A+ A-

Suzi és a rendőrök

Suzi már jóideje állt a zuhany alatt és folyatta magára a forró vizet. Régen volt ilyen rémes éjszakája. Azoknak a rohadt zsaruknak is pont abban a hotelben kellett razziázni, ahol o dolgozott. Ok sem különbek már a zsiványoknál, egyik korruptabb, mint a másik. Inkább a munkájukat végeznék rendesen, törodnének a közbiztonsággal, és nem csak a mocskos szórakozáson járna az eszük. Suzinak épp vendége volt, amikor betoppantak a zsaruk. Négykézláb térdelt az ágyon, a vörös pacák nagy lendülettel baszta hátulról, és hirtelen rájuk törték az ajtót. Épp annyi idot hagytak, hogy magára kapja a szoknyáját, meg a blúzát, aztán már vitték is. Ahogy beértek az orszobára, a lány látta, hogy az elozeteseknek fenntartott cella már nem üres, három jól megtermett fickó ordibált a rendorökkel. Amikor meglátták Suzit, mocskos megjegzéseket tettek.
- Hé, ti tapló zsaruk - kiáltotta az egyikük. - Ide hozzátok azt a kis cicababát !
- Ezt nevezem kiszolgálásnak - röhögött egy másik. - Itt még a szórakozásunkról is gondoskodnak.
- Gyere, bébi, már nagyon várlak - üvöltötte a harmadik, és szemléltetésképpen hirtelen elokapta nadrágjából a farkát. A zsaruk vigyorogtak, az egyikük Suzihoz fordult: - Látod, kislány, mi nem hagyjuk, hogy a vendégeink unatkozzanak a sitten. Mint látod, jó társaságba kerülsz.
- Azt meghiszem - hörögte az egyik delikvens, és meglóbálta a farkát. - Gyere csak, nem bánod meg, egész éjjel baszhatsz.
Suzinak földbe gyökerezett a lába, kirántotta karját a rendor kezébol, tudta, hogy ha bezárják ezek közé, azt nem ússza meg szárazon. Nem lévén más választása, a zsarukhoz fordulva könyörgore fogta a dolgot.
- Kérem, engedjenek el ! Ne zárjanak ezek közé a vadállatok közé !
- Hohó, kislány, azt ki kell ám érdemelni - röhögött az egyik zsaru, és cinkosan a társára kacsintott.
- Bármit, csak ezektol a barmoktól szabaduljak meg - mondta Suzi.
A rendor, ekkor megfogta a lány karját, fejével a szomszéd szoba ajtaja felé intve jelezte, hogy induljon. Suzi engedelmesen elindult, gondolván, hogy még mindig jobban jár ezzel a két mocskos zsaruval, mint azzal a három részeg vadálattal, akik egy egész éjszaka alatt nyilván rongyosra basznák még a seggét is. Belépett a szobába, a két rendor követte, közben hallotta, ahogy a sittesek ordítoznak, hogy oket miért hagyják ki a buliból, meg ilyesmik.
Ahogy beértek a szobába, a két zsaru kigombolta a sliccét, aztán az egyik felült az íróasztalra, odahúzta magához a lányt és megragadva Suzi nyakát jelezte, hogy szopjon neki. Suzi engedelmesen lehajolt, egyik kezével a férfi lankadt fütyijét kezdte simgatni, a másikkal a zacskóját cirógatta, és közben ajkával, nyelvével nyalakodott rajta. Aztán tövig beszívta, lassan kiengedte a szájából, majd megint tövig rátapadt. Miközben a férfi farka lassan noni kezdett a szájában, érezte, hogy a másik zsaru felhajtja a szoknyáját, mögéje térdel, és eloször az ujjaival, aztán a nyelvével birizgálja a csiklóját. Suzi tudata mélyén kénytelen volt elismerni,hogy ez a munkálkodás nem teljesen hatástalan rá, és érezte,hogy o maga is kezd felizgulni. Ennek hatására, kicsit aktívabban kezdte szopni a szoke hajú zsaru egyre merevedo faszát. Közben az ot nyaló rendor is elovette a farkát, és kezével próbált életet verni bele.A szoke férfi közben egyre jobban élvezett, dákója már teljes életnagyságban merevedve csúszkált ki - be a lány szájában. Miután a másik zsaru munkálkodásának hatására Suzi puncija is rendesen benedvesedett, a férfi úgy döntött, hogy ideje komolyabban munkához látni, felegyenesedett, és hetykén eloremeredo dákóját lassan tövig nyomta a lány pinájába. A hatás nem maradt el, Suzi a száját betölto jókora szerszám ellenére nagyot nyögött, és a mind gyorsabban munkálkodó fasz okozta gyönyör hatására még lendületesebben szopta a szoke zsaru farkát, aki egyre intenzívebb hörgésekkel hálálta ezt meg. Már nem sok kellett neki az elélvezéshez, dákója hirtelen megfeszült, aztán nagyot nyögve spriccelte tele forró ondóval a lány száját. Suzi nagyot nyelve küzdötte le az elso áradatot, és lassítva a lendületen fogadta a maradékot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2018. 10. 25. csütörtök 18:04
Tetszik.
#7 papi 2016. 04. 24. vasárnap 15:53
Tetszik.
#6 A57L 2014. 01. 12. vasárnap 05:40
Nagyon jó.
#5 zümzüm 2008. 05. 26. hétfő 20:18
Dolgozó nő, és ezt ingyér csinálta,.... csak fele élvezet. :P
#4 Hajnal-lány 2004. 05. 17. hétfő 20:05
MAchine: de hát leírta!? Mármint hogy nem, hanem a rendőrök vitték be külön. Vagy hogy a rendőrökkel való eksön után? A sztoriban sehol sem utal rá, hogy utána meg bedobták volna a három részeg cellájába.
Én inkább a történet első két mondatát nem értem: "Rég volt ilyen rémes éjszakája". Majd leírja, mekkora oltárit kefélt, legalább kétszer elélvezett stb. Szóval akkor most mi van, miért is volt olyan rémes ez az éjszaka?
#3 MAchine 2003. 03. 26. szerda 13:48
LEgalábbb azt leírta volna, hogy a részegekhez került-e...
#2 xxe 2002. 09. 4. szerda 09:18
Elmegyek rendőrnek -:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?