A+ A-

Szerelem hullámhosszán 1. rész - Mike and Miranda

Miranda felkönyökölt az ágyon és furcsálva nézte a fiut aki elég jó látványt nyujtott, ahogy izzadt felsőteste megcsillant a halovány lámpafényben. Kint csönd és sötét uralkodott. Mike szemfogai megvilantak, Miranda kezdett kicsit megijedni.
- Mike mit akarsz??!
- Téged.. örökre..
Mike oda ment az ágyhoz gyors léptekkel, És lefogta a lány kezeit és a lány kétlába közé térdepelt. Miranda felakart volna sikitani de a vámpir még mielött a lány kinyithatta volna a száját szájon csókolta szenvedélyesen. Miranda vette a jelet, a fiu egyszerüen csak szerette volna érezni őt, mást nem, nem akart ártani a lánynak. Miranda probálta kiszedni a kezét Mike szoritásából. A fiu nem negedte aztán mikor rájött hogy Miranda csak átakarja őt ölelni elengedte a kezeit, majd a lány átölelte a fiut és magához huzta. Mike felült és magával huzta Mirandát is. Lassan lejjeb csusztatta Miranda toppjának pántját. A lány elpirult és nem tudta mit akar. Végre elveszteni a szüzességét, vagy inkább visszautasitja a fiu közeledését?
Miranda nem tudta mit akar de hagyta hogy a fiu levetkötesse felülröl, már csak a melltartó volt rajta. Mike lágyan visszafektette a lányt az ágyra és a háta alá nyult lassan kikapcsolva a melltartó hátsó kapocsát. Miranda elpirult, oldalra forditotta a fejét, kiszolgáltatottnak érezte magát de hagyta magát. Mike belecsókolt a lány nyakába majd lejjeb haladt a kulcscsontján keresztul a mellkasáig. Lassan levette a lányról a melltartót és a lány keblei közé csókolt. Eggyik kezét a lány eggyik mellén tartva izgatta a lány keményedő mellbimbóját. A lány másik mellét viszont a szájával és a nyelvével vette kezelésbe. Miranda felsóhajtott, lehunyta szemeit élvezte ahogy a kedvese kényezteti őt. Mike abba hagyta Miranda kényeztetését és lejjeb kuszott, kcsatolta a lány övét, majd kigombolta a farmerját. Miranda ijedten ült fel és Mike kezére tette a kezét mélyen a szemébe nézve, nem szolt semmit csak nézte a bogárfekete szemeket. Mike szemei tükrözték azt hogy csak jót szeretne tenni a lánnyal, végre megkapni őt, mindenhogy, hogy testük végre egybeforrjon. Miranda elmosolyogta magát, érezte biztonságban van. Lassan lehuzta a lányrol a nadrágot, és csokolgatni kezdte a lány hasát majd egyre lejjeb haladt és egy sima mozdulattal letépte a lányról az alsóneműt. Miranda teste megfeszült az ijedtségtől, fájt az a hely ahol a tanga gumija elszakadt és a lány combjának ütödött. A szoba perceken belül pár gyertyával lett kivilágitva Mike-nak köszönhetően. A lány teste kezdett felhevülni a kiszolgáltatottságtól.
Mike féloldalasan mellé feküdt, majd keze elkalandozott Miranda legféltetteb kincséhez.
Széthuzta a szemérem ajkakat és izgatni kezdte a kivánatosan egyre nagyobbodó csiklót. A lány szaggatottan sóhajtott fel és a fiu nyakába csókolt. Ügyetlen volt hisz nem tudta mit kell csinálnia. Mike finoman megfogta Miranda kezét, és ovatosan a pattanásig feszült hímtagjára rakta a kezét. A lány elpirult, nem tudta hirtelen mit csináljon majd simogatni kezdte a fiu férfiasságát. A fiut ez a lassu cirógatás az örületbe kergette, Miranda lassan kigombolta Mike nadrágját majd a fiurol is lekerült minden egy hamar.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.67 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2007. 08. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?