A+ A-

Márió és nővérei

Amikor Márió betöltötte tizenötödik életévét, fiatalabbik nővére, Mira tizenhét, az idősebbik, Jessica pedig tizennyolc éves volt. Jessica hosszú, derékig érő sötét-barna hajat viselt, Mira pedig fiúsan rövidre vágta élénkvörös fürtjeit. Mindkét lány közepesen magas volt, de szinte ellentétei voltak egymásnak. A törékeny testű Mira igazi bakfislány volt, Jessica pedig nőiesen telt idomú, kisportolt tes-tű fiatal nő. Alakja a nyíl megfeszített húrjára emlékeztetett. Ha a szülők nem is tudtak róla, de barátjával, a kosárlabdázó Tommal rendszeres nemi életet élt, húgával, Mirával pedig, aki szintén rendelkezett már ez irányú tapasztalattal, esténként közös hálószobájukban gyakran folytattak közös maszturbációt.
Egyik este Márió, aki ugyan rendszeresen onanizált, de lánnyal még nem volt dolga, álmatlanul hánykolódott ágyában. Gondolatai egyre a körül a fiatal lány körül jártak, akit aznap látott az uszodában, s aki igencsak beindította szexuális fantáziáját. A karcsú, szőke hajú lány legfeljebb tizennégy éves lehetett. Apró kis bikini volt rajta, s kis, hegyes mellei annyira felizgatták Máriót, hogy állandóan a közelében úszott. Amikor tempózás közben véletlenül hozzáért olyan volt számára, mintha áramütés érte volna. A lány szemtelenül kacér pillantással mérte végig, aminek még az emléke is olyan izgató volt, hogy Márió farka keményedni kezdett... Lehunyta a szemét, letolta és lerúgta magáról a pizsamanadrágot és jobbjával megmarkolta meredezni kezdő farkát. Tövig lehúzta róla a fitymát, s lassú csuklómozdulatokkal éppen reiszolni kezdett, amikor közvetlen közelről halk kuncogást hallott. Ijedten elengedte a farkát, felült, és döbbenten látta, hogy mindkét nővére az ágya mellett térdel és látható élvezettel figyeli, amit csinál. Villámgyors mozdulattal betakarózott és felülés közben dühösen kérdezte:
- Mit kerestek itt?
- Ah, Márió - felelte Jessica kuncogva -, csak átjöttünk, mert látni akartuk, mit csinálsz puha pihe ágyikódban... Ne törődj velünk, hadd nézzük még egy kicsit. Nem árulunk el.
Márió elhűlten nézett a lányokra.
- Nem vagytok észnél! - mondta dühösen.
Mégis, amikor Mira fejét csóválva felállt az ágy mellől, Márió meglepetten nézte átlátszó hálóingén át kirajzolódó lányos testét. A hálóing épp hogy Mira ágyékáig ért, alóla kivillant vörös fanszőrzetének csíkja. Ettől Márióban hihetetlen vágy ébredt, hogy magához ölelje Mira testét és heves csókokkal árassza el. Akaratla-nul is kinyújtotta felé a karját, mire Mira meglepetten ránézett s leült az ágy szélére. Egy szót sem szólt, csak kigombolta a fiú pizsamafelsőjét és lágy mozdulatokkal simogatni kezdte izmos felsőtestét. Jessica közben szintén az ágy szélére ült és lehúzta öccséről a takarót.
- Na, Márió, ne kéresd magad!
- Ha annyira akarjátok... - egyezett bele a fiú, mert maga is izgatónak találta, hogy két nővére előtt csinálja. - De csak akkor, ha én is nézhetem, ahogy ti csi-náljátok.
Jessica válasz helyett Tom fölé hajolt és végigsimította mereven álló kárját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 05. 16. hétfő 11:13
Jooó nagyonjó!
#9 feherfabia 2015. 06. 28. vasárnap 07:07
Nem egy nagy durranás!
#8 A57L 2013. 08. 18. vasárnap 06:31
Nem rossz.
#7 cezarmj 2011. 09. 14. szerda 12:14
#6 bikmakk 2011. 09. 12. hétfő 22:37
Jöjjön itt is a folytatás!
#5 pierre19 2007. 10. 25. csütörtök 00:02
Kedves smutz!
Az, hogy a fiú a történet szerint még sosem volt lánnyal, korántsem jelenti azt, hogy nem szokott ilyen jellegű DVD-ket nézni vagy képekkel illusztrált pornólapokat olvasgatni. Ezekből nagyon is tudhatja, hogyan kell nyalni. Azt viszont nem tudom, hol olvastad, hogy a szerelmi hármas közben a szülők békésen aludtak. Lehet, hogy éppen elutaztak vagy moziban voltak. Azért köszönöm a biztatást. Gyakorolok, és lehet, hogy megírom a sztori bővített változatát.
pierre19
#4 smutz 2007. 10. 24. szerda 10:43
Nem életszerű a történet. A fiú még nem volt lánnyal, de tökéletesen tudja hogyan kell nyalni. Amikor persze egyszerre élveznek - ami ha jól tudom igen sok gyakorlást igényel - a lányok sikítanak a fiú üvölt a szülők békésen alszanak. Háááát. Nem lesz rossz csak gyakorolj.
#3 isim 2007. 10. 15. hétfő 14:32
Jó kis történet,csak szerintem el van kapkodva és valahogy nincs vége ami nagyot ront rajta.De azért csak így tovább!
#2 Asura 2007. 10. 15. hétfő 10:42
Lehetett volna egy kicsit hosszabb is.Egyész jó kis történenet lehetne belöle.
#1 Törté-Net 2007. 10. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?