A+ A-

Nászéjszaka

Ugye, eme esemény a hites pár összeesketése után esik meg. Így hát nálunk is megtörtént, igaz mi csak vendégek voltunk az esküvőn és az azt követő lagzin. A barátom húgának volt az esküvője, szóval természetes volt, hogy elmegyünk. Mind a szertartás, mind a lagzi egy, a hazánk gyönyörű hegyei közt elterülő falucskában volt. Nem tudom, ti hogy vagytok vele,
de ilyen kellemes környezetben az emberben több lesz a szexuális vágy, amit az "idegen" hely varázsa és a lagzin elfogyasztott alkohol csak tovább fokoz.
Már többször voltunk meglátogatni barátom, Karesz testvérét, és többször is aludtunk már ott. Visszagondolva ott voltak a szeretkezéseink a legvadabbak és a legszenvedélyesebbek. Kareszt is megőrjíti valahogy a hegyi levegő.
Az esküvőn szerencséje volt a párnak, kifogták a vénasszonyok nyarát, így napközben meleg volt, nem volt baj hogy egy ujjatlan ruhában voltam. Éjszaka pedig egy nagy étteremben volt a mulatozás, tehát megint nem volt problémám a hőmérséklettel. Némi alkohol egyfogyasztása után egyre jobban elkalandoztak a gondolataim a vad szex irányába, miközben néztem a barátomat, ahogy táncol (én nem vagyok egy nagy táncos, így inkább kihagytam).
Karesz, mivel hogy a húgocskáját elvették, az enyémnél jelentősebb mennyiségű piát ivott meg. Szeretem, mikor be van csiccsentve, olyankor sokkal vadabb az ágyban. A gondolataim is ekörül jártak, amikor a menyasszony megzavarta a pajzán elmélkedésemet, és szólt, hogy nyugodtan aludhatunk az ő házukban, ők úgyis ott alszanak az étterem szállodájában. Ennek csak örülni tudtam, hisz így nem a Karesz anyukája melletti szobában kell lennünk, ami nem lett volna a legélvezetesebb.
Ide is adta a lakáskulcsot, amit a biztonság kedvéért kivittem a kocsiba. Elkértem Karesztől az autó kulcsait, és elindultam. Kint iszonyúan hideg volt, a benti meleghez képest szinte fájt kinn lenni. A kocsi pedig kb. 100 méterre állt az étteremtől.
Gondoltam, hogy a visszafelé útra inkább felveszek valamit. Behajoltam a csomagtartóba és elkezdtem kutakodni, amikor hirtelen valaki végigsimított a lábaim közt. Ijedtem fordultam meg, de megnyugodva láttam, hogy a barátom az.
Elmondtam neki, hogy mit mondott a testvére, és ő is elég feldobottnak nézett ki a hír hallatán. Megkérdezte, hogy minek mentem ki, és hogy most mit csinálok:
- És mit keresel?
- Egy felsőt, mert hideg van. Mire visszaérek, megfagyok.
- Fázol? Pedig bent nem úgy néztél ki, mint aki annyira fázni fog kinn.
- Ezt honnan veszed?
- Ismerlek már annyira, hogy tudjam, amikor ilyen arcot vágsz, akkor egy kiadós kis dugásra gondolsz. Igazam van?
Nevetve mondtam, hogy igen, mire ő magához húzott és megfogta a mellem. Magához szorított, aminek hatására megéreztem, hogy kőkemény a szerszáma. Elmosolyodtam, és elkezdtem simogatni. Már épp ott tartottam, hogy lehúzom a sliccét, mikor a fülembe súgta:
- Ne itt. Várd meg míg, hazaérünk.
- És az mikor lesz?
- Hát, most egy óra van - mondta, miután megnézte az óráját. Bírj még ki kb két órát.
- De hát még anyukádat is el kell vinnünk.
- Tudom kicsim, de majd sietünk. Pofátlanság lenne pont nekünk lelépni ilyen korán.
Ezután álltunk még kinn egy kicsit, meg kellett várnunk, míg Karesz megnyugszik, hiszen dudorodó nadrággal csak nem mehetett vissza mulatni. Visszamentünk, én pedig leültem egy üveg jóféle bor társaságában, és tovább keringtek az agyamban a perverzebbnél perverzebb gondolatok. Aztán nagy soká megjelent Karesz az anyukájával és mondta hogy indulunk haza. Szinte nem is hittem a fülemnek, annyira megörültem neki. Beültünk a kocsiba és gyorsan hazavittünk barátom anyukáját. Sokáig integetett és kiabált, hogy vigyázzunk magunkra, óvatosan haladjunk, stb. Persze ő nem látta, hogy míg az egyik kezemmel a barátom lábára hajolva bőszen integetek, addig a másikkal már a gatyáját bontogatom.
Aztán végre elindultunk, én pedig nekiálltam kényeztetni Kareszt. Először egy kis nyálat csorgattam a nyelvemről a farkára, majd hátrahúztam rajta bőrt, és bekaptam tövig. Erre egy nagyot sóhajtott, és mondta, hogy csak óvatosan, hisz gondoljak arra, hogy ivott is és így, hogy közben leszopom, igazán nehéz lesz épségben hazavezetnie a kocsit. Így kissé óvatosabban, csak a nyelvemmel játszottam vele. Már hazaértünk, de nem akartam abbahagyni, amit elkezdtem.
Így mikor megállt a kocsi, akkor kapcsoltam rá igazán. Bekaptam a makkját és jó erősen elkezdtem szívni, miközben a nyelvem folyamatosan járt, és a kezem sem tétlenkedett, bőszen járt fel és le. Nem is kellett túl sok idő, és Karesz telelőtte a számat. Élvezettel szívtam ki belőle az utolsó cseppet is. Aztán elraktam szépen, felhúztam a sliccét, kinyitottam az ajtót, és elindultam a ház felé, mintha mi se történt volna. Aztán mikor az ajtóhoz értem, eszembe jutott, hogy milyen ostoba vagyok, ugyanis a kulcsot az autóban hagytam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 07. 15. hétfő 07:36
Tetszik
#2 v-ir-a 2012. 03. 9. péntek 22:03
hát maga a történet klassz...de, nem higiénikus popsiból tisztítás nélkül punciba dugni a farkat, főként nem lévén előkészület erre...
a másik észrevétel, jól bírjátok a piát, más ember ennyitől beájult volna smile nemhogy 3x elmenjen....
#1 Törté-Net 2007. 12. 1. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?