A+ A-

A parkban

Kinn dumáltunk a parkban. A Petinek a névnapját ünnepeltük a sörözőbe, aztán hazafelé kimentünk még dumálni. Egy pár ment keresztül a téren, és hátra mentek a bokros részre. Ezek qrni mennek, szólalt meg a Gyuri. Volt hátul néhány pad, mi vittük oda amikor csajoztunk. Dumáltunk még egy darabig, majd hátra osontunk, hogy megnézzük a szitut.
A pasi ült a padon, a csaj meg lehajolva oboázott. A Csabi odaszólt - hello öreg! Nem kell segítség? A hapi fölnézett, fölpattant, felhúzta a gatyáját, és elrohant. Hatalmasat röhögtünk, és a Csabi mindjárt odalépett a csajhoz - kisanyám, jó a pasid! De ne félj nem maradsz ki a jóból. le ápolunk. Lenyomta a csajt a padra, és vette is elő a farkát, és - folytasd kisanyám! Nézd ez egy igazi fasz. Vedd be gyorsan! A nő kis ellenállás után be is vette, és szopta.
- na látjátok, mindegy ennek melyik faszt szopja. Úgy szop mintha mindig erre vágyna.
- Most megpróbálom mennyit tud bevenni
Avval megmarkolta a nő haját, hátra húzta a fejét, és elkezdte ütemesen baszni a száját. Egyre mélyebbre nyomta a torkára, a csaj meg öklendezett.
- Tátsd ki a szád! És nyeld be tövig! Ne öklendezz! Nem tanított meg eddig senki, faszt nyelni? Majd most megtanulod. Nyisd a szád, nyújtsd a nyelved, és engedd a torkodra, vagy én nyomom le.
A nő kis öklendezés után benyelte a Csabi rúdját. Persze mi is ki akartuk venni a részünket, ezért rászóltunk a Csabira. - hagyjál már nekünk is belőle! -ok! Csak még egyszer benyeletem. Avval rászólt a nőre - hallod! Nyeld be újra! A csaj minden öklendezés nélkül engedte a torkára.
Ezután a Gyuri lépett a nőhöz. -nézzétek milyen jó csöcsei vannak! Mutasd meg cicus a többieknek is. A csaj kezdte kigombolni a blúzát, aztán levette a melltartót. Tényleg hatalmas csöcsei voltak. Két bimbója keményen állt. Gyuri rögtön rábukott, és gyúrni, szívni kezdte. A csaj élvezte, mert hátra dőlt, és nagyokat nyögött. Közbe a mi is ki akartuk venni a részünket, ezért fölállítottuk a padról, - nézzük meg a pináját is- mondtam, és emeltem a szoknyáját, a Peti meg húzta le a bugyiját. Jó kis csipkés francia bugyi volt rajta. - ezt eltesszük emlékbe- mondta a Peti, és zsebre tette. A nőnek simára borotvált volt a pinája, és amikor megmarkoltam, éreztem, hogy teljesen be van nedvesedve.
- nézzétek csupa lucskos a pinája, ez alig várja, hogy megbasszuk.
- Ugye azt akarod? Hogy hívnak?
Erzsi vagyok, és tényleg nagyon ki vagyok éhezve.
- Na hajolj be és szopd a Gyurit
Én meg mögé léptem, és a már igencsak kémény dákómat odaillesztettem a tátongó lucskos pinájához, és egy nagy lökéssel tövig belevágtam. Úgy csúszott, olyan nedves volt, hogy én is meglepődtem. Majdnem ráesett a Gyurira. Megfogtam a csípőjét, és keményen baszni kezdtem, nagyokat sóhajtott, kipucsította a seggét, nagyot vertem rá, és ütemesen basztam. Jó kis pinája volt, meglepően szűk. A Gyuri meg szopatta ellőről.
- Mindjárt bele élvezek a szájába mondta a Gyuri
- Tedd! Mondtam, és még szorosabban markoltam a csípőjét, és nagy lökésekkel basztam.
Hallottam ahogy az Erzsi gurgulázik, a Gyuri meg hörög. Teleévezte a csaj száját. Én is már közeledtem a csúcshoz, nem akartam a pinába élvezni, hogy a Petinek maradjon. Kirántottam a faszomat és én is a száját vettem célba. Szopj ki qrva! Nyeld a gecimet! Sziszegtem, és már spricceltem is. Úgy nyelte, hogy alig folyt ki valami az állára.
Le ültem a padra, lehúztam a fejét, hogy nyaljon tisztára. Közbe a Peti mögé lépett és bele helyezte a lompost. A csaj felnyögött, és jajgatott - tudni kell, hogy a Petit csődörnek becézzük. Akkora a fasza, mint a csődörnek - Az Erzsi jajgatott, de a Peti oda sem figyelt tövig nyomta a pinába, és aztán kihúzta, csak a makkját hagyta benn, majd nagy lökéssel megint tövig bevágta. Én fogtam a fejét, nehogy föl álljon. Egyre halkabban nyögött, kitágult a pinája, a Peti vadul baszta, néhányszor rávert a seggére amitől még jobban jajongott, aztán sikításba tört, és élvezett. Majdnem összerogyott a lába, de a Peti tartotta a csípőjét, és baszta keményen. Kis idő múlva a Peti hangos hörgéssel tele élvezte a pinát. Mikor kihúzta, és elengedte a csípőjét, az Erzsi összerogyott a fűbe, és nyöszörgött.
Hagytuk hagy szedje össze magát, mi is pihenésre szorultunk.
Azt súgja a Peti- van nálad gumi? Nincs. Miért? Már tele lőtted a pináját. Igen röhögött, de a seggét is meg kellene pumpálni, és biztos szaros.
Telefonáljunk a kis Tominak nála mindig van, aztán örülne, ha Ő is megmárthatná a pinába a kis fütykösét. - a Tomi 15 Éves volt, és mindig dugni akart. -
Föl hívtuk, és persze, hogy jönni akart.
Az Erzsi közben fölállt. Teljesen meztelen volt - adjátok ide a ruhám - csak nem menni akarsz? Ilyen kevéssel beéred? Gyere ülj ide közénk megmasszírozzuk a csöcseidet. Leült, hátradőlt, mi meg gyúrtuk a csöcseit. Jól eshetett neki, mert hagyta, és sóhajtozott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.53 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2018. 04. 1. vasárnap 08:10
Közepesre sikeredett!
#13 Andreas6 2017. 12. 2. szombat 06:33
Csak sajnálni tudlak. Az ilyen firkálmányok csak elveszik az ember kedvét mindentől. 1 pont.
#12 deajk2008 2016. 09. 17. szombat 08:21
nekem tetszett folytasd 8p...
#11 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 15:31
Perverzfaszvagy te írópalánta.
#10 A57L 2013. 09. 24. kedd 05:10
Elmegy.
#9 v-ir-a 2012. 11. 13. kedd 23:49
csatlakozom az előttem szólókhoz....
#8 edasz 2007. 07. 13. péntek 13:48
Az alap ötlet nem lenne rossz, de a végeredmény katasztrófális. Inkább maradtál volna csenden és este az ágyikódban verted volna ki magadnak. Ha lehetne mínusz pontot adni, szerintem sokan megtennék.
#7 seveled 2007. 05. 30. szerda 22:09
ez gáz volt
#6 seveled 2007. 05. 30. szerda 22:08
ez gáz volt
#5 fruit 2007. 05. 28. hétfő 16:28
Ülj le fiam, 1-es! :(
#4 connan 2007. 05. 27. vasárnap 21:58
ez egy cseppet sem EROTIKUS..!!!
#3 Card 2007. 05. 26. szombat 09:48
Hát ez elég gyartára sikeredett...egyetértek az előttem szólóval.
#2 janipapa 2007. 05. 25. péntek 16:30
Elég ocsmány, így az állatok hágják meg a nőstényt, vagy még azok sem. Az ilyen szöveg csak az idétlenül röhögő hülye kamaszoknak tetszhet, akik még nem igazán tudnak ember módjára viselkedni. Részemről elégtelen.
#1 Törté-Net 2007. 05. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?