A+ A-

Kukkolás

Tegnap figyeltem fel rá. Csakúgy véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjáéledő aszfaltdszungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen női test. A függönyök elhúzva, a két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel-alá járkált a helyiségben. A nő tett-vett, szerintem rendet rakhatott, mert kezében gyűrött ruhadarabokkal mászkált ide oda. Odaragadtam az ablak elé- nem mindennap lát az ember pucér szomszédokat- és kíváncsian figyeltem mi következik. Semmi. Néha kiment a szobából, majd visszatért; tovább pakolgatott. Aztán egy porszívót húzott maga után a szobába,mintha valami kutya lenne és takarítani kezdett. A szemem automatikusan az előre-hátra lengedező mellekre tapadt, melyek dühösen ugráltak a porszívó nyelét táncoltató kezek ritmusára. Mi tagadás kellemes látvány volt:)
Odatapadtam az ablak elé. De azt hiszem ez természetes reakció. Azonban nagy sajnálatomra semmi különös nem történt az elkövetkező percekben, a fehér bugyis takarítószemélyzet tovább folytatta a lakás csinosítását. Fantáziám egyből nekilódult, vártam valami eksönt, valami erotikus, pornófilmbe illő jelenetet de csalódnom kellett.Amúgy az ablak egyáltalán nem zavarta a kilátást, teljes betekintést nyertem az intim szférába, a nagyobbacska nappaliban egy kanapé és két fotel üldögélt egy üvegtetejű dohányzóasztal társaságában. Aztán vége lett a műsornak: a hölgyike eltűnt a látóteremből én pedig kénytelen kelletlen visszatértem a saját dolgaimhoz.
Az én ablakom speciális helyzetben leledzett, hiszen azon a fronton , amely a szomszéd házra
nézett csak egy ablak volt minden emeleten. Én a legfelsőből bambultam kifelé, és a meztelenkedő hölgyike ablaka olyan magasan volt, hogy csak én láthattam be tisztán a lakásába. Végül persze ez az előnyös pozíció buktatott le.
Az első meztelenkedés után már nem hagyott nyugodni a dolog. Naponta többször visszatértem a nézőtérre, de a pódiumon sosem történt semmi. Néha elkaptam egyszer-kétszer amint meztelenül átrohan a szobán, de mivel a takarítás végeztével visszakerült a függöny az ablakra így a kilátási viszonyok is romlottak. Már kezdtem lemondani az egészről, amikor újabb pucérkodást láthattam.
Az egyik este, most már szokásomhoz híven, átpillantottam az ablakra és meglepődve vettem észre a szoba világításának sárga fényében fürdő meztelen női testet. Teljesen pucéran ült az egyik fotelben, és távirányítózott. Huh, gondoltam biztos pornófilmet néz és nemsokára kezdődik az igazi live-show. De semmi. Vagy tényleg pornót nézett de teljesen hidegen hagyta a látvány, vagy nem csupasz testek csatája ment éppen a tévében. Az első esetet nem tudtam elképzelni, így inkább a második lehetőségre szavaztam magamban. Valószínúleg éppen egy pacalpörköltet készítő főzőműsort nézett éppen, vagy a Derrick sorozat egyik epizódját. És hát mi tagadás ezek nemigen izgató műsorok, különösen ha Horst Tappert (magyar hangja Grúber Hugó) táskás szemeire gondolok. Úgy látszik ez a nő szimplán szeret pucérkodni, anélkül hogy bármiféle szexuális gondolatok járnának a fejében. Mily fura, nem?
Vajon jár-e nudista strandra?
Hiába mondtam magamnak hogy úgysem lesz semmi, egyszerűen nem tudtam elszakadni az ablaktól. Biztos most, gondoltam, mikor az egyik lábát áttette a másikon, vagy most mondtam, amikor megvakarta a fülét. De hiába, semmi. Néztem még pár percig a két fedetlen mellet, majd otthagytam ezt az unalmas műsort.
Nem szép dolog a kukkolás, de valljuk be felettébb izgató tud lenni. Minden nappal egyre jobban megismered az áldozatot, egyre többet tudsz róla, kiismered a szokásait. Mondom, nem szép dolog de egyszerűen nem lehet kihagyni egy ilyen alkalmat. Én se tudtam. Azzal vígasztaltam magam, hogy csak a saját élvezetemre teszem, nem használom fel az információimat bűnös dolgokra.
Azt nem tudom említettem-e hogy az ablak, amelyet mostanában érdeklősésem középpontjába került,egy kilépő volt. Ez annyit jelent, hogy leér a földig, olyan mint, egy erkélyajtó, de nincs hozzá tartozó balkon csak egy aprócska korlát, amely megvéd lezuhanástól, ha olyan hülye lennél, hogy kilépnél rajta. Szóval az egyik meleg májusi napon, amikor már megjelennek az első apró szálló pihék és muslincák, amikor már olyan igazi tavasz van, ez az ajtó teljesen nyitva állt és mögötte a földön feküdt az én szomszéd hölgyikém. Persze teljesen meztelenül. Nem láttam tisztán az apró részleteket, mert a rács elég sűrűn kitakarta a legjobban látni kívánt dolgokat, de azért láttam ezt-azt. Enyhén széttárt lábakkal háton feküdt az áldozat, szeme letakarva, fülében hangszóró. A naptejjel bekent testén, szétomló mellein megcsillant a nap, az illatát már éreztem is. Ez a szépséges látvány ismét odaszögezett az ablakomhoz.
Hosszú percekig nem történt semmi, de aztán mozgolódásra lettem figyelmes a szobában. Az elején nem láttam tisztán, de aztán felűnt egy meztelen férfi, aki éppen az egyre merevebbé váló férfiasságát gyötörte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2017. 12. 30. szombat 03:26
Kellettvolnamég folytatni.
#7 papi 2014. 03. 28. péntek 05:33
Tetszik
#6 genius33 2013. 02. 19. kedd 13:34
Szerintem is jó lett.
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 27. vasárnap 00:34
Antik egy történet, de jó.
#4 kukuc24 2009. 03. 29. vasárnap 14:06
A környéken én is vennék lakást :-)
#3 sihupapa 2008. 10. 23. csütörtök 21:35
kicsit béna a tag.
#2 smutz 2007. 12. 7. péntek 16:35
Nagyon tetszik! Van stílusa. Tovább nincs? Mi lett a szomszéddal? Mért nem ketten nézitek?
#1 Törté-Net 2007. 12. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?