A+ A-

Az őrült biboldó és a Találmány

Egy ködös decemberi estén, Baja belvárosában egy Déri kertre néző utcában Engel Eszter, a teltkarcsú, 38 éves háziasszony éppen vacsorát főzött. Kezei gyakorlottan végezték a már jól megszokott mozdulatokat, s közben a gondolatai messze jártak. Ködösen hallotta csak a közeli városházán felhangzó trombitanótát, amely a szilenciót játszotta gyönyörű hangon. Tíz óra volt.
Eszter kivette a sütőből a puliszkát, aztán megtörölte kezét a konyhakendőben. Fülelni kezdett, kihallatszik-e valami férje dolgozószobájából. Türelmetlen idegesség fogta el, amelyet enyhe nemi izgalom festett alá.
Férjével, Zuckelmander Frigyessel 12 éve házasodtak össze. Akkor még mindketten Pesten laktak a hetedik kerületben, és szombatonként a Dohány utcai zsinagógába jártak. A szertartások után olykor mindketten betértek egy kóser kávéra a zsinagógával szembeni eszpresszóba, és itt ismerkedtek össze.
Frigyes nem volt egy szép ember. Már huszonévesként vékony volt és göthös, és kopaszodott, és öregebbet mutatott a koránál. A nők mégis bolondultak érte, ami kimagasló intelligenciájából és üzleti érzékéből fakadt. Eszter akkor szerencsésnek érezte magát, hogy Frigyes őt választotta, és amikor újdonsült ura a niszuin végén összetörte az üvegpoharat, úgy érezte, nincs nála boldogabb asszony Adonáj ege alatt.
Pár évig jól is éltek, Frigyes befektetései szépen kamatoztak, körülmetélt hímvesszője serényen munkált az ő női fészkében. Gyermekek azonban nem jöttek. Furcsa módon ez inkább a férjét viselte meg, semmint őt. 2002-ben Frigyes felvetette, költözzenek egy vidéki városba, mivel elege van Pest zajából és a szerinte fokozódó antiszemitizmusból. Eszter gyanította, hogy titkon ura úgy véli, a frissebb levegő jótékony hatással lesz a spermaszámára. Ő maga is mutatott hajlandóságot a dologra, s közös megegyezéssel végül Baját választották, ezt a Sugovica parti törpe Párizst. 2003-ban le is költöztek délre.
Eszter csupán pár hónapig volt itt boldog. Férje ugyanis rövid idő múltán kezdett furcsán viselkedni. Felszámolta jövedelmező fővárosi érdekeltségeit, Baján pedig nem sikerült üzleti kapcsolatokat kiépítenie, ezért a megélhetésük is nehezebbé vált. De a legfőbb gond az volt, hogy Frigyes nagyon magába fordult, és az érdeklődése technikai dolgok felé terelődött: de hogy pontosan mivel foglalatoskodott dolgozószobája elzárt falai között, azt nem osztotta meg asszonyával.
És hát, igen, férji kötelességeit is elhanyagolta. Eszter sokáig tűrte ezt, de miután férje már egyáltalán nem feküdt le vele, és minden estéjét a dolgozószobájában töltötte, ahonnan fura zajok és szagok szűrődtek ki, kezdett nála betelni a pohár. Maszturbálni kezdett, de egy idő után felismerte, hogy ez kevés, és nem hozza meg az igazi kielégülést.
2005-ban férje kívánságára csatlakoztak egy különleges szektához, aminek a neve Ráchel Leányainak Lábanyomán volt. Eszter ennek nem örült különösebben, mert félévente tekintélyes tagdíjat kellett fizetniük a szekta kasszájába. Úgy fél évvel ezelőtt, amikor Frigyes nem volt otthon, becsöngetett hozzájuk egy jóképű férfi. Azt mondta Klárának, hogy szeretne beszélni vele, mert hogy férje elmaradt a tagdíjjal. Van-e valami anyagi problémájuk netán? Ez esetben szívesen segítenek, végül is ők egy testvériség.
Eszter hebegve magyarázkodni kezdett, közben betessékelte a férfit. Közben észrevette, hogy az szinte vetkőzteti a szemével. Tudta magáról, hogy még mindig elég csinos, ezért nem értette, miért nem kívánja már őt a férje. Az idegen férfi pillantása nagyon jól esett neki.
Leültek a díványra, Eszter teát hozott, és beszélgetni kezdtek. A férfi egyre kedvesebb volt, a szemei pedig egyre csintalanabbak és csábítóbbak. Az asszony hamarosan azon kapta magát, hogy csókolózik vele, és testét elborítja a vágy forrósága. Hagyta magát sodródni a gyönyörrel.
A férfi kibontotta mellét a ruháiból, és nyelve addig játszott a bimbókkal, amíg azok szinte felizzottak. Eszter bódultan letérdelt a férfi elé, kivette merev farkát az öltönynadrágból, és szájába vette. Egészen torkára nyelte a metélt makkot, ahogyan a régi szép időkben a férjéjét, és örömmel fogadta, amikor a sperma kitört. Szomjas, mohó kortyokban nyelte magába a férfi magvát.
A történtek után sem fogta el szégyen, s a férfi a haját simogatta, s ő addig játszott ernyedt vesszőjével, míg az újra merev lett. Akkor pedig a jóképű idegen lefektette, és keményen beléhatolt vágytól síkos ölébe. Hevesen mozogtak, vadul csókolóztak, és Eszter felsikoltott a csúcsponton.
Nem sokkal később a férfi távozott, és sohasem jött vissza, pedig a nő tudta, hogy férje azóta sem fizetett a szektának egy vasat sem. A gyűléseikre sem jártak többet, és ennek az asszony kezdetben örült, mígnem rájött, hogy Frigyes egyszerűen sajnálja rá az időt. Most már bevallotta magának: férje mániákussá vált. Már harmadik napja, hogy ki se mozdul a szobájából, ahonnan csak héber szitkok és olykor örömkiáltások hallatszódnak ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.05 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2018. 01. 9. kedd 07:35
Elég kulturált, ha azt mondom, hogy minősíthetetlen, borzalmas fantazmagória?
#8 zsuzsika 2015. 12. 4. péntek 17:52
Ilyent feltenni és közzéteni??!!!Kimondottan gusztustalan!!
#7 listike 2014. 06. 19. csütörtök 15:48
Elmebeteg.
#6 A57L 2014. 06. 10. kedd 05:19
Egynek elmegy.
#5 papi 2013. 11. 18. hétfő 12:14
Te nagyon beteg vagy, fordúlly orvoshoz.
#4 romo 2007. 12. 13. csütörtök 22:14
EZT NAGYON MUSZÁJ VÓT??????????
#3 Törté-Net 2007. 12. 13. csütörtök 17:58
A kultúrált véleményeknek mindig lesz helye az oldalon, legyenek akár negatívak is.
A kultúrálatlan vélemények (pl. "szar") pedig továbbra is törölve lesznek.
#2 man 2007. 12. 13. csütörtök 17:12
Hol vannak a többiek hozzászólásai? Moderáltátok? Nem pusziért vagyunk ezen az oldalon, vazzE!!!
nEM EZÉRT FIZETEK!
#1 Törté-Net 2007. 12. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?