A+ A-

Egy dühös asszony bosszúja

38 éves vagyok, férjes asszony. Férjemmel úgy ahogy megvagyunk. Jól éltünk anyagilag, a férjem jól keresett énnekem nem kellett dolgoznom sem. Vigyáztam alakomra, ha nem is vékony voltam, de nem híztam el. Amúgy is elég nagy darab nő voltam, 178 cm magas és irtó nagy, 110-es melleim voltak. Ezért persze vigyáznom kellett az alakomra, sokat tornáztam, mozogtam. Férjem sosem csaltam meg. Viszont rájöttem, hogy a férjem rendszeresen megcsal. Előbb csak célozgatásokat hallottam, hogy a titkárnővel, meg hogy a külföldi utakon is mi megy. Kezdtem hinni a dologban. Szexuális életünk nem volt nagy szám, de eldöcögött. Férjem nemrég javasolta, vonjunk be a szexuális életünkbe másokat is, hogy felfrissítsük. Ezen összevesztünk és nem mentem bele. Kellőképpen felháborodtam.
Egyik este férjem bejelentette, hogy üzleti vacsorára megyünk. Két külföldi vendége van és mi ketten meg a férjem helyettese és a titkárnő lennénk ott. Ezt akkor mondta a férjem, mikor már indultunk. Mivel ekkorra már biztosan tudtam, hogy a titkárnővel megcsal, nagyon dühös lettem, de már ott volta taxi, menni kellett. Duzzogva ültem a kocsiban. Férjem öltönyben volt, én is kiöltöztem. Elegáns kosztüm volt rajtam, eléggé kivágott, mély dekoltázzsal. Nagy melleim eléggé kinn voltak, persze melltartóban mentem.
Útközben felvettük a férjem kollégáját, Pétert, majd a titkárnőt, Évát. Éva persze az ellentétem volt, így dühöm csak fokozódott. Éva vidám természet, állandóan nevet és állandóan beszél. Persze a kedvessége vonzza a férfiakat, mindkét férfi odavolt érte, persze a férjem először kicsit visszafogta magát a jelenlétemben, de van elég tapasztalatom, hogy lássam itt több is van. Éva 20 éves volt, nálam alacsonyabb jóval és karcsú, vékony termet, kemény kis mellekkel. Én nagydarab, nagymellű nő, pont az ellentéte.
Szóval csak dühöngtem, mivel mindkét férfi Évát szórakoztatta. Ő rutinosan kedveskedett a férfiaknak, magyarán az ujja köré csavarta őket. A férjem egy idő után már nem törődött velem, leplezetlenül legyeskedett Éva körül. Hátul ültünk hárman a férjem középen, mikor Évával beszélt a hátát láttam. Leplezetlenül udvarolt, néha kezét bizalmasan Éva combjára tette és simogatta. A vak is látta, hogy mi van köztük. Nagyon dühös voltam és némán ültem a kocsiban, percről percre dühösebben. Éva élvezte a rajongást, és diadalmasan nézett rám, jelezve, hogy lám-lám mellette másodrangú nő vagyok. Ezt a nők nagyon értik. Persze kedves volt velem, hisz a főnöke felesége voltam, de jelezte, hogy övé a két férfi. Péter is odavolt érte, de ez nem izgatott. Majd felforrtam dühömben, hogyan tudnék a sértésért elégtételt venni.
Mikor megérkeztünk végre, kiszálltunk, a sofőr egy fiatal férfi udvariasan ajtót nyitott nekünk. Mindannyian kiszálltunk, Péter és Éva bementek, a férjem fizetni akart, de ekkor meglátta a két külföldi vendéget és csak annyit mondott nekem: fizesd ki, mennem kell, majd gyere. Elrohant és bementek a szállodába. Én őrjöngtem. Nem akarom részletezni, miket gondoltam és mondtam is. A sofőr udvariasan nézett. Fizetni akartam, de rájöttem, nem is hoztam magammal pénzt. Egy fillér sem volt nálam. Erre szinte már tajtékoztam. A sofőr, mikor rájött, hogy nincs pénz, már nem volt olyan udvarias. Mondtam neki, hogy bemegyek a férjemért, de mondta hogy mit képzelek én, lelépek, aztán nincs pénz.
- Asszonyom, azonban van egy lehetőség, hogy rendezze a számlát.
- Mondja, mit tehetnék?
- Maga nagyon jó nő, nekem jobban tetszik, mint az a fiatal pipi, akire a férje rámászott. Ha beül velem a kocsiba és egy pár percig engedi, hogy tapogassam, elengedem a taxát.
- Micsoda, mit képzel maga? Nem vagyok én kurva, hogy idegenek tapogassanak, én úriasszony vagyok. Mindjárt szólok a személyzetnek. Felháborító.
- Én meg kikiabálom, hogy nem fizet. Ugyan már hölgyem, gondoljon arra, hogy megbosszulja a férjét, az a nővel etyepetyél, maga meg egy taxissal. Láttam milyen dühös arra a csajra. Különben is nem lesz semmi baja, itt az út szélén úgyse tehetek kárt magában, csak egy kis simogatás az egész.
Teljesen elképedtem. Még őrjöngtem, de meglepődtem, hogy a fiatal férfi mennyire beindult rám. És persze, hogy milyen szemtelen. Kicsit hízelgett is, főleg azok után, hogy az előbb a férjem és egy másik férfi semmibe vett. Másrészt meg dühömben elképzeltem, hogy az előkelő gazdag férfi feleségét egy taxis fogdossa és ettől kicsit úgy éreztem, kicsit bosszút álltam. Hirtelen döntöttem.
- Tudja mit, rendben, kap 5 percet, persze szigorúan csak tapizásról lehet szó.
A férfi maga is meglepődött, hogy belementem és szélesen vigyorogva nyitott ajtót. Beültem a hátsó ülésre, ő mellém és becsukta az ajtót. Sötétített üvegek voltak, így kintről nem nagyon lehetett belátni, csak közelről. A sofőr felajzva fordult felém én kíváncsian néztem, mi lesz. A férfi először nem is tudta mihez kezdjen, de aztán egyik kezét combomra tette. Ruhám felhúzta, így szabadon előkerültek combjaim, a férfi simogatta őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 07. 13. szombat 04:56
Szuper.
#8 sipospista 2012. 07. 19. csütörtök 15:42
nagyon jo sztori
#7 sikamika 2012. 07. 8. vasárnap 21:24
hát megrakták rendesen! smile egy ujjabb izgalmas sztory smile
#6 viktory 2007. 10. 15. hétfő 18:13
szia vera nagyon jók a történeteid légyszives irj mert szeretnék még olvasni ilyen jó történetet meg megismerkedni veled
#5 Nanetuddki 2007. 09. 19. szerda 10:43
Nekem mindig nagyon tetszettek Vera írásai. Életszerűnek tűnik, van benne történet, feszültség, különösen ebben, izgalmas, és ami a lényeg, nemcsak az aktusra koncentrál. Mindig az az érzésem, hogy önéletrajzi ihletésű, ennek csak az mond ellent, hogy minden hölgy szereplője először csalja meg a férjét. Egyszer elárulhatnád, van-e benne igazság.
#4 Torkos 2007. 09. 19. szerda 07:26
1. Kedves Netterror! A véleményed megfogalmazása kicsit "töknkrevágja" a tartalmát, de azért azt elhiszem, hogy az "ált isk. nyolcadik osztálynan" ez nem kaphat jeles osztályzatot, de szerintem egy négyest azért megérdemel. A te néhány szavas véleményed sajnos 1 alá.
2. A történet felépítése kifejezetten jó. Bövelkedik a feszültségekkel jól feltöltött fordulatokban. Nagyon jól lejönnek a helyzetbeli vibrációk. Nekem ez így jó is lenne. Hiba a sok szó és kifejezés ismétlés, de ha ezt úgy kezeljük, mint egy feszültségfokozó eszközt akkor ez is elmegy. Ezek és a többi kis hiba nem nagyon ront a hitelességen, de könnyen ki lehet őket javítani. Ezt úgy tűnik Vera sietve (kapkodva) írta le, nehogy lebukjon valaki előtt, majd gyorsan elküldte. Érdemes lenne átnézni és kijavítani a hibákat. Nekem 8 pontot így is megér, de több van benne.
#3 netterror 2007. 09. 18. kedd 15:22
a viszonylag jó történetet töknkrevágja a pronyó fogalmazás, ami ált isk. nyolcadik osztálynan is legfeljebb elégséges lehet. 2 pont
#2 egy olvasó 2007. 09. 18. kedd 14:19
nekem tetszett!
bár kicsit hosszú
7 pont
#1 Törté-Net 2007. 09. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?