A+ A-

Az örökség

Szerencsésnek mondhatom magam, 24 éves koromra a nagybátyámtól, akit mindeni csak "Öreg"-nek szólított, örököltem egy két szoba hallos, csendes belvárosi lakást. Egyedül élt az Öreg egész életében, én voltam az egyetlen rokon. Miután beteg lett, írásban is rám hagyta a lakást, azzal a szóbeli kiegészítéssel, hogy köteles vagyok a takarítónőt élete végéig foglalkoztatni. Mici néni -a takarítónő - régóta dolgozott az Öregnél és a családi pletyka szerint gyengéd szálak fűzték a munkaadójához. Ezt támasztotta alá a végrendelet kiegészítése. Ez becsületbeli ügy volt, és málunk ez a legfontosabb.
Már az első alkalommal megegyeztem Mici nénivel, hogy hétfő délelőtt, amikor nálam van, én nem lábatlankodok, hanem elvonulok valahova. Egyébként, mint programozó sokat otthon dolgozom, de ilyenkor általában uszodába, majd könyvtárba megyek.
Egyik hétfői alkalommal az uszoda után vettem észre, hogy a lecserélendő könyveket otthon felejtettem. Semmi gond, teszek egy kört, a Mici néni sem szólhat ennyi miatt. Amikor benyitottam a lakásba furcsa zajokra lettem figyelmes, ami semmiképpen sem takarításra emlékeztettek. Ahogy az előszobából benyitottam a nappaliba bizarr kép tárult elém. A felettem lakó Józsi, egy kigyúrt, kopasz biztonsági őr, mellesleg egy gazdag butikos, frigid maca férje, a kedvenc fotelom előtt térdelve kefél valakit, akinek égbe nyúlnak a lábai. Rögtön megismertem a nőt is, a bokáján lévő tetoválásról. Ő pedig az alattam lakó Évike, aki éppen GYES-en volt otthon, és egy köpcös kamionos a férje. Mindig is volt olyan érzésem, hogy ez a szőke bombázó nem túl erkölcsös. Megnyugodtam, nem a Mici néni. Na, de szép kis szomszédok! Gonosz terv született, tesztoszterontól elborult agyamban. Beléptem és máris nekik szegezetem a kérdést
- Hello, beszállhatok?
Na, lett nagy ijedtség. Józsi bátortalanul megkérdezte, hogy mi van ha nem.
-Semmi gond, de valószínűleg nem kell fél óra ahhoz, hogy az egész ház megtudja, hogy hozzám jártok kefélni.
Évike nem szólt semmit, de láttam az arcán, hogy már úgy fel volt izgulva az előzőek hatására, hogy mindegy neki hányan elégítik ki, csak csinálják, és minél jobban. Józsi is rájött, hogy nem kell a lovagot játszania, és olyan élményben lehet része, amiről nem nagyon álmodhatott. Gyorsan levetkőztem, közben utasítottam Évikét, hogy a fotelba keresztbe térdeljen fel, úgy, hogy a lábait a karfa alatt dugja ki és a fenekét tegye a karfára, Józsit meg mögé küldtem, hogy folytassa ahol abbahagyta. Én a fotel másik felére álltam és Évike fejét finoman a faszom felé húztam. Tudta mire gondolok, mert gyorsan rábukott már három órát mutató farkamra. Egyik kezével a fotel karfájába kapaszkodott, másikkal a faszomat fogta és verte, majd a heréimet kezdte morzsolgatni, majd vissza. Viszonzásul a melleit kezelgettem, gyömöszöltem, csipkedtem.
Öröm volt a D kosaras melltartóba való mellekkel játszani. Persze igyekeztem mihamarabb a csúcsra juttatni, hisz tudtam úgy még folytatása is lehet. Ezért, nem csak a melleit simogattam, hanem a hátán, a gerince mellett is, a fenekétől a tarkójáig, továbbá a kézhajlatban, az oldalát egyszóval mindenütt ahol a nők erogén zónáiról tudtam a korábbi barátnőimtől. Évike egyre vadabbul szopta a faszom, amikor Józsi hirtelen kirántotta a sajátját Évike puncijából és a hátára élvezett hatalmas hörgések közepette. Szerencsére volt annyi esze, hogy ugyanakkor folytatta Évike puncijának és főleg csiklójának izgatását kézzel. Erre Évike is elélvezett, fejét a karfára hajtotta és vinnyogva tolta a seggét hátra miközben felemelt kézzel az én farkamat verte. Erre én is elélveztem, hatalmas adatot lőttem Józsi pakolása mellé. Mindannyian fürdöttünk a verítékben. Pofátlanul megkérdeztem, hogy a fürdőszoba ki van-e takarítva, mert ha nincs, meg is fürödhetnénk. Nem volt kivonultuk és a zuhany alatt lemostuk Évike hátáról a rápakolt anyagot és természetesen lejjebb is, Ő pedig a mi szerszámainkat rakta rendbe, aminek az lett a következménye, hogy ismét baszhatnékunk támadt. Még fürdés közben, szappanos kézzel, miközben a hátát és a fenekét mostam, egy határozott mozdulattal a fenekébe dugtam a mutatóujjam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 12. 3. szerda 07:50
Jó.
#5 listike 2014. 05. 6. kedd 16:51
Jó volt.
#4 papi 2013. 11. 17. vasárnap 20:17
Nem rossz
#3 A57L 2013. 10. 4. péntek 04:20
Elég jó.
#2 balu23 2008. 12. 3. szerda 21:13
Nemrossz történet megnézném azokat D méretü melleket!!
#1 Törté-Net 2007. 06. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?