A+ A-

Szép emlék csupán

Csütörtök volt, szeptember eleje. Bár ősznek kellett volna lennie és hűvösnek, szép idő volt. Nekünk kedvezett és én ezt pontosan tudtam. Bár beszélgetésnek indult, hamar felhagytunk a kedveskedő mondatokkal és másra használtuk szánkat. Ajka puha volt, mintha soha nem érintette volna szél. Nem merten tovább kezdeményezni, mert nyilvános helyen voltunk, de az is nagyon jó volt nekem. Annak a napnak hamar vége volt, mert mennem kellett dolgozni- így is 18.00 helyett 22.30-ra mentem be. Búcsúzáskor megbeszéltük, hogy csak hétfőn tudunk találkozni, mert mindkettőnknek dolga volt. Másnap reggel egy rövid üzenet várt a telefonomon: Hétfő messze, találkozzunk még ma.
Édes volt a reggelem és megbeszéltünk, hogy délután ismét találkozunk. A délután és kora este ugyan olyan szépen telt, mint az előző. Fájó volt a perc, mikor válnunk kellett, de a muszáj nagy úr. Szombaton vidékre voltam hivatalos, ahová a családdal kellett mennem, de beszéltünk másfél órát telefonon. Úgy volt az éjszakát ott töltjük - 240 km-re Pesttől-, de végül hajnali fél kettőkor hazaindultunk. Hajnali 4-re értünk haza és egyből lefeküdtem aludni. Miután felébredtem, gyorsan felhívtam, hogy délután akár rá is érek, amire nem mondott nemet. Találkoztunk, és előrébb hoztuk a jövő heti Gellérthegyi túránkat. Gondoltam megnézhetnénk Pest esti fényeit. Sétálgattunk, beszélgettünk minden féléről és nem volt semmi testi kontaktus, csak egymás kezét fogtuk. Találtunk egy helyet ahonnan szép kilátás tárul elénk és sorba elmutogattuk egymásnak azt, amit ilyen távolságból is felismertünk. Sok minden volt. Én például végig tudtam mutatni az utat a hegy lábától hazáig. Hamar ránk sötétedett és kerestünk egy eldugott és csendes helyet, ahol kicsit összebújhatunk. A sötétség és a fák árnyéka is segítségünkre volt.
Tökéletes takarás volt, csak az vett minket észre aki lejött, de mindenki hamar rájött, hogy ott neki sok keresnivalója nincsen. Viszonylag voltunk csak nyilvános helyen, mégis vissza kellett fognunk magunkat, de nem annyira, mint 2 nappal előtte. Ami addig, nem lett volna tisztességes a környezettel szemben, az most szabad volt, mert nem látta senki. Hamar felfedezőútra indultam a fölsője alá, de a hidegre való tekintettel, nem állt szándékomban kitakarni a derekát. Mesés felfedezéseket tettem és nem foglalkoztattam a hideg puszta gondolatával sem. Túlontúl aggódó voltam, hisz több ízben is közölte, hogy nem fog fázni és mellé csatolt pár kedves mosolyt is. Az idő előrehaladtával gondolnunk kellett a hazaútra is, bármily jól éreztük magunkat. A város két végén laktunk és kellően messze voltunk mindkettőnk otthonától. Nem volt sok szó, de azok mindent elmondtak helyettünk.
- Mond, hogy fogok most így aludni? - kérdeztem Tőle.
- És én? Vettet rám kérdő pillantás.
Pár perc másról való beszélgetés után rám néz és csak ennyit mond:
- Nem kell aludnod.
Széles mosoly szaladt a számon és akkor már Ő is tudta, hogy innen ha akarna se tudna visszakozni, de egy percig se akart.
- Te hogy szeretnéd? (itt a hazamenésre utalt)
- Én férfiból vagyok. - válaszoltam egyszerűen.
Kaján mosoly ült arcára és abban a pillanatban mindkettőnk számára egyértelmű lett, hogy Hozzá megyünk és ott töltjük az éjszakát.
- Megvan a fedősztorim is, csak ahhoz telefonálnom kell.
- Fedősztori?
- Igen, hogy otthon mit fognak hinni, hol vagyok és mit csinálok. Felhívtam a barátomat és elmeséltem neki, hogy mi éppen 2 üveg pezsgő mellett ülünk és beszélgetünk hajnalig. Nem volt ellene kifogása. Minden adott volt, kivéve egy apróságot: vagy üres a lakás vagy nem. Ha nem akkor buktam az egészet és egy nagyon hosszú séta vár át egész Budapesten: délről-északkeletre.
Sétáltunk még a városban és mindenről beszéltünk. Amikor elértünk hozzájuk mondta előremegy és felméri a terepet. Kezdtem kicsit aggódni, mert szerintem sokáig volt, de nem volt semmi baj és minden adott volt. Elmentünk és vettünk valami vacsorát, mert az még hiányzott a teljes boldogsághoz. Életemben először ettem gyrost, de finom volt. Felértünk hozzá. Megmutatta az összes állatkáját és mutatott fényképeket is. Közben ettünk, de én akkor már csak a desszertre gondoltam. Beszélgettünk még vagy 2 órát és közben halat, hörcsögöt etettünk. Aranyosak voltak, de én annyira nem tudtam belemélyedni akkor ebbe a kis háziállat témába. Az idő közeledett a hajnali kettőhöz és akkor mindennek vége lett. Sötétség borult ránk. Leült mellém és lágyan, mintha törékeny vagy félős testet fogna, magához ölelt és selymes ajkait ajkaimhoz szorította. Viszonoztam a közeledést, mert erre vártam, már pár órája. Gyengéden, mint aki nem siet sehová féloldalra döntöttem.
Akkor már nem kellett félnem attól, hogy megfázik, így szabadon engedtem a kezem, hagy menjen arra, amerre neki tetszik. Izgalmas helyeken járt. Érzett sok szép helyet és direkt csak az ujjaim végével érintettem a bőrét. Hamar rájöttem a fölső feleslegességére és megszabadítottam tőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 10. 8. szerda 06:45
Nem lett rossz.
#3 papi 2014. 03. 31. hétfő 06:11
Nem rossz, csak közelében sincs a valóságnak.
#2 pierre19 2007. 12. 13. csütörtök 23:00
Aszongya, hogy: "A hasamra fektetett és rám ült. Teste lassan, de nagyon magabiztosan mozgott fel, s alá. Nem tudta, nem tudhatta mekkora örömet okoz nekem ezzel."
Tessék? Hogy van ez? Ha valakit hasra fektettek, akkor az hason fekszik. Eddig stimmel. De akkor a partnere hol és hogyan mozgott fel, s alá, ha egyszer ráült -méghozzá úgy, hogy ezzel még örömet is tud okozni? A szöveg helyenként nagyon költői, de a logikája nem egészen stimmel.
#1 Törté-Net 2007. 11. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?