A+ A-

Forma 1 - Spanyol Nagydíj

Raikönnen kiesett. Hát ez nem egy nagy öröm. Mióta Schumacher nincsen, neki drukkolok, drukkolunk. Pontosabban a Ferrarinak, még pontosabban bárkinek, csak ne az a köcsög Alonso nyerjen. Őt ki nem állhatjuk. Nagyképű kis fasznak tartjuk, aki iszonyúan el van szállva magától. Egyelőre Massa vezet, de azért a lelkünk mélyén jobban örültünk volna, ha Raikönnen nyeri a futamot.
Ahhoz képest, hogy május van, nagyon meleg az idő. Ülünk a nappaliban Petivel, és nincs rajtunk más, csak boxer alsó, mégis majdnem megsülünk.
Peti nem olyan régóta van meg. A [...].org-on találkoztunk, némi levelezés után jött a személyes találkozás, és aznap este már le is szoptam:-)
Ezért szeretek jobban palikkal randevúzni. Ha bejövünk egymásnak, akkor akár már az első este is összejöhet a dolog. Alapvetően biszex vagyok, imádom a nőket is. Sőt, van egy pár dolog amit csak nőkkel vagyok hajlandó megtenni. Képtelen lennék például odabújni egy másik fickóhoz, vagy eltűrni hogy ő bújjon oda hozzám. Még hogy én egy szőrös mellkast cirógassak, brrrr... Nem vagyok én buzi!
Az első alkalommal persze nem engedtem, hogy a számba élvezzen. Na nem azért, mert ilyen szemérmes vagyok. Ha valakivel hosszabb távra tervezek, akkor annak megvannak a feltételei. Utálom az óvszert, viszont az életemet sem szeretem kockára tenni. Így aztán új srác esetén szépen elsétálunk a Karolina útra AIDS tesztre (a megfelelő "ablak periódust" figyelembe véve). A vérvétel után kicseréljük a papírokat és a jelszavunkat, így mindenki a másik leletéért megy vissza egy hét múlva. Amennyiben negatív - eddig szerencsére mindig az volt - akkor hajrá. Dugás ész nélkül. Ennek feltétele persze a kölcsönös bizalom, de én nem is megyek el olyannal, akiben nem bízom meg. A dolog kicsit körülményes, de szerintem megéri. Igaz, Peti eddig összesen a második, aki hajlandó volt erre a tortúrára, sőt még örült is neki.
A pasik terén egyértelműen fasz-centrikus vagyok. Szeretem az eres, izmos kemény farkakat, az sem baj ha 22 centi alatt van. Jobban elfér a számban:-)
És ha ehhez a jó formájú cerkához egy megfelelő test is tartozik, akkor indulhat a buli. Na most Peti pont ilyen.
Egy multinál dolgozik, valamilyen pénzügyi területen. Hogy pontosan mit csinál nem tudom, de igazság szerint nem is érdekel. Nem feleségül akarom venni, hanem néhányszor alaposan leszopni és viszonzásképpen teleélvezni a száját. Pár centivel magasabb nálam, úgy 178 körül lehet, mindehhez 75-80 kiló, gyakorlatilag felesleg nélkül. Hetente legalább kétszer teker 2 órát, azzal tartja magát formában. Én ugyan rühellek bringázni, a foci valahogy közelebb áll hozzám, de mint ahogy már említettem, amíg a kúráson kívül van legalább egy közös témánk, addig nincsen semmi baj. A Forma 1 például egy ilyen közös téma.
Most azonban valahogy elment a kedvem tőle, megjött viszont Petihez!
Egymás mellett ülünk a kanapén, lábunk az asztalon. Odasandítok Peti boxerére, és látom neki is máshol jár az esze. Tétovázás nélkül ráteszem a kezem a farkára és az alsón keresztül elkezdem simogatni. Szó nélkül tűri. Na ja, én is jobban szeretem, ha a száját másra használja:-))
Lassan kiveszem a farkát a gatyából, és máris ott van a kezemben 17 centiméter gyönyörűség. Kellőképpen vastag, duzzadó erekkel és nagy eperforma makkal. A szőr nagy részét hozzám hasonlóan leborotválta, a maradékot egészen rövidre vágta. Még nem teljesen kemény, így tovább folytatom a gyurmázást, enyhén tekerő, "spirális" mozdulatokkal.. A fiúk közben tovább köröznek az aszfalton, de ez egyre kevésbé érdekel. Megjelenik az első csepp előváladék, aminek már nem tudok ellenállni.
Odahajolok, és egy nyalással eltüntetem. Majd illendően karikára tátom a számat, és amilyen mélyen csak tudom a számba veszem az illatos faszt. Közben érzem, hogy a saját gatyám majd kiszakad. Lassan, a végén hangos cuppanással kiengedem a számból, és a lábai közé térdelek, lehúzom róla az alsót, és a sajátomat is letolom. Ott fekszik előttem félig elnyúlva egy remek testű pasi, a legcsodálatosabb farokkal, ami valaha a kezemben volt. Nem tudok betelni a látvánnyal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 deajk2008 2015. 06. 6. szombat 11:01
nekem tetszett, szeretem a homoszexet, félig én is homo vok...
#1 Törté-Net 2007. 05. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?