A+ A-

Keleti mese 1. rész

- Hercegnő? A mosdóvize kész van. - A szolga alázatosan meghajolt, s kiment. A szobába helyette nővére lépett be, aki mint ahogyan a szokás diktálta, a házasságkötés előtt jó tanácsokkal akarta ellátni húgát.
- Hazare, kérlek ne tégy semmi meggondolatlanságot sem, amivel felbosszanthatod a nagyurat! Tudod jól, milyen lobbanékony a
természete...
- Ne félts engem, nővérkém, képes vagyok megoldani a feladatot! -
mosolygott rá a fiatal nő, s közben megoldotta szoknyáján a kendők csomójait, majd a felsőtestét borító fátylat is levette. A hatalmas dézsaszerű üsthöz lépett, s megkeverte ujjaival a vizet.
- Nem állsz még készen egy férfi elbűvölésére! - tördelte kezét nővére.
- Ebben tévedsz nővérkém. - mosolyodott el a lány, s közben belelépett a vízbe, melynek tetején olajfoltok táncoltak a fényben. Illatos gőz töltött be a szobát.
Keleti pompa. A szobát ez jellemezte, a hercegnő minden kényét-kedvét kielégíthette a szoba berendezése, az ékszeres ládákban megbújó drágakövekből álló diadémok és nyakékek, a földön szana-szét heverő párnákba töltött virágok illata elkábíthatták, a szolgák minden vágyát lesték.
De neki több kellett. A kegyetlen úr első felesége akart lenni, a hárem királynője. Meg akarta mutatni, hogy igenis, neki megvannak a képességei mindehhez.
- Hogy érted, hogy tévedek? - kérdezte Mezerinne, és letérdelt egy párnára a kád mellé.
- Jártam a Vörös Fátlyasokhoz tanulni.
- Te megőrültél? Hogy jutott eszedbe?! Ha ezt megtudja apánk! - Mezerinne felháborodottan kiáltott fel, a kádban Hazare összerezzent.
- Nem értem, mi a problémád! Nem tettek velem semmit, csak megtanítottak, hogyan kell egy férfit rabul ejteni! Várj, elmesélem...
Éjszaka szöktem át hozzájuk. Nem volt könnyű, mert köpenybe kellett burkolóznom, és a palotából is ki kellett jutnom, kijátszva az őrséget, ám az őrök sokszor néhány arany fejében elnézték, ha elsétálok mellettük. Mindig egy férfi várt a palota mellett lévő utcába, egy herélt hím, hogy elvezessen a Vörös Fátylasokhoz.
Hatalmas, szinte már palotának mondható épületben van a székhelyük. Több száz férfi fordul meg egy éjszaka náluk! Az épület gazdagon díszített, van saját fürdője, és sok-sok hálószoba. A vezető, Leila találta ki, hogyan tanuljak.
Bevezetett egy kicsike kis szobába, egy folyosószerű, hosszan elnyúló, titkos épületrészbe. A hálószobák mellett húzódott, erre magamtól is rájöttem. Minden szobánál kémlelőnyílás látszott, hogy onnan figyelhessék a lányok teljesítményét, a vendégek elégedettségét. A folyosó legvégére vezetett, és leültetett egy zsámolyra, hogy onnan figyeljem meg, mi is történik, amikor egy férfi és egy nő együtt tölti az éjszakát.
Nem kellett sokat várnom, egy lengéden öltözött, magas és eszméletlenül karcsú nő lépett be, arca áttetsző kendővel volt eltakarva, s maga után húzott egy fiatal férfit. A nő ruházata alig takart valamit. Felsőtestén nem volt semmi, melleinél festések díszítették bőrét, szoknyaként néhány kendő volt derekára csavarva, egy széles övvel, amiről lelógtak érmék, amik csilingeltek minden mozdulatnál.
A férfi nekiesett a nőnek. Csókolta, és melleit markolászta egyik kezével, másikkal pedig a nő combja között matatott. Sosem láttam ilyen hevességet, nagyon ledöbbentem. Fogalmam sem volt még akkor, hogy mit csinált a nő combjai között, miért markolászta a melleit... de a nő nem hagyta magát. Ellökte magától a férfit, az az ágyra esett. A nő lassú mozdulatokkal kezdett el táncolni. Csípője mozgott, fenekét és felsőtestét rázta, nagyon erotikus volt. Ahogyan körbe- körbe forgott, figyeltem hasa mozgását, köldöke köré festett motívum izgatóan érintette a férfit, de engem is.
Amikor a nő abbahagyta a táncot, már nem volt rajta ruha. A férfi felé lépdelt kecsesen, s gyakorlott mozdulatokkal lemeztelenítette. Végigcsókolta a férfi testét, és szájába vette annak ágaskodó férfiasságát. Akkor még nem tudtam, mi az, de éreztem valahol itt belül, hogy ez örömet okoz a hímneműeknek...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.33 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 zsuzsika 2015. 01. 27. kedd 08:33
Aranyos kis mese.
#1 Törté-Net 2007. 12. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?