A+ A-

A Hercegnő 2. rész - A potyanap

Éppen törölköztem, mikor csörgött a telefon. A francba! Vizes lábbal futva lavíroztam a kövön.
- Igen, tessék!
- Szia! Tamás vagyok a gyártásról. A mai felvételt az eső miatt lefújtuk, holnap pedig nem Szentendrén kezdünk, hanem a 43. képpel folytatjuk a Szigony utcai objektumban. Nagymonitor, hálózati üzem, 9-es drehfertig. A kamera fahrton lesz. Minden világos?
- Minden. Köszi! Szia!
Hoppá! Kaptam, ajándékba egy napot. Na, minek essek neki? Megpróbálok végére járni a pisilés ügynek. Nem lehet, hogy egyedi eset.
Ez még mindig gondot okozott. Nem olyan nagyot, mert megtanultunk együtt élni vele. Barátnőm elmesélte, hogy a korábbi fiúk mindig nagyon berágtak érte. Dühöngtek. Az is lehet, hogy ez az egész egy lelki eredetű probléma. Hallottam a hangját: - "Sokat szenvedtem miatta."
A helyzet viszont más, mióta velem van. Már nincs benne félelem és idővel lehet, hogy magától is rendeződne a probléma. A másik érdekes dolog az volt, hogy ha előtte elélvezett, akkor már nem jelentkezett ez az érzés, mikor bebújtam. Erre hamar rájöttem, ezt használtuk ki.
A kapcsolat viszont más téren remekül működött. Jó volt köztünk az összhang, fél szavakból értettük egymást, élveztük egymás társágát és minden felmerülő gondot sikerült megoldanunk. A pisilés probléma volt az egyetlen, amit hetek óta toltunk magunk előtt. A megoldást meg kell találni, méghozzá nekem, hogy minél jobban megkímélhessem őt.
- Néhány olyan könyvet szeretnék, helyben olvasásra, ami a házaséletről, nemi életről, vagy nőgyógyászati problémákról szól, de nem orvosi nyelvezetű.
Az 50 év körüli nő végigmért.
- Julikám, ez neked jobban megy, segíts be a fiatalembernek!
Bosszúságom ellenére, majdnem elröhögtem magam a megfogalmazáson. Julikám egy 30 körüli lány volt. Odalépett, ő is végigmért, de másképpen.
- Néhány olyan könyvet...
- Köszönöm, hallottam! Nem szükséges még egyszer...
Most aztán már tényleg égett a pofám! De Julikám hatékonynak bizonyult, elég gyorsan összeszedett néhány könyvet a témában.
- Ez elég sok, kiválasztok párat. Melyik a legfrissebb kiadású.
- Nézzük csak! Ez - tolta elém a kartont. - 1981-es. Tavalyi kiadású.
- Akkor legyen ez, meg az a kettő.
Jó darabig lapozgattam, eltelt vagy két óra. A pultnál a fiatal lányok időnként rám pillantva kuncogtak. Hát igen, a könyvtár egy falunál is kisebb.
A tavalyi könyvet lapoztam és bevillant egy mondat.
"bepisilős érzésem volt és ez nagyon zavart... "
- Nézzük csak!
"A G-pont talánya"
- Ebben a fejezetben volt...
"...arra lett figyelmes, hogy paciensei..."
Tovább.
"Ernst Grafenberg német származású orvos szerint a hüvelybemenettől 3-4 cm-re található, róla G-pontnak elnevezett terület ingerlés hatására megduzzad... "
"Bár az orvosok egy része tagadja a pont létezését, de egy felmérés szerint... "
Talán a következő lapon volt.
"A jeligével rendelkező alanyok nagyon azonos tapasztalatokról számoltak be. Valamennyien jelezték, hogy az aktus elején erős vizelési ingerhez hasonló érzés jelentkezik, de ez néhány perc múlva elmúlik. Egyöntetű vélemény volt, hogy az így elért orgazmus erősebb és hosszabb ideig tart. A megkérdezettek többsége arról számolt be, hogy az orgazmust kísérő méhizom összerándulásokkal egy időben a vaginából színtelen folyadék távozik. Úgy vélekedtek, hogy ez a folyadék nem vizelet, hanem ennél kicsit sűrűbb állagú, színtelen és olajos tapintású. "
Na, ez lesz az! Nem tűnik súlyos betegségnek.
"Az Olgi35 jeligéjű alany szexuális életében kezdetben problémákat okozott ez az érzékenység.
- Az elején nagyon bosszankodtam, hogy miért pont én vagyok ilyen szerencsétlen. Sose tudtam pisilni csak pár cseppet, de mindig olyan bepisilős érzésem volt és ez nagyon zavart. ..."
"Rájöttem, hogy ez pár perc alatt elmúlik és ha addig kibírom, akkor ez a rossz érzés átvezet az élvezetbe. Aztán végén jött ez a váladék, remegtem és azt kívántam, hogy sose érjen véget."
Néhány nap alatt, sok információt gyűjtöttem be a titokzatos G-pontról. Sőt, szereztem egy pornófilmet is. A filmben az egyik lány mutatta a másiknak, hogy hogyan kell a G-pontot két ujjal ingerelni. Nem szabad mélyre bújtatni, csak a második ujjperc végéig és a két ujj felső perceinek oldalát kell egymáshoz dörzsölni, de úgy, hogy az alsó perc minél kevésbé mozogjon. Nem tudtam először jól utánozni. Éppen a buszon mentem hazafelé és a bal kezem középső és mutató ujjával gyakoroltam a dolgot. Este talán ki is próbálhatom.
Egy a baj. Nagyon szerettem ennek a lánynak a finom nőiességét, szemérmességét, az állandó tartását. De sajnos ez a szex során nem mindig előny. Egy-egy kecses mozdulatára beindulok, de szinte mindig érzem benne a viselkedést. Ráadásul elődeim nem sok kreativitással bírhattak a szex terén. A franciával nehezen barátkozott meg. Pedig a francia segített leginkább a pisilős problémán. Most már engedi, de ehhez is mindent bevetettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9 pont (84 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 07. 3. csütörtök 11:58
Ezt nevezik TÖKÉLETES írásnak. Kér, hog nem írtál többet. 10pont.
#9 Ulysses 2014. 01. 21. kedd 15:41
Nem találok szavakat... Ha tehetném, kötelező olvasmány lenne belőle.
#8 tomi19 2012. 12. 21. péntek 19:13
Ez nagyon jó volt kár hogy nincs több írás tőled
#7 papi 2012. 07. 2. hétfő 08:20
Nagyon sajnálom, hogy nem 25-30 éve olvastam ezeket a történeteket.
#6 tiborg 2012. 07. 1. vasárnap 08:33
Miert nem irsz uj sztorit? Hiszen ugy erzem elmed,lelked teli van emlekekel,zenevel.
#5 tiborg 2012. 07. 1. vasárnap 08:27
Nekem ez a complet, tokeletes egyesules csak egyszer eset meg, de az tenyleg a BETELJESULES volt.Koszi a megemlekeztetest!!
Kulonben a ket resz kulon kulon is jo, megallja a helyet!!
#4 Zoli bácsi 2009. 10. 19. hétfő 21:55
Kedves Favágó!
Tényleg NAGYON JÓ! Még egyszer gratulálok! Egyetértek (XXIII.)Istvánnal mi szerint tényleg kár volt ketté venni. De sebaj! Mert így kétszer is adhatok rá 10 pontot
#3 Teknősbika 2009. 06. 16. kedd 11:16
csodálatos, nagyon jó volt olvasni
#2 István 2009. 01. 4. vasárnap 18:44
Döbbenetes!Senki nem szólt még hozzá,pedig azt hittem én legalább a századik leszek!
Igen,egy FÉRFI-nek(az "egyszerűen hímnemű"-től megkülönböztetendő írtam csupa naggyal)csodálatos feladat - és ha sikerült - élmény "megfejteni"egy, magát frigidnek tudó nő,titkát.Hála Istennek,volt életemben néhány ilyen élményem.Aki átélte férfitársaim közül, az tudja:valami ilyen érzés lehet istennek lenni.
#1 Törté-Net 2007. 10. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?