A+ A-

Késői zárás

Ancsa vagyok és eladóként dolgozom egy hipermarketben. Általában a polcokat töltöm fel, de ha nincs épp ember akkor a kasszába is beugrok. Hát az életem izgalmaktól mentes, szexuális életem körülbelül 2 hónapja semmi...
Múlthéten láttam egy helyes bevásárló fiút, és úgy láttam hogy a pillantásomat viszonozta. Ennyit arról hogy újabb párkapcsolatom legyen... de még kóbor szexpartner se akad. Van egy jó haverom Ádám. Ő jön mindig értem és utána beugrunk a kedvenc pizzázónkba vacsizni. Ma is megbeszéltük hogy értem jön. Később megtudtam hogy a főnököm, az a hárpia, késő estig berendelt hogy a polcokat töltsem fel egyedül. Egész nap csak morogtam magamban, így nem is láttam hogy már esteledett. Elfelejtettem szólni Ádámnak hogy ne jöjjön értem mert ma pakolok.
Éjjel az áruház irtóra ijesztő és csendes. De mivel én nem félek kapcsoltam zenét is, hogy legalább valami életszerű legyen... Épp a joghurtos pultnál pakoltam a dobozokat, amikor a lámpa lekapcsolódott. Na most már félek ! Zseblámpám az nuku... elindultam a kapcsoló felé, erre valaki szájoncsókolt. A sötétben.
- kössz a csókot de mostmár vissza a lámpát..
Az izgalmam hogy ki lehet a személy, felülkerekedett félelmemen. A lámpa hirtelen felkapcsolódott. Hát ott állt előttem teljes életnagyságban Ádám.
- Hogy kerülsz ide?
Ádám vigyorogva megmutatta a kulcsaimat, amit a kocsijában hagytam tegnap este.
- Találtam egy ilyet és máris könnyebb volt téged meglepnem! - mosolygott.
A sejtelmes mosolya azt sugallta hogy a meglepetéseknek még nincs vége. És ahogy mondtam abban a pillanatban előhúzott a háta mögül egy extra nagy pizzát sok sonkával, ahogy én szeretem.
- Jajj de aranyos vagy ! - mondtam fáradt mosollyal.
- Hát ezaz... csak aranyos.. - mondta mintegy csalódottan.
Ránéztem. A hatalmas nagy barna szemei mint egy röntgensugár, úgy látta át mire gondolok, és mit akarok.
- Tudod hogy szeretlek. De biztos vagy benne hogy működne?
- Próbáljuk ki.
Egy ilyen ajánlatot nem lehet visszautasítani... meg a kíváncsiság dobott az adrenalin szintemen is. Így hát próba cseresznye.
- Na mondd Ádám... mire vágyom? - mondtam a legvadmacskásabb pillantásommal.
Erre ő nem válaszolt... legalábbis verbálisan nem. Az a csók amit az előbb adott semmi nem volt ehhez képest. Mintha magát a mennyországot kapnám a számba. Olyan szenvedélyesen csókolt mintha régóta várt volna vele. Mint kiderült igazam volt, már régóta megpróbálta felhozni hogy mi lenne ha mi ketten együtt próbálnánk meg. Tulajdonképpen Ádám az exemnek az öccse.. és mindig csak haverként néztem rá, de most már tiszta minden... és most mint pasi akarom őt!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.33 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 02. 5. csütörtök 06:03
4P
#5 A57L 2014. 08. 24. vasárnap 09:50
Nagyon gyenge.
#4 papi 2013. 08. 12. hétfő 05:54
Nem nagy durranás
#3 SzexiCicc 2007. 09. 14. péntek 21:21
bocs.. majd a következő jobb lesz ;)
#2 Novák János 2007. 09. 7. péntek 07:14
Gyenge
#1 Törté-Net 2007. 09. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?