A+ A-

Izabella, a modell

Izabellával egy modellválogatón ismerkedtem meg, ahol a sok meztelen, esetlenül csetlő-botló, zavarát mosollyal leplező lány közül kitűnt magabiztonságával, kecses mozgásával, s nem utolsó sorban észtveszejtő idomaival. Kreol, hamvas bőre, vállközépig érő, dús fekete sörénye, mélytüzű, barna szemei, mélyvörösbe hajló ivelt, s duzzadt ajkai külön-külön is rabul ejtették a nézőt, az összhatás azonban olyan volt, hogy közelébe érve csak a legfegyelmezettebb férfíak nem tettek jól körülírt szexuális ajánlatokat.
Egyébként ez volt az a hely, ahol a lányoknak be kellett mutatni a legtöbbször csak önmaguk, vagy - szerencsésebb esetben - mások által is megcsodált testüket, itt nem számitottak az előzően kimondott dicsérő szavak, itt csak az számított, hogy "mit hoztak", mit tudtak bemutatni!
Sokan már a vetkőzésre felszólítö szóra visszaléptek, pedig a hirdetés világos volt: aktmodell jelölteket kerestünk, tehát senkinek sem lehetett kétsége afelől, hogy itt fel kell tárni a "meztelen valóságot", meg kell szabadulni gátlásaiktól, no, meg a ruháktól is, hogy bemutathassák a birálóknak testüket, akik igyekeztek felmérni a külcsínt, a fotózhatóságot, s a lányok üzleti esélyeit.
Izabella azon kevesek kőzé tartozott, aki amatőr Iétére is profiként viselkedett, tennészetesnek vette, hogy vetkőzni kell, s közben pózolni, fotózzák, körbenézik, sőt, egyik-másik nyáladzó zsűrítag végigtapogatja, előszeretettel időzve el a bársonyos bőnel "bevont" ruganyos keblek állagának vizsgálatánál.
Az alkalmi zsűri gyorsan megszabadult a szakmailag nem megfelelő jelöltektől, a nem szép, vagy butácska lányoktól. Ezen a rostán Izabella simán túljutott. Valamennyiünket megnyerte okos és kedves csacsogása, nem különben szépséges arca, kissé duzzadt ajkai, s igéző szemei. A szép arc és a karcsú testén feszülő óriásdudák számomra eleve eldöntötték, hogy nálam ez a lány biztos "továbbjutó" !
A második fordulóban a zsűri tagjai - valamennyien fotósok - próbafelvételeket készítettek a jelöltekkel. Ugy intéztem, hogy Iza kartonja hozzám kerüljön, s amikor felhívott, megkérdeztem tőle, hogy nem zavarná-e, ha elvinném egy vidéki utamra, s útközben fényképezném?
Miután a legcsekélyebb ellenkezést sem éreztem, így néhány nap múlva valóban velem jött. Egy kis Balaton-parti
nyaralófaluban volt dolgom, s már a hosszú úton kellemes társalgás folyt köztünk. Amikor megkérdeztem, hogy
mivel foglalkozik, Iza lazán válaszolt:
- Hazvezeto vagyok egy 71 eves egyedül elo bacsikanal.
- Hát ez bizony nem valami érdekes munka! - feleltem. - S legalább jól fizet az öregúr?
- Gavallérosan - hangzott a lakonikus válasz. - Egyébként nem unatkozom,reggel hétre megyek, s már útközben bevásárolok. Aztán reggelit készítek, s míg az öregúr összekészülődik, kitakarítok. Innentől kezdve társasági életet élünk, hol egy barátja jön, hol két iskolatársa, velük délig sakkoznak, ultiznak. Ha nincs vendég, akkor beszélgetünk, TV-t nézünk.
- Csak nem azokat a dögunalmas délelőtti beszélgetéseket?
- Ugyan, hova gondol! - hangzott a műfelháborodástjelző, ám kicsit sejtelmes válasz, s aztán megdöbbentő nyíltsággal folytatta: - Kitűnő pornókazettái vannak Béla bácsinak, azokat nézzük! Még sosem néztünk meg egy filmet kétszer...
- Hát akkor jó nagy gyűjteménye lehet az öregnek - vágtam közbe, ám az ördög megcsiklandozta a fantáziámat, s rögtön feltettem a "szakmai" kérdést: Mondja, minek néz egy ilyen vénember pornót? A nyálát csorgatja?
A lány felnevetett, s szemében kis gyertyácskák gyúltak.
- Nem, nem! Alaposan fel szokott izgulni, s ilyenkor kézimunkázom neki, vagy leszopom.
A nyílt válasz megállította bennem az "ütőt" ! Micsoda lány ez, hogy ilyen természetességgel tud beszélni egy intim
viszonyról?! Persze a kisördög nem hagyott nyugodni, s meg kellett kérdeznem: - Ezért is fizet a pasas?
- Ugyan, hova gondol? Nem vagyok én kurva! Baráti szívességből teszem, meg egyébként is imádok szopni!
- És mondja - kíváncsiskodtam tovább -, milyen érés egy aszott farkon oboázni?
- Nem aszott... Nem mondom, néha hosszabb ideig tart, míg teljesen bekeményedik, pedig elég jó a technikám, de ez nyilvánvalóan a korral járó, természetes jelenség. Viszont az is igaz, hogy nem lövi el magát egy-két perc alatt, nagyon hosszü ideig tart a játék, így aztán minden alkalommal legalább kétszerháromszor én is elmegyek. Szóval igen kellemesek ezek az együttlétek.
- S a fél évszázados korkülönbség sem zavarja?
- Persze hogy nem, sőt, kifejezetten izgat. Mondja, maga nem hallott soha a gerontofiliáról?
- De hallottam - feleltem kissé ingerülten -, ám ez a korkülönbség már egy külön esetet képez ebben a műfajban is!
- Lehetséges... de engem nem zavar. Persze diszkóba nem Béla bácsival megyek...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2015. 12. 5. szombat 19:30
Nem nagy durranás.
#1 Törté-Net 2007. 06. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?