondoltam. Elszopogattam a rudat - néhány fiú csábítóan nézett közben, de tudomást sem vettem róluk, - és hagytam magam elzsongítani a nap sugaraitól.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.71 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 sunyilo 2018. 04. 1. vasárnap 11:40
Ökörség. Ja, nem bocsánatot kérek az ökröktől...
#1 Törté-Net 2007. 12. 31. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?