A+ A-

Találkozás a moziban

Felhívott! El sem hiszem! Az emléke még mindig itt él bennem, úgy, mintha csak tegnap történt volna. Pedig már három éve volt, hogy együtt töltöttünk egy csodás éjszakát. Még mindig érzem az ízét a számon, érzem az érintését a bőrömön, a leheletét a nyakamon. De aztán nem találkozhattunk többet, Ő nős és nem akart bonyodalmakat. Én sokáig csak az emlékéből éltem, hosszú hónapokig. És most mégis felhívott. Három év után. Hihetetlen öröm és remegés fog el, úgy érzem mindjárt kiugrok a bőrömből, a szívem hevesen ver, a mosoly nem akarja elhagyni az arcomat. Legszívesebben most futnék, futnék messzire, repülnék, símogassa végig a testemet a hűs szél. Úristen! Már öt óra és mi fél nyolckor találkozunk a mozi előtt! Azonnal készülődnöm kell! Beállok a zuhany alá és hagyom hogy a forró víz végigfolyjon a testemen. Le kell nyugodnom addig, nem állhatok ott majd előtte, mint egy tinédzser, reszkető kezekkel, görccsel a gyomromban. Leborotválom magam. Nyomok egy kis borotvahabot a kezembe és szétkenem a habot a puncimon. Milyen finom kis habocska! :) Fogom a borotvát. Istenem, még mindig remeg a kezem. Megpróbálom finoman, ügyesen. Csak nyugi, nem kell kapkodni! Megyek a mozi felé, de nem áll ott előtte senki. Na itt vagyok, merre lehet? Hirtelen egy kocsi dudája megszólal nem sokkal mellettem. Jesszusom! A szívem is kiugrott a helyéről. Nyílik a kocsiajtó és Ő kiszáll belőle. Mosolyog rám, azzal az édes, sármos mosolyával, mozdulataiban tiszta erő, férfiasság és laza elegancia.
- Szia! Remélem nem ijesztettelek meg! Egész elfehéredtél! Na mostmeg milyen piros vagy! - és nevetve nyom két puszit az arcomra.
- Szia! A frászt hoztad rám azzal a dudával!
- Na akkor a nagy ijedtségre igyunk egyet valahol a közelben! A jegyeket már megvettem és még van vagy 25 percünk. Kinyitja nekem a kocsiajtót és én beszállok. Menetközben lassan megnyugszom, belőle bensőséges hangulat árad, hamar átveszem a stílusát és nevetgélünk. Mire visszaérünk a mozihoz, már rohanni kell, mert kicsit lekéstük az elejét. De sebaj. Vele vagyok. Beülünk az utolsó sorba, hál istennek nem sokan vannak rajtunk kívül. Egyébként is egész kis terem ez, mert a film már lejárt, csak itt játsszák. Leülünk egymás mellé és a válla hozzámér. Érzem a meleg testét mellettem, elönt a forróság, legszívesebben most rávetném magam, csókolnám a száját, símogatnám, ölelgetném, harapdálnám. De csak ülök és próbálok minél nagyobb testfelületen érintkezni vele. Véletlenül nekidöntöm a tértem, véletlenül ráteszem a kezem a közös karfánkra, ahol a keze pihen. Ezen összenézünk, jót mulatunk. Kezdődik a film. Miközben nézzük szabályszerűen kemény akarattal tudom csak megállni, hogy ne hajtsam a fejem a vállára. Ő nézi a filmet. Édes istenem. Azt hiszem legjobb lesz, ha előre dőlök, előttem úgysem ül senki, rákönyökölök a szék háttámlájára. Akkor talán egy kicsit el tudok tőle vonatkoztatni. Előre dőlök és próbálok a filmre koncentrálni. Már egész jól kezd alakulni, tényleg jó film, mulatságos. Egyszer csak érzem, hogy végigsimítja a hátam. Az ereimben elkezd futkosni a vér, a szívem úgy nekikezd dobogni, hogy majd kiugrik a helyéről. Nem mozdulok. Nem tudok. Nem merek. Ő pihenteti a kezét a hátamon. Így már tényleg nem tudok figyelni. Csinálj már valamit édes! Csináld már mert ebbe beleőrülök! Hosszú percek telnek így el. Aztán megindítja a kezét fel a hátamon, cirógat. Az agyamból tűnik el a vér, nem bírok magammal. Felcsúsztatja a kezét a hátamon a nyakamig, beletúr a hajamba, aztán megmarkolja és elkezdi húzni hátrafelé a fejem.
- Gyere ide kedves! - suttogja alig hallhatóan. Odahúzza a fejem magához és megcsókol. Vadul visszacsókolok. Túlságosan is hevesen, mert meglepődik.
- Hé, hé, hé! Aztán meg ne egyél! - és mosolyog. Imádom ahogy mosolyog. A szemembe néz és érzem, hogy bármennyire is próbáltam titkolni, mostmár átlát rajtam. Összeszorul a torkom, látom a szemében azt a fölényes mosolyt. De kedves. A két kezébe fogja a fejem és úgy csókol meg újra. Mostmár a nyelvét is benyomja a számba és körülöttem elkezd forogni a terem. Megintcsak túlságosan felpörögtem, mert csitítgatni kezd.
- Nyugalom! Lazíts! Egy moziban vagyunk... Még a végén mi leszünk a műsor olyan heves vagy! :) Gyere ülj ide az ölembe! De csak akkor, ha megígéred, hogy rendesen viselkedsz!
- Rendes kislány leszek! - kacsintok rá :) Beülök az ölébe és hátradőlök. A hátam végigfekszik a mellkasán, a fejem hátrahajtom a vállára, a szája pont a nyakamnál van így. Megcsókolja, a karjával pedig átkarol a derekamnál. Aztán elkezdi lefelé csúsztatni a kezét a két combomra. Széthúzza őket és kinyomja a saját combjain kívülre. Aztán szétfeszíti a saját lábait és így az én combjaim fogságba estek a szék lábai és az ő combja közé ebben a széttárt állapotban. Nagyon izgis helyzet. Aztán finoman megfogja a két kezem és hátravezeti a háta mögé. Aztán kattan valami.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 03. 20. kedd 04:30
Nem is gondoltam ilyen jó írásra.
#4 zsuzsika 2014. 11. 1. szombat 11:26
Érdekes.
#3 papi 2013. 06. 11. kedd 05:15
Ügyes
#2 Vikiy 2002. 07. 24. szerda 20:29
Isteni,nagyon tetszik nekem.Nektek??
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?