A+ A-

Szomorú ősz, forró délután

A reggel szomorkásan köszöntött kis városunkra. Odakint tejszerű köd álmosította az udvarunkat. Korábban keltem, mint szoktam, hiszen tudtam, hogy vársz rám MSN-en. A végtelenbe száguldás nem olyan időigényes, mint a számítógépet várni, hogy végre bekapcsoljon és beszélhessünk. Még a kávémat sem készítettem el, első utam a szobámból a számítógéphez vezetet. A cigit türelmetlenül szívtam a kávé mellé. Alig vártam, hogy kicsit magamhoz térjek, és hírt kapjak hogylétedről. Aznap délelőtt is jót beszélgettünk, kisebb- nagyobb megszakításokkal. Délutánra megbeszéltünk egy találkozót, a "titkos helyünkön". Már a sarokról láttalak, meggyorsítottam lépteimet. Egy hatalmas öleléssel és egy csókkal köszöntöttük egymást. Nagyon hideg volt, fogaim összekoccantak a vacogástól, valószínűleg meghallottad, mert felajánlottad üres lakásod és film erejéig. Igent mondtam a meghívásra. A szürkülettől és az őszi párától komor utcákon csak a mi nevetgélésünk tanúskodott valami boldogságról, ami ebbe a komor világba belopózott. Kézen fogva sétáltunk a lakásod ajtajáig, udvariasan előreengedtél. Tudtam a járást, hiszem már voltam nálad.
A liftben, emlékszem nagyon kicsi hely volt. Egymás mellett álltunk és te homlokon csókoltál, majd szájon. Én visszacsókoltam, és megállt a lift. A lakásajtó kulcsát alig találtad, hiszen egy pillanatig sem hagytuk abba a csókolózást. "Soha nem jutunk be!"- mondtam, a csókot felfüggesztve és te kinyitottad az ajtót. A lakásban kellemes meleg volt, a kinti zord időhöz képest. Levetettük a cipőt és a kabátot, elindultam a szobád felé, te a konyhából kérdezted, iszok-e valamit. Kérdésedre, nemmel válaszoltam. Az ágyadon ültem, és lehajoltál hozzám egy csókért. Kérdezted, hogy milyen filmet nézzünk. A választás egy vígjátékra esett. Ledőltél mellém, én ülve maradtam. A film elkezdődött. Éreztem, hogy kezed közeledik az ágyon a csípőm felé.
Óvatosan felkúszik a gerincvonalamon, és magával húzza a felsőmet is. Egy forró csókot nyomtál a derekamra, én mivel csikis vagyok, megborzongtam az érzéstől, kirázott a hideg. Te ezt halk kuncogással vetted észre. Felültél mellém, de kezed a helyén maradt. Megcsókoltál, és óvatosan, lassan a hátamra döntöttél. Fölém hajoltál. Csókolóztunk. A kezed lágyan végigsimította a hátam és a hasamon landolt. Eközben én a kezemmel átkulcsoltam a nyakad. Éreztem ahogyan a kezed egyre feljebb halad a pólómon, megfogtad a mellem, kirázott a hideg. Abbahagytam a csókot és mélyen a szemedbe néztem. "Iszonyatosan kívánlak!"- suttogtam. Te elmosolyodtál és megcsókoltál. Majd a nyakam harapdáltad és a fülembe súgtad:"Én is!". Újra a nyakamat csókoltad, én lehunytam a szemem az élvezettől. Kezed óvatosan bekúszott a pólóm alá, elvetted rólam. A nyakamtól forró csókokkal haladtál a köldökömig, nyelveddel eljátszottál körülötte. Majd még lentebb. A nadrágomat kigomboltad, a cipzárt szinte észrevétlenül húztad le. Rózsaszín bugyi volt rajtam. A nadrágomat a földre dobtad.
Ekkor már a torkomban dobogott a szívem. Szájon csókoltál és szemeid huncutul mosolyogtak a félhomályban. Én is levettem rólad a felsőt, ami szintén a földön landolt. Ismét megcsókoltál és a forró felsőtested lassan összeért az enyémmel, újra kirázott a hideg. Ekkor már kéjesen feszegettük hergeltségünk határait. Nyelved újra elindult felfedezőútra a testemen, egészen a bugyim vonaláig. Ott elidőzött egy kicsit, eközben kezed cirógatta a hasam. Puszikkal záporoztad a még bugyival takart legérzékenyebb részem. Felsőtestem vonaglott, hangosakat sóhajtottam a vágytól. Kezed óvatosan a fehér neműm alá csúszott és lassan lehúztad rólam, segítettem.
Térdemtől végigcsókoltál lefelé haladva a combomon, át a másikra, kihagyva a legérzékenyebb részt. Az utolsó centimétereket nagyon lassan tetted meg, majd belém nyaltál. Én felnyögtem az élvezettől. Nyelvedet óvatosan mozgattad bennem. Minden millimétert bejártál vele. Különös odafigyeléssel a csiklóm körül köröztél. Minden mozdulatod újabb vágyat ébresztett bennem. Kezeddel végigsimítottad a combom belső felét és végighúztad a szeméremajkak között, nedves voltam már nagyon. Nyelved játéka folytatódott és belém hatoltál, először csak egy újjal, majd kettővel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.13 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 28. hétfő 14:18
Netörődjél a fikázókkal írjáltovábbnyugottan.
#4 zsuzsika 2014. 11. 5. szerda 07:29
Gyenge.
#3 A57L 2014. 10. 13. hétfő 06:03
Nekem nem tetszett.
#2 v-ir-a 2012. 02. 6. hétfő 22:47
...és kirázott a hideg smile ez a mondat túl sokszor szerepelt...
#1 Törté-Net 2007. 12. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?