Találkozás a moziban

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2001. június 24.
Hossz: 9 643 karakter
Elolvasva: 1 903 alkalommal
Felhívott! El sem hiszem! Az emléke még mindig itt él bennem, úgy, mintha csak tegnap történt volna. Pedig már három éve volt, hogy együtt töltöttünk egy csodás éjszakát. Még mindig érzem az ízét a számon, érzem az érintését a bőrömön, a leheletét a nyakamon. De aztán nem találkozhattunk többet, Ő nős és nem akart bonyodalmakat. Én sokáig csak az emlékéből éltem, hosszú hónapokig. És most mégis felhívott. Három év után. Hihetetlen öröm és remegés fog el, úgy érzem mindjárt kiugrok a bőrömből, a szívem hevesen ver, a mosoly nem akarja elhagyni az arcomat. Legszívesebben most futnék, futnék messzire, repülnék, símogassa végig a testemet a hűs szél. Úristen! Már öt óra és mi fél nyolckor találkozunk a mozi előtt! Azonnal készülődnöm kell! Beállok a zuhany alá és hagyom hogy a forró víz végigfolyjon a testemen. Le kell nyugodnom addig, nem állhatok ott majd előtte, mint egy tinédzser, reszkető kezekkel, görccsel a gyomromban. Leborotválom magam. Nyomok egy kis borotvahabot a kezembe és szétkenem a habot a puncimon. Milyen finom kis habocska! :) Fogom a borotvát. Istenem, még mindig remeg a kezem. Megpróbálom finoman, ügyesen. Csak nyugi, nem kell kapkodni! Megyek a mozi felé, de nem áll ott előtte senki. Na itt vagyok, merre lehet? Hirtelen egy kocsi dudája megszólal nem sokkal mellettem. Jesszusom! A szívem is kiugrott a helyéről. Nyílik a kocsiajtó és Ő kiszáll belőle. Mosolyog rám, azzal az édes, sármos mosolyával, mozdulataiban tiszta erő, férfiasság és laza elegancia.
– Szia! Remélem nem ijesztettelek meg! Egész elfehéredtél! Na mostmeg milyen piros vagy! – és nevetve nyom két puszit az arcomra.
– Szia! A frászt hoztad rám azzal a dudával!
– Na akkor a nagy ijedtségre igyunk egyet valahol a közelben! A jegyeket már megvettem és még van vagy 25 percünk. Kinyitja nekem a kocsiajtót és én beszállok. Menetközben lassan megnyugszom, belőle bensőséges hangulat árad, hamar átveszem a stílusát és nevetgélünk. Mire visszaérünk a mozihoz, már rohanni kell, mert kicsit lekéstük az elejét. De sebaj. Vele vagyok. Beülünk az utolsó sorba, hál istennek nem sokan vannak rajtunk kívül. Egyébként is egész kis terem ez, mert a film már lejárt, csak itt játsszák. Leülünk egymás mellé és a válla hozzámér.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2020. augusztus 1. 22:08
#6
Nem rossz.
1
a
A57L
2018. március 20. 04:30
#5
Nem is gondoltam ilyen jó írásra.
1
zsuzsika
2014. november 1. 11:26
#4
Érdekes.
1
p
papi
2013. június 11. 05:15
#3
Ügyes
1
Vikiy
2002. július 24. 20:29
#2
Isteni,nagyon tetszik nekem.Nektek??
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1