Forma 1 - Spanyol Nagydíj

Szavazás átlaga: 5.98 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2007. május 23.
Hossz: 7 845 karakter
Elolvasva: 1 878 alkalommal
Raikönnen kiesett. Hát ez nem egy nagy öröm. Mióta Schumacher nincsen, neki drukkolok, drukkolunk. Pontosabban a Ferrarinak, még pontosabban bárkinek, csak ne az a köcsög Alonso nyerjen. Őt ki nem állhatjuk. Nagyképű kis fasznak tartjuk, aki iszonyúan el van szállva magától. Egyelőre Massa vezet, de azért a lelkünk mélyén jobban örültünk volna, ha Raikönnen nyeri a futamot.

Ahhoz képest, hogy május van, nagyon meleg az idő. Ülünk a nappaliban Petivel, és nincs rajtunk más, csak boxer alsó, mégis majdnem megsülünk.
Peti nem olyan régóta van meg. A [... ]. org-on találkoztunk, némi levelezés után jött a személyes találkozás, és aznap este már le is szoptam:-)
Ezért szeretek jobban palikkal randevúzni. Ha bejövünk egymásnak, akkor akár már az első este is összejöhet a dolog. Alapvetően biszex vagyok, imádom a nőket is. Sőt, van egy pár dolog amit csak nőkkel vagyok hajlandó megtenni. Képtelen lennék például odabújni egy másik fickóhoz, vagy eltűrni hogy ő bújjon oda hozzám. Még hogy én egy szőrös mellkast cirógassak, brrrr... Nem vagyok én buzi!
Az első alkalommal persze nem engedtem, hogy a számba élvezzen. Na nem azért, mert ilyen szemérmes vagyok. Ha valakivel hosszabb távra tervezek, akkor annak megvannak a feltételei. Utálom az óvszert, viszont az életemet sem szeretem kockára tenni. Így aztán új srác esetén szépen elsétálunk a Karolina útra AIDS tesztre (a megfelelő "ablak periódust" figyelembe véve). A vérvétel után kicseréljük a papírokat és a jelszavunkat, így mindenki a másik leletéért megy vissza egy hét múlva. Amennyiben negatív – eddig szerencsére mindig az volt – akkor hajrá. Dugás ész nélkül. Ennek feltétele persze a kölcsönös bizalom, de én nem is megyek el olyannal, akiben nem bízom meg. A dolog kicsit körülményes, de szerintem megéri. Igaz, Peti eddig összesen a második, aki hajlandó volt erre a tortúrára, sőt még örült is neki.
A pasik terén egyértelműen fasz-centrikus vagyok. Szeretem az eres, izmos kemény farkakat, az sem baj ha 22 centi alatt van. Jobban elfér a számban:-)
És ha ehhez a jó formájú cerkához egy megfelelő test is tartozik, akkor indulhat a buli. Na most Peti pont ilyen.
Egy multinál dolgozik, valamilyen pénzügyi területen.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.98 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. augusztus 16. 08:27
#3
Én nem szeretem.
1
deajk2008
2015. június 6. 11:01
#2
nekem tetszett, szeretem a homoszexet, félig én is homo vok...
1
T
Törté-Net
2007. május 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1